Hej ni skulle informera mej om att det…
Hej ni skulle informera mej om att det var försenat därav dålig recension häls Håkan Andersson vara
Proffsfläkten är ett svenskt varumärke som säljer fläktar specifikt byggda för yrkesarbetare som jobbar i värmen såsom byggare, snickare, lantbrukare, lagerarbetare, glasblåsare mm. Vi byggde produkten för dem som är trötta på att överhettas av värmen på jobbet och samtidigt behöver båda händerna fria. Det här får du när du handlar hos oss: ✅30 dagars öppet köp — inga krångliga formulär, vi löser det ✅Svensk kundsupport — du pratar med en riktig person på svenska ✅Spårning på varje order — du vet alltid var ditt paket är ✅Säker betalning via Klarna ✅CE-certifierad produkt — testad och godkänd enligt europeisk säkerhetsstandard Vi jobbar direkt med vår tillverkare utan onödiga mellanhänder för att hålla priset nere utan att kompromissa med kvaliteten. Har du frågor innan du beställer? Kontakta oss på info@proffsflakten.se så svarar vi snabbt.
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 57% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vilken bra och fin fläkt perfekt för varma dagar! Både lampa samt uppladdningsmöjlighet till telefon m.m är ett plus och funkar toppen!
Var lite strul med leverans transporten vägen. Facebook supporten kollade upp och fixade till leverans vägen! Supporten på Facebook är i världs klass!
Har använt den regelbundet sen jag fick den och njutit av den
Kommunikationen har varit annat än pålitligt som de har förklarat pågrund av värmeböljan.
Tycker ändå att kommunikationen är viktig med kunder.
Här finns det mycket att göra.
Jag kommer skicka tillbaka fläkten så jag har köpt en annan som kom på utlovad tid och som kunde svara inom rimlig tid
Beställde min fläkt för 16 dagar sedan, har inte hört något även när jag skrivit till support flertal gånger.. inte okej vis att driva verksamhet på
Nu fick jag min fläkt efter 13 dagar tar längre tid , om skriver på hemsidan att tar 3-4dagar leverans , så ska man man nog ändra detta på hemsidan bara ett tips!

Reply from Proffsfläkten
På sidan blev jag lovad 1-3 dagars leveranstid, jag har nu väntat i två veckor och har fortfarande inte fått mina produkter, enligt trackinglänken har leveransen skickats tillbaka till avsändaren och jag har inte fått något svar på mail

Reply from Proffsfläkten
Har inte hunnit prova den riktigt än för jag är på semester. Men del lilla jag har testat den verkar den fungera

Reply from Proffsfläkten
Att annonsera felaktiga recensioner på sin hemsida samt att locka med att den "finns i lager" när det i själva verket är vanlig dropshipping börjar bli tröttsamt. Fick produkten efter 2 veckor, varken brandad eller några egna logor på fläkten. Deras hemsida säger att de själva byggt fläkten för svensk marknad vilket är falsk marknadsföring. Samma produkt finns på de flesta kinasidor.

Reply from Proffsfläkten
Dom ljuger om leveranstiden,Beställde en fläkt 16 Juni,har inte fått nån fläkt