POWER.dk - Glostrup Reviews 4,695

TrustScore 4 out of 5

3.8

Hovedvejen 197, 2600 Glostrup, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

I went to get a vacuum cleaner in Glostrup and a super nice salesperson called Matias H (he approved me writing his name) helped me and made sure I got what I needed. Splendid customer service, am... See more

Rated 4 out of 5 stars

This was my first experience to buy this kind of big technological product in abroad, thus I was nervous. I reserved my iPhone online and went to the branch to complete my order. The staff were kind a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det var en super fin behandling og meget professionel rådgivning som ekspedient kunne give os. Han er et stort plus for Power. 1000 tak fra os 👍🤗

Rated 1 out of 5 stars

Hi, I had buy Xiaomi Redmi C (4/128) which I had battery problem as phone consume too much battery using the YouTube & web surfing. I ask power glostrup office to change the mobile as buy 2 days ago... See more

Company details

The employee

February 23, 2024

Hej

Dine stjerner bringer et smil frem på vores ansigter! 🌟

Det glæder mig at læse din positive anmeldelse! 🙌 Det er så fantastisk at vide, at du har haft en god oplevelse her hos POWER, og at du har taget dig tid til at dele din glæde med os ved at give os disse strålende stjerner 🌟🤩. Vi sætter pris på al feedback!

Tak for at vælge Power! Vi ser frem til at betjene, dig igen i fremtiden, hvad enten det er online på Power.dk eller i en af vores butikker 🤗

De varmeste POWER hilsner
Jonas/POWER

Super god service

February 13, 2024

Dine stjerner bringer et smil frem på vores ansigter! 🌟

Det glæder mig at læse din positive anmeldelse! 🙌 Det betyder en hel del for os her hos POWER, at du har investeret tid i at give os de fantastiske stjerner 🌟🤩. Vi værdsætter virkelig al feedback!

Endnu en gang tak for at vælge Power, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden, uanset om det er online på Power.dk eller i en af vores butikker 🤗

Mathias/POWER

February 13, 2024

February 11, 2024

Super

February 7, 2024

Jonas/POWER

January 25, 2024

Vi takker for de strålende stjerner! 🌟

Jeg er henrykt over at se din positive vurdering 🙌 Det betyder meget for os i POWER at du har brugt tid på at give os de fine stjerner🌟🤩, Vi sætter stor pris på al feedback!

January 22, 2024

January 12, 2024

Super god service

January 8, 2024

Vi takker for de strålende stjerner! 🌟

Jeg er henrykt over at se din positive vurdering 🙌 Det betyder meget for os i POWER at du har brugt tid på at give os de fine stjerner🤩, 🤩 Vi sætter stor pris på al feedback!

Service

January 8, 2024

Super duper

December 30, 2023

Reply from POWER.dk - Glostrup

Vi ønsker at udtrykke vores store taknemmelighed for de strålende stjerner, du har givet os! 🌟 Din positive vurdering lyser virkelig vores dag op 🙌 Vi er henrykte over at høre, at din oplevelse hos os i POWER har været enestående 🤩

Din feedback er af uvurderlig værdi for os, da den hjælper med at forme vores service og produkter til det bedre. Vi værdsætter hver eneste kommentar og input fra vores værdsatte kunder.

Tak for at vælge Power, og vi ser med spænding frem til at byde dig velkommen igen i fremtiden, uanset om du besøger os online på Power.dk eller i en af vores fysiske butikker 🤗

Med de bedste POWER hilsner,

Laura
Kundeservice, POWER

God hurtig ekspedition

December 27, 2023

Hej Ulrik

Tak for handlen, din feedback & for din belønning af stjerner – dem er vi beæret over!

I POWER er glade og tilfredse kunder dét brændstof, der holder POWERgejsten oppe! Derfor er det en fornøjelse at læse om din tilfredshed 🤩

Vi glæder os til dit næste POWERbesøg & ønsker dig en dejlig dag! 🤞😊

De bedste hilsner

Med de bedste POWER hilsner,

Martin
Kundeservice, POWER

Reply from POWER.dk - Glostrup

Mange tak for de strålende stjerner! 🌟

Jeg er henrykt over at se din positive vurdering 🙌 Det betyder meget for mig at vide, at du har haft en god oplevelse hos os i POWER 🤩 Vi sætter stor pris på al feedback!

De bedste Jule hilsner

December 16, 2023

Hej Brian

Stor tak for din anmeldelse og for de herlige stjerner!

I POWER har vi netop stor fokus på at give vores kunder en god handelsoplevelse, hvorfor det er en fornøjelse for os at læse, at det lykkes! 😃😃

Du kan tro, at vi vil gøre vores absolut bedste for at fortsat leve op til alle dine 5-stjernede forventninger ved dit næste POWERbesøg! 🤞🧡

De bedste hilsner Emil/POWER

Fin service

December 16, 2023

Hej Mogens👋

Det er skønt at læse, om din tilfredshed med denne handelsoplevelse.

Du kan tro, at vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen.

Du ønskes en herlig dag 🧡🤞

De bedste hilsner Emil/POWER

God i salgs situation

December 1, 2023

Reply from POWER.dk - Glostrup

Mange gange tak for de strålende stjerner! 🌟

Jeg er utroligt glad for at læse din positive anmeldelse 🙌 Det betyder meget for mig at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos os i POWER 🤩

Jeg vil gerne takke dig igen for at have valgt POWER, og vi glæder os til at betjene dig igen i fremtiden, uanset om det er online på Power.dk eller i en af vores fysiske butikker 🤗

De allerbedste POWER hilsner,
Oliver/POWER😆️

Rated 1 out of 5 stars

The worst service

The worst service, we bought a dishwasher and paid for the installation and a guy come and destroys our power outlet, and his leaves the service and says we need to call the electrician ourselves to fix that and we will have to call him back to install it which we did but tried to call him in his number but never answered the call. We then called power and power promises to send one on Saturday but they gave us wrong information. After calling the previous guy and finally he picks up the call and gives a number where we call and this new guy refuses to come because power told him he needs to first go on Monday. Our kitchen is a big mess, the worst service, never ever going to go back to them again.

December 2, 2023
Unprompted review

Reply from POWER.dk - Glostrup

Vi vil gerne takke dig for din ærlige feedback.

Selvom det ikke var en perfekt oplevelse, sætter vi stor pris på, at du deler den med os. Vores kundeservice team er klar til at hjælpe, og hvis der er mere, du gerne vil dele, eller hvis du stadig har brug for vores hjælp, er et dedikeret team klar til at hjælpe og tilgængelige via mail på review@power.dk.

Vi ønsker at sikre, at du får den hjælp, du behøver, og at din fremtidige oplevelse med os bliver endnu bedre. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for yderligere assistance.

Med venlig hilsen,
Oliver Kundeservice, POWER