Snelle levering vanuit België naar Nederland. De Funko was goed ingepakt en in goede staat. Alleen het stickertje van de convention op de doos was ietsjes losgelaten (in het hoekje), maar dat maakt mi... See more
Popd - Merch Unlocked
See what reviewers are saying
Namens GameMania Coupon systeem ondekt. Vond 2tal leuke producten die ik echt wilde maar vanwege de verkoop truuk om alles op €0,99 ipv afronding kwam ik uit op €29,98 en kreeg de flauwe opmerkin... See more
Company replied
Company replied
Company details
Written by the company
Welkom bij Pop’d, een nieuwe winkel in Antwerpen waar je de tofste merchandise van jouw favoriete tv-series, films en games vindt! Het maakt niet uit of jouw lievelingsuniversum in een galaxy far far away is, een magische wereld vol wonder betreft, of een plek is waar superhelden en schurken zich verzamelen: bij Pop’d zijn alle enthousiastelingen van popcultuur welkom! Kom langs in onze winkel op de Frankrijklei 28 in Antwerpen, tegenover het Operagebouw en vlakbij de Meir, of kom gezellig virtueel shoppen in onze webshop!
Contact info
Frankrijklei 28, 2000, Antwerpen, Belgium
- +3233240650
- popd.be
People also looked at
Leuke winkel
Erg leuke winkel met heel veel merchandise en de levering van het product was ook erg snel!

Fijne en overzichtelijke webshop
Hier hebben ze echt heel veel leuke spullen en merchandise of het nu voor je huis is of omdat je gewoon een collector bent! Site is makkelijk te gebruiken en je krijgt snel een mail met de track & tracé code! Tot de volgende keer!

Reply from Popd - Merch Unlocked
Groot aanbod van de leukste merch
Groot aanbod van de leukste merch, handige webshop en vlotte levering!

Reply from Popd - Merch Unlocked
Erg blij met de service van Pop'd
Erg blij met de service van Pop'd! Ik had via het Game Mania XP systeem een kortings voucher voor bij Pop'd geactiveerd die niet direct bleek te werken. Na een berichtje op Instagram werd hier zo snel mogelijk naar gekeken en werd zelfs het product wat ik wilde bestellen (en waar er maar één van op voorraad was) apart voor me gehouden tot het opgelost was. Erg goede klantenservice!

Reply from Popd - Merch Unlocked
Een fijne winkel waar we altijd welkom…
Een fijne winkel waar we altijd welkom zijn .
Een aangename sfeer en de mensen die er werken zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
Ook gewoon eens even langs komen om uitleg te vragen is hier geen enkel probleem.
We blijven er naartoe gaan en het is er altijd gezellig.

Snelle en goede levering
Snelle en goede levering. Zeer tevreden over het product. Een echte aanrader!

Reply from Popd - Merch Unlocked
Duidelijk gecommuniceerd van bestelling…
Duidelijk gecommuniceerd van bestelling tot aankomst.
Snelle afhandeling.

Reply from Popd - Merch Unlocked
Gezellige collector's winkel met…nerdy goedgezinde feelings als je binnengaat & daarna terug buitengaat.
Gezellige collector's winkel met vriendelijk & behulpzaam personeel.

Top!!!
Bij de 1ste levering was 1 artikel stuk.
Snel een nieuw exemplaar gekregen.
Goede service.

Wauw
Dit is de 1ste keer dat ik bij jullie besteld en ben zeer aangenaam verrast. 6 minuten na mijn bestelling is de bestelling al klaar voor verzending. 1ste indruk is dus zeer goed!

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Breekbare dingen gekocht die zeer goed ingepakt werden. Wij waren heel tevreden!

Grote aanrader!
Bestelling geplaatst op vrijdagavond voor een artikel dat in veel online winkels uitverkocht was. Pakje netjes ontvangen op dinsdag. Artikel in perfecte staat (zeer netjes en voorzichtig ingepakt!). Absolute aanrader en ik zal deze winkel in de toekomst zeker opnieuw overwegen.

Reply from Popd - Merch Unlocked
Goede shop met een breed assortiment. Aanrader!
Leuke unieke spullen voor gamers en liefhebbers van anime en series die je niet snel bij andere shops vindt. Het is mij opgevallen dat er vrijwel dagelijks nieuwe producten op de site worden geplaatst dus ik kom af en toe toch weer even kijken. Cadeabon van mijn werkgever is goed besteed! :) Daarnaast was ook de levering snel vanuit België naar Nederland! Toppers, ik kan ze zeker aanraden!

Besteld en snel geleverd
Besteld en snel geleverd. Volgende dag had ik de producten al in huis. Je krijgt ook netjes bericht dat het bij de buren is afgegeven als je zelf niet thuis bent.
Kortom TOP service!

Reply from Popd - Merch Unlocked
Snelle levering, netjes verpakt en zeer tevreden!
Hele snelle levering naar Nederland! Werd goed op de hoogte gehouden via de mail. Netjes verpakt in een neutrale doos (met popd tape). Erg blij met mijn aankoop, prijs van producten lag iets lager dan bij andere verkooppunten. Zeer tevreden!

Het was super
Het was super! Mijn bestelling was deels breekbaar en het was goed beschermd. Het hadden 5 sterren kunnen zijn als het niet met DPD geleverd was. Ze hebben mij nog 4 dagen laten wachten nadat jullie het pakket aan hun overhandigd hadden.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.