Power.no - Molde Reviews 48

TrustScore 4 out of 5

4.1

Birger Hatlebakksvei 1-5, 6514 Molde, NO

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

God service. Veldig hjelpsomme, hyggelige og flinke ansatte. Finner alltid gode løsninger på mine spørsmål. Har handlet alt jeg trenger på Power Molde og kommer til å gjøre det for ettertiden også.

Rated 3 out of 5 stars

Gikk raskt å få hjelp av en selger. God kunnskap, men at dere maser ustanselig om tilleggsprodukter, forsikringer og prøver å få oss til å kjøpe dyrere produkter enn vi hadde bestemt oss for er utro... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fikk hjelp ganske fort av selger som hadde god kunnskap om produkt gruppen jeg var interessert i., så det var enkelt og bestemme seg.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg ble møtt av en blid å hjelpsom kundebehandler, som gav meg god hjelp og informasjon om produktet jeg kjøpte.

Company details

1. Electronics Store

Written by the company

Contact info

• Birger Hatlebakksvei 1-5, 6514, Molde, Norway

• 21004000
Promotion box for Power.no - Molde

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4.1

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Gutt under opplæring

Gutt under opplæring ?
Fikk litt hjelp men god servise som vanlig .😉🙃

February 19, 2026

Hei Lars,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk god service som vanlig, selv om det var en gutt under opplæring som hjalp deg. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine erfaringer med oss.

Det er alltid hyggelig å vite at teamet vårt gjør en god jobb, og vi er glade for at du følte deg godt ivaretatt under besøket ditt.

Rated 5 out of 5 stars

Fordi oppleve bra Handel og kjempe god…

Fordi oppleve bra Handel og kjempe god kundeservice som og fikk vite om kvalitet og hvordan den fungerert

February 14, 2026
Unprompted review

Hei Sigurd,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde god handel og kjempeservice hos oss i Molde. Vi er stolte av at teamet vårt kunne hjelpe deg med informasjon om kvalitet og funksjonalitet. Slike positive opplevelser er akkurat det vi streber etter å gi alle våre kunder.

Rated 5 out of 5 stars

Fikk veldig god forklaring på…

Fikk veldig god forklaring på forskjellige tv før kjøp

February 14, 2026

Hei Lars,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god veiledning om de forskjellige TV-ene før kjøpet. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening

February 13, 2026

Hei JACQUELINE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde hyggelig betjening hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Det er fantastisk å vite at teamet vårt gjorde et godt inntrykk på deg. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi håper å se deg igjen snart!

Rated 1 out of 5 stars

Ventetid og treighet er nøkkelfaktorer Power må jobbe med

En ukes leveringstid til butikk for vare som er på lager, er for øvrig for lang tid. Ved endelig ankomst og utlevering i butikk er det tydelig at butikken i Molde mangler personell på jobb. Vurderte å gå, men fikk tak i noen som kunne betjene kassa til slutt. Dette er gjentagende hos denne butikken. Ventetid og treighet er nøkkelfaktorer Power må jobbe med her.

February 10, 2026

Hei Gry,

Tusen takk for at du tar deg tiden til å gi oss en tilbakemelding, dette setter jeg stor pris på.

Alle bestillinger hos oss, uavhengig av om det er til butikk eller hjem til kunde, har en standard leveringstid på 3-7 virkedager. Det er selvfølgelig ikke alltid at vi klarer å holde dette, men vi gjør alltid vårt beste, og noen ganger skjer forsinkelser som vi dessverre ikke kan noe for. 🙁

Allikevel tar vi tilbakemelding din til etterretning, og vi vil ta dette med oss videre.

Ønsker deg en fin dag videre!😊

Linn

Rated 3 out of 5 stars

Må vente litt lenge på at kassa skulle…

Må vente litt lenge på at kassa skulle bli betjent

February 11, 2026

Hei Harald,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Vi forstår at det kan være frustrerende å vente på betjening i kassen, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre servicen vår for å gi deg en bedre opplevelse. Din tilbakemelding hjelper oss med å bli bedre.

Vi håper du likevel var fornøyd med produktet ditt og at du vil gi oss en ny sjanse ved et senere besøk.

Rated 4 out of 5 stars

Billigere enn konkurrentene

Billigere enn konkurrentene. Men litt for lang ventetid på betjening i kassa.

February 10, 2026

Hei Ingunn,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du synes vi har konkurransedyktige priser. Vi setter stor pris på at du valgte oss.

Beklager at ventetiden i kassa var lengre enn forventet. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre servicen vår og gjøre opplevelsen så smidig som mulig for alle våre kunder.

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Alltid god hjelp og råd

Alltid god hjelp og råd

February 3, 2026

Hei Hege,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du alltid får god hjelp og råd hos oss. Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dine positive opplevelser.

Det er akkurat slike tilbakemeldinger som motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen hver eneste dag. Vi gleder oss til å hjelpe deg igjen ved neste anledning!

Rask og hyggelig betjening

Rask og hyggelig betjening

February 6, 2026
Unprompted review

Hei Hans,

Det er deilig å høre at du opplevde rask og hyggelig betjening hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service til alle våre kunder.

Rated 5 out of 5 stars

Møtte en ansatt som så meg før jeg så…

Møtte en ansatt som så meg før jeg så henne, og fikk veldig god hjelp.

February 6, 2026

Hei Wenche,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk så god hjelp av vår ansatte i Molde. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss.

Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER - med oppmerksomme ansatte som ser deg og gir deg den hjelpen du trenger.

Rated 5 out of 5 stars

Meget god service og hyggelig kundebehandler.

Meget god service og hyggelig kundebehandler, meget god og kunnskapsrik.

