Vandaag geslaagd voor mijn theorie-examen dankzij de privé lessen bij privecursus.nl Ik wil je echt bedanken voor de fijne privélessen. Je neemt de tijd, legt alles duidelijk uit en zorgt ervoor dat... See more
See what reviewers are saying
Even alle lof uitspreken naar Natan, zoveel geduld moeite en tijd hij neemt om de theorie goed onder de knie te krijgen en dan ook nog eens slagen met 0 fout tja CHAPEAU!! Mocht je je theorie in 1x w... See more
Ik heb hier mijn theorie gedaan het is me onwijs goed bevallen hij heeft me van a tot z alles geleerd binnen een hele korte tijd en vandaag afgesloten met een geslaagd examen! 49-50 goed
Onze tweeling heeft een uitstekende leerkracht gehad aan privecursus.nl Een zeer betrokken persoon, niet alleen voor het examen maar ook na het met succes afgeronde CBR examen. Brengt rust, geeft hand... See more
Ik ben Pools en Nederlands is niet heel…
Ik ben Pools en Nederlands is niet heel goed. Nathan heeft mij veel geholpen. Ik heb geslaagd 😀
Echt top binnen 2 weken gehaald eerst…
Echt top binnen 2 weken gehaald eerst beetje gek want andere doen er 2 maanden over maar echt hele maal top geregeld alles in 1 keer gehaald
Zonder moeite geslaagd
Vorige maand heb ik me aangemeld bij Nathan, ik werd goed geholpen en getraind, zonder moeite ben ik geslaagd.
Aanrader
Goede communicatie vooraf, duidelijke uitleg 1 op 1 voordat ik naar het CBR moest! En in 1 keer geslaagd! Echte aanrader!
100 % slag garantie
Theorie echt makkelijk geslaagd en met echt de beste manier geleerd, snel geleerd voor theorie, echt snel gehaald en binnen paar dagen heb ik al mijn praktijk examen gereserveerd
Met 0 fout geslaagd door deze 1-op-1 cursus.
Met 0 fout geslaagd bij het CBR door deze 1-op-1 cursus.
Er was een strakke planning gemaakt en de tijden waren super flexibel. Zelfs de ochtend van m’n examen kreeg ik nog les, gewoon die laatste 3 uurtjes gepakt. De stof was goed verdeeld over 3 dagen, elke dag zo’n 3 uur, met een herhaling vlak voor het examen.
De uitleg was echt top en we gingen op zo’n handige manier door de stof heen dat ik letterlijk alles had onthouden. Veel van de vragen kwamen ook gewoon terug tijdens het examen.
Als je het serieus in één keer wil halen, is dit echt de manier als je het mij vraagt.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.