Printvoordeelshop Reviews 41

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestelling cartridges geplaats en snel ontvangen. Er miste echter een cartridge, na e-mail contact werd de cartridge nog dezelfde dag verstuurd en ontving ik het de volgende dag! Prima service en pro... See more

Rated 1 out of 5 stars

BAGGER! Vuile oplichterij. Iets besteld en krijg na 3 weken geen reactie. Totaal onbereikbaar en storten geen geld terug. Lees ook google maps reviews, meerdere mensen met dit probleem!

Rated 1 out of 5 stars

Na mijn bestelling printerinkt keurig bij Buckaroo betaald te hebben, blijkt volgens een mail dat mijn bestelling naar iemand in België is verzonden. Bellen helpt niet want ze nemen niet op; mailen al... See more

Rated 3 out of 5 stars

Na een slechte review, toch nog contact met printvoordeelshop gehad; ze hebben hun excuses aangeboden. Omdat een deel van de order niet geleverd kon worden hadden ze de producten niet afgestuurd. Inmi... See more

3.0

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Oplichters

Oplichters : op 11 april heb 10 artikelen besteld en betaald ondanks dat de artikelen als op voorraad staan heb ik tot op heden niets meer van hen vernomen. ik heb op 17-4 en 20-4 een email gestuurd en daar heeft men niet op gereageerd. Ik heb zojuist gebeld naar 038 8200227 en men neemt niet op

April 22, 2026

BAGGER oplichterij

January 29, 2026

Trage levering

Het duurde 10 dagen maar ik heb mijn bestelling binnen. De toners werken naar behoren dus daar is verder niets op aan te merken.
Maar, het is heel onhandig dat de telefoon niet wordt opgenomen en op mail wordt erg traag gereageerd.

December 5, 2025

Tevreden klant

Tevreden klant! Ik had een bestelling gedaan bij deze webshop en kreeg niet direct een verzendupdate, daarom reviews gaan zoeken. Ik schrok van deze reviews en ging er vanuit dat ik naar mijn bestelling kon fluiten maar dat was hartstikke onterecht. De bestelling is, weliswaar 1 dag later maar hallo sinterklaasperiode, keurig bezorgd en de cartridges doen het goed. Tevreden klant dus hier

December 1, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Bestelling wordt wat laat maar toch geleverd

Ik heb vorige week een set hp toners besteld, ik wacht nu al langer dan een week op de bezorging. Ik zie dat er een label is aangemaakt bij dhl. Er wordt niet gereageerd op mijn email en telefoon wordt niet opgenomen.

Vandaag mijn bestelling in goede orde ontvangen, heb twee sterren toegevoegd.

December 2, 2025

Geen zorgen, komt goed

Pas na het bestellen zag ik de trustpilot reacties, maar geen zorg, keurig geleverd binnen een paar dagen, factuur etc, en goed op de hoogte gehouden en toner past.

November 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Prima toner gekocht bij Print Voordeel…

Fijne toner gekocht bij Print Voordeel shop! Superrrrr.
Ik had een vraag hierover die ik vis de mail heb gesteld.
Kreeg de vlg dag al antwoord.
Erg vriendelijk en duidelijk ook!
Goede prijs . IK ben erg tevreden.
Ook de bezorging ging razend snel!
De vlg keer bestel ik weer bij deze zaak. Dank u wel.

September 9, 2025

Je recommande

Malgré les avis négative , J'ai pris mon courage et j'ai commandé . recu le lendemain , Toner compatible avec mon imprimante toner 241/245.
Tres satisfait . nul par moin cher que printvoordeelshop ! j'espere qu'ils augment pas leurs prix !

September 12, 2025

LET OP

LET OP.
Onbetrouwe webshop.
Reacties op mails zijn misleidend.
Ik heb LC3213 catridges besteld maar niets ontvangen.

August 28, 2025

Positieve ervaring!!

Ik snap echt niet waarom er allemaal slechte reviews staan. Ik heb de producten die ik had besteld snel binnen en het werkt perfect. Verder was de prijs ook super scherp.
Voelt bijna alsof de concurrent onderstaande negatieve reviews plaatst.

August 27, 2025

Cartridges gekocht

Cartridges gekocht, black en color. Van de color werkt Magenta niet.
Geprobeerd te bellen maar ze nemen geen telefoon op.
Ik heb twee e-mails gestuurd waar ik nog geen antwoord op heb gekregen.

July 7, 2025

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar, niet bereikbaar en geen levering of track & tracenr! OPLETTEN EN HIER NIET BESTELLEN!!!!!!!!!!!!!!!

May 15, 2025
Rated 1 out of 5 stars

4 x huismerk toner DRAMA !!

4 x huismerk toner gekocht voor de Laser printer Xerox 6280. Groot drama en eigenlijk onwerkbaar. Printer geeft ondanks dat ik inmiddels alle 4 de toners heb vervangen op het scherm aan dat het geen Xerox cassettes zijn. Krijg rare meldingen op het scherm, haal de toners er dan maar weer even snel 1 voor 1 uit om de boel te restten. De prints zijn en blijven heel vaag en kleuren kloppen niet.
Kan de printer incl. toners nu eigenlijk gewoon weggooien.
Op mail wordt eigenlijk niet gereageerd.
Zonde...

February 20, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look