Pretty Please Reviews 60

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft de bedste oplevelser ved at komme hos Frederikke og Maria i Pretty Please. Udover at De er vildt kompetente til deres arbejde, gode til at rådgive, og har et stærkt øje for naturlige og æ... See more

Rated 5 out of 5 stars

Pretty Please er min absolut favorit klinik og mit go to sted når jeg skal have frisket mit ansigt op. Udover den meget smukke æstetik i klinikken og altid gode service, er Frederikke den absolut bed... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været fast kunde hos skønneste Frederikke og Maria i Pretty Please i næsten tre år, og jeg har aldrig oplevet et mere trygt, professionelt og hjertevarmt sted at blive frisket op i ansigte... See more

Rated 5 out of 5 stars

De varmeste anbefalinger af Pretty Please herfra. Jeg er blevet behandlet af Maria i mange år, seneste hos Pretty Please. Man føler sig så velkommen og forkælet hos Maria. Jeg er så glad for hendes na... See more

1. Specialized Clinic
  2. Skin Care Clinic

Written by the company

Vi er en nærværende og personlig klinik, som hjælper dig med at forbedre dit ansigt ved hjælp af hudpleje, laser- og injektionsbehandlinger 🐚

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Københavns flotteste og hyggeligste klinik

Jeg elsker at komme hos Pretty Please. Frederikke og Cathrine er så omsorgsfulde og søde og man går derfra i meget bedre humør! Derudover er de også fantastiske til deres arbejde og så er klinikken helt skøn at være i. Mine varmeste anbefalinger til Pretty Please.

February 24, 2022

I de bedste hænder

Du er i de bedste hænder hos Pretty Please, hvor du straks mærker deres erfaring, professionalisme og ro. Du bliver ikke "presset" til noget, og dialogen er åben og lyttende. Behandlingerne er i top, prisen er fin og Frederikke og Cathrine er bare så søde. Jeg anbefaler dem varmt til alle.

February 24, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Frederikke er simpelthen bare så dygtig.

Frederikke er simpelthen bare så dygtig i at friske op på mit udseende, uden at jeg ser ud som om jeg har fået hovedet fuld af alt muligt. Jeg har fået både filler til at hjælpe med et vredt udseende og fået filler i læberne. Begge resultater er så flotte og naturlige. Jeg føler mig mere som mig selv igen. Kan på det varmeste anbefale Pretty Please og glæder mig allerede til næste besøg <3

February 23, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Pretty Please er en af de smukkeste…

Pretty Please er en af de smukkeste klinkker jeg længe har set. Energien er så fantastisk og det samme kan jeg kun sige om Frederikke og Cathrine. Sikke en dejlig oplevelse og glæder mig allerede til næste besøg.

August 30, 2021

Kære Shabnam,
Vi er så glade for at du kan lide vores lille klinik, og sætter stor pris på alle de værdier vi har. Kærligst Frederikke & Cathrine

Pretty Please - Wauw

Fantastisk sted - imponerende indretning - og skønne piger. Frederikke har en særlig evne til at se hvad der netop kan fungere, og hvad der ikke fungere. Hun er topsej til sit arbejde. Jeg kommer helt sikkert igen

August 30, 2021

Tusind tak Sophie.
Vi er så glade for at du er meget tilfreds med Frederikkes arbejde, og at du kan lide vores lille klinik.
Vi glæder os til at se dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Københavns dygtigste kosmetiske sygeplejerske!

Jeg er blevet behandlet af Frederikke i mange år, som altid har skabt et perfekt og naturligt resultat med både botox og filler. Jeg har aldrig følt mig “lavet” og det er for mig det aller vigtigste! Hun kan se præcis hvad der skal til for at få det resultat jeg ønsker og jeg føler mig altid i trygge hænder.
Kæmpe anbefaling herfra til at besøge hende i hendes nye super hyggelige oase på Værnedamsvej - jeg er sikker på du ikke vil fortryde det!

August 29, 2021

Kære Michaela,
Tusind tak fordi du tog dig tid, til at skrive en anmeldelse af Pretty Please.
Langvarige kunderelationer er netop én af de ting vi går meget op i, i klinikken, og vi sætter stor pris på dem. Tak for din tillid til Frederikkes arbejde, og den flotte anbefaling. Vi glæder os til at se dig igen.

Rated 5 out of 5 stars

Det eneste rigtig sted at få behandling

Jeg kan kun anbefale Pretty Please på Værnedamsvej.
Frederikke og Cathrine har skabt en hel igennem fantastisk stemning i klinikken, hvor man føler sig speciel og i trygge hænder. Frederikke forstår at lave et meget smukt og estetisk arbejde, og jeg er meget glad for både behandlingen med filler og botox. Meget naturligt og flot resultatet. Cathrine forstår at tage imod kunderne på en dejlig og varm måde, som gør at man glæder sig til at komme i klinikken <3

August 27, 2021

Kære Katrine,
Vi er så glade for din ord, da det netop er de værdier og den oplevelse vi går efter at give vores kunder her i klinikken. Kærligst Frederikke & Cathrine

Anbefalet!

Virkelig et hyggeligt sted, og Frederikke er Så dygtig og sød!

August 9, 2021

Kære Helle,
Mange tak for den flotte anmeldelse og de søde ord.
Det betyder meget for os.

Take a closer look