Pomonapizza Reviews 12

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig en udsøgt fornøjelse at…

Virkelig en udsøgt fornøjelse at bestille mad og spise hos Pomona vipperød, deres pizzaer er så udsøgte, man kan virkelig smage hver en ingrediens på pizzaen.
Jeg kan på det varmeste anbefale at gøre brug af dette sted

April 12, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Elendigt mad er mildt sagt en burger…

Elendigt mad er mildt sagt en burger med en børnehåndfuld pommes til
Pommes var gode burger var så elendig at man havde løst til at stikke to fingre i halsen for at få det dårlige mad op igen
Dårlig er mildt sagt
En burger til 150kr skal fanme idet mindste være bedre end en burger fra Mac d men ikke det kunne de præstere
Sidste gang vi sætter vores ben der🤢

January 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Lækker pizza

Lækker pizza, fantastisk ejer som også er glad for lokal samfundet. Bestiller altid herfra når der skal spises pizza i Nyborg.

May 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Deres service er blevet så ringe

Deres service er blevet så ringe. Hver gang man bestiller maden til et bestemt tidspunkt bliver det altid fra deres side rykket minimum 30-60 min. frem og alligevel formår de ikke at levere til tiden, der bliver lige lagt yderligere 25 min. til. Når man så modtager maden er det lunken og må varme det i oven. Det må åbenbart gå for godt siden man er blevet så ligeglad med deres kunder.

October 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har brugt dem i flere år

Jeg har brugt dem i flere år, men efter min oplevelse i dag. Ejeren har tydligt et problem med konstruktiv kritik. Jeg gav ham alle muligheder for at tilbyde den service jeg som kunde fortjener. Men det er åbenbart min skyld at pomfritterne var bløde og uspiselige. Tak for denne gang, håber det var de 40kr værd.

December 7, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ikke det dyppelse der var bestilt

Igen en fejl ved levering, måske de skulle overveje et kursus i at læse , for det står på den bestilling , jeg sagde i telefonen, den eneste grund til at bestille ved jer efter hånden, er jeres venlige leverandør der kommer med det. Det eneste der blev sagt var når så har han den anden fået din bestilling , fedt 2 ud tilfredse kunder

October 28, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Vi var desværre virkelig skuffede

Vi var desværre virkelig skuffede. Det virkede som om at pizzaen havde været i ovnen med kun tomat og ost, og derefter var resten af fyldet tilføjet uden at have været i ovnen. Sådan smagte og så den ud. Især deres pepperoni virkede utilberedt.

September 8, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Glemt bestilling og over en times venten

Ved bestilling fik vi afvide der ville gå 30-40 minutter, vi betale og satte os udenfor og ventede. Vi kunne hurtigt konkludere at de havde travlt, men efter 60-70 minutter synes vi alligevel vores tålmodighed var ved at løbe op. Det viste sig at de havde forglemt vores bestilling. Pizzaerne var gode og kunne godt finde på at bestille derfra igen, men servicen var under al kritik, vi fik ingen undskyldning eller anden forklaring.

August 7, 2020

Is this your company?