February 5, 2026

Hei Rolf,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du opplevde så god service og hyggelig kundebehandling i Molde. Vi er stolte av teamet vårt og deres kunnskap og engasjement for å gi kundene våre den beste opplevelsen.

Det betyr mye for oss at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere førsteklasses service.

Rated 2 out of 5 stars

Lite kontroll på vareflyten

Lite kontroll på vareflyten, opplevelsen min var preg av at det er dårlig kontroll på varemottak, og kundeoppfølging når det gjelder bestilte varer.

February 3, 2026

Hei Tore,

Takk for tilbakemeldingen.
Vi beklager at du opplevde dårlig kontroll på vareflyten og manglende oppfølging av din bestilling.
Dette er ikke god nok service, og vi forstår at det er frustrerende. 😔️
Vi tar dette på alvor og vil følge opp internt for å forbedre våre rutiner for varemottak og kundeoppfølging.
Takk for at du gjør oss oppmerksomme på dette.

Ønsker deg velkommen tilbake for en hyggeligere handel 😊️

Rated 5 out of 5 stars

Veldig hyggelig mann Kristoffer som…

Veldig hyggelig mann Kristoffer som hjalp meg. Alltid hyggelig og hjelpsom.

February 1, 2026

Hei Anita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at Kristoffer ga deg så god service og at du opplevde ham som hyggelig og hjelpsom. Slike positive opplevelser er akkurat det vi ønsker at alle våre kunder skal ha når de besøker oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne erfaringen med oss. Det betyr mye for både oss og teamet vårt å vite at vi leverer den servicen dere fortjener.

Rated 1 out of 5 stars

Når Power legger ut helgetilbud og man…

Når Power legger ut helgetilbud og man bestiller via klikk og hent, for så og komme til butikken og hente varen og de informerer om full pris. Dårlig at ansatte eller datasystemet ikke vet/fanger opp tilbud og kunden må selv informere om det og be om tilbudsprisen.

January 31, 2026

Hei Birgitt,

Vi beklager at du opplevde dette ved henting av din bestilling. Når du bestiller via klikk og hent til kampanjepris, skal selvfølgelig denne prisen gjelde automatisk, og du skal ikke måtte forespørre den fra selger i butikk.
Vi tar dette på alvor og vil følge opp internt for å sikre at våre systemer og rutiner fungerer som de skal, slik at kampanjepriser registreres riktig ved henting 😊️
Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette, det hjelper oss å bli bedre 👍️

Kjekk betjening

Kjekk betjening. Negativt at varer utlagt i kurver med nedsatt pris ikke samsvarer med prisen når varen skal betales i kassa.

January 31, 2026

Hei Svein,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er flott å høre at du opplevde kjekk betjening i butikken vår i Molde.

Når det gjelder prisavviket mellom kurven og kassen, forstår jeg at dette kan være frustrerende. Slike situasjoner kan oppstå av ulike årsaker, og vi ønsker selvfølgelig at prisene skal stemme overens.

For å få hjelp med dette spesifikke tilfellet og ordrenummeret ditt, anbefaler jeg at du kontakter vår kundeservice direkte slik at våre spesialister kan hjelpe deg videre.

Rated 5 out of 5 stars

Nesten ikke kø i kassa og fikk vist den…

Nesten ikke kø i kassa og fikk vist den varen skulle ha med engang pluss at jeg fikk vist et produkt jeg planlegger å kjøpe :D

January 30, 2026

Hei Jarl,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du hadde en så positiv opplevelse i vår Molde-butikk. At du slapp å stå i kø og fikk god hjelp med både varen du skulle ha og produktet du planlegger å kjøpe, viser at teamet vårt gjorde en flott jobb. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne opplevelsen med oss!

God servise! 🌺👍

Blid og koselig dame som hjalp meg! 🌺

January 30, 2026

Hei Erna,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det varmer hjertet vårt å høre at du hadde en så positiv opplevelse med vår medarbeider. Vi er stolte av teamet vårt og det er deilig å vite at du følte deg godt ivaretatt under besøket ditt.

Rated 3 out of 5 stars

Lang ventetid,og mange avbrudd ved…

Lang ventetid,og mange avbrudd ved reklamasjon på vare,support.
Kun en betjening som ivaretar betaling,support og andre henvendelser i kasse,support skranke.

January 26, 2026

Hei Hilde,

Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at du opplevde lang ventetid og avbrudd i forbindelse med reklamasjon og support i vår Molde-butikk. Det er ikke den opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha.

Vi forstår at det kan være frustrerende når det kun er én person tilgjengelig for å håndtere både betaling, support og andre henvendelser. Dette kan definitivt påvirke servicenivået vårt.

Vi setter stor pris på din tilbakemelding da den hjelper oss å forbedre tjenestene våre. Dine kommentarer om bemanningen og ventetiden er verdifulle for oss.

Rated 2 out of 5 stars

Sen levering og feil levert

Jeg kom for å hente en mobil jeg hadde kjøpt, som jeg fikk beskjed om at hadde kommet 8 virkedager etter jeg kjøpte selv om det sto 3-7 virkedager
Personalet var hyggelig, men mobilen hadde ikke kommet pga feil med levering eller noe

January 27, 2026

Hei Luna.

Takk for at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss her.
Det er leit å høre at leveringstiden ble lenger på din ordre, det må vi beklage for.
Ser på ordren nå at den har blitt utlevert til deg, så jeg håper du er fornøyd med ny telefon 😊

Hvis det er noe vi kan bistå med, så gjerne kom innom butikk eller kontakt vårt kundesenter.

Ønsker deg en fin dag!👋

Rask og god service.

Møter blide og hjelpsom betjening.
God veiledning.

January 24, 2026

Hei

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så fin tilbakemelding! 😄

Du er hjertelig velkommen tilbake til oss på POWER! 🧡

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look