Posterstyle.dk Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

De har hvertfald ikke sparet på pakke papiret og ja min billederamme er som jeg forventet så ikke noget der

Rated 4 out of 5 stars

Rigtig pæn ramme og plakat. Posterstyle havde monteret plakaten i den indkøbte ramme - desværre lidt sjusket, da der var lidt savsmuld/træsplinter fra rammen mellem plakat og glas. Jeg kunne dog nem... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lasse (ejeren) leverer simpelthen den bedste service og de flotteste billeder. Nu er det anden gang jeg benytter posterstyle og det bliver bestemt ikke sidste gang! Første gang, opdagede Lasse at der... See more

1. Picture Frame Shop
  2. Aluminum Frames Supplier
  3. Photo Printing Service
  4. Photography Service
  5. Poster Store
  6. Wood Frame Supplier

Written by the company

Vores mål er at leverer de flotteste rammer i den højste kvalitet til billige penge. Vi har stort udvalg i rammer, i mange størrelser. Samtidig printer vi også dine bedste billeder og plakter. Hurtig levering til hele Danmark uanset om det er rammer eller billeder du bestiller. Lad os hjælpe med at indrette hjemmet med dine flotte personlige billeder som samtidig kommer i en flot rammer. På den måde kan du nyde dine minder mange år frem i tiden.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

7 reviews in the last 12 months

Write a review

Ikke noget der

June 3, 2026

Reply from Posterstyle.dk

Tak for din anmeldelse. Nej, vi sparer ikke på pakke papiret da vi heller vil bruge lidt ekstra og være sikker på at rammen kommer sikkert frem. Når vi får vare hjem fra vores leverandører kommer der altid en masse pakke papir med og det er dette vi genbruger :)

Fin vare

Fin vare, hurtig levering

December 5, 2025

Reply from Posterstyle.dk

Mange tak for de 5 stjerner Jonna :)

Rated 5 out of 5 stars

God service og gode billeer

August 1, 2025

Reply from Posterstyle.dk

Tak for de 5 stjerne Klaus, vi håber du får glæde af dine billeder mange år frem :)

Rated 5 out of 5 stars

Posterstyle leverer en prima oplevelse

Første gang, opdagede Lasse at der var sket en mindre fejl, hvorfor han kontaktede mig og personligt kom forbi med mine billeder. Det er dæleme super service !!!

March 28, 2025

Reply from Posterstyle.dk

Mange tak for din anmeldelse Casper, vi er altid glade for at kunne hjælpe :)

Fin pris...

Fin pris - dog står der "Lys Eg" og jeg forventede egetræ, men i stedet var det fyrretræ med påklistret egetræslook... til prisen er det fint, men det kunne godt være beskrevet bedre på hjemmesiden, så jeg var klar over, præcist, hvad jeg bestilte og ikke blev overrasket ved modtagelsen. Desuden havde jeg forestillet mig, at den kunne stilles på bordet eller en hylde, men den har ikke noget støtteben... på hjemmesiden står der formuleringer som "billede væg" og "billeder på væggen", så måske jeg selv burde have regnet den ud, ikke desto mindre, så står der heller ikke, at den er uden støtteben. Men pyt, nu læner den sig op af en væg i stedet for...

January 23, 2025

Reply from Posterstyle.dk

Hej Kajalærke. Vi er kede af at rammen ikke helt lever op til din forventning, men vi er altid glad for anmeldelse, så ved vi hvad vi kan gøre bedre. Så tak :) Mvh. Posterstyle.dk

God kvalitet, hurtig kevering

Rigtig fin kvalitet og virkelig godt pakket ind, så alt var som det skulle være. Desuden hurtig levering og konkurrencedygtige priser 👍

January 10, 2025

Reply from Posterstyle.dk

Hej Malene. Mange tak for din anmeldelse :)

Gav gerne 10 stjerner

Gav gerne 10 stjerner. Bestilte en billedramme, som PostNord ikke gav mig besked om var kommet. Pakken blev så sendt retur til stor ærgrelse. Jeg kontaktede posterstyle, som fluks og uden ekstra beregning hurtigt fik sendt en ny til mig:-) Anbefaler alle at handle her. Kvaliteten på varen er også i top!

December 9, 2024
Unprompted review

Reply from Posterstyle.dk

Hej Tina, Tak for din anmeldelse. Vi er bare glade for at du fik din ramme og håber den den kommer til at bringe glæde :) Mvh. Posterstyle.dk

Rated 5 out of 5 stars

Modtog en plakat med en fragt skade.

Modtog en plakat med en fragt skade.
Posterstyle svarede med det samme ved henvendelse og sendte en ny plakat, rigtig god service

August 5, 2024

Reply from Posterstyle.dk

Tak for anmeldelse :) Vi er glade for du fik plakaten i hel stand, anden gang :)

Rated 4 out of 5 stars

Rigtig pæn ramme og plakat

Rigtig pæn ramme og plakat.
Jeg kunne dog nemt tage plakaten ud og rengøre rammen/glasset

June 19, 2024

Hej Martin.
Tak for din anmeldes :) Og tak for at gøre os opmærksom på problemet med rammen, så ved vi hvor vi skal stramme op :)

Take a closer look