Primepixel Reviews

TrustScore 4 out of 5

1. Photographer
  2. Film and Video Producer

Written by the company

Hos PrimePixel specialiserer vi os i professionel foto-, drone- og videoproduktion af højeste kvalitet. Vores ekspertise er blevet anerkendt med flere priser inden for droneoptagelser, og vi har etableret samarbejder med nogle af de største virksomheder i branchen, som vi leverer skræddersyede løsninger til.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Fantastiske at arbejde med

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Jannick Christensen, og han har virkelig overgået mine forventninger. han har lavet en fantastisk showreel, som virkelig fremhæver mine færdigheder på bedste vis. Hele processen har været glat og professionel. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker at få lavet en kvalitets showreel. 5 stjerner fra mig!

May 5, 2025

5 STJERNER

PrimePixel har været en enormt hjælpsom faktor i forbindelse med billeder og video af mine virksomheder, og jeg kan virkelig ikke få rost dem nok. Deres arbejde har været utroligt hurtigt og effektivt, og de har virkelig formået at tage hånd om alle de mindste detaljer samt imødekomme alle mine ønsker. Jeg er utrolig tilfreds med resultatet af deres arbejde, og jeg kan varmt anbefale dem til andre.

Fantastisk samarbejde!

October 14, 2024

Dagplejen farmen, Aalborg

Dagplejen farmen
Har haft besøg Primepixel Jannick selv for at tage natur billeder af dagpleje børnene ude i haven 🥰
Helt fantastisk billeder, af hver eneste barn, der var 5 stk, han havde en god tålmodighed, var ping pong med børnene, så derfor børnene synes det var sjovt,
Kan helt sikkert anbefale ham 👍
Og han fortjener og mere end
5 ☆☆☆☆☆

September 18, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ønsker man høj kvalitet og…

Ønsker man høj kvalitet og professionalisme, så er man virkelig i de rigtige hænder hos Primepixel.

Jeg oplevede en langt større kundeinteresse og fremgang i mit firma, efter at jeg fik professionelle billeder og videomateriale der fra. Jeg oplevede også at Primepixel var utrolig detaljeorienteret og der blev tænkt på mange finesser og detaljer ind i både billeder og video materiale, end jeg selv ville kunne komme frem til.

Kæmpe anbefaling her fra.

September 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne rose Jannick for det…

Jeg vil gerne rose Jannick for det flotte stykke arbejde han har gjort for os.

Jannick har hjulpet os med video/ drone optagelser til vores content.

Kan helt klart anbefale at i bruger ham, da han har en masse gode og kreative ideer.

October 2, 2024

Take a closer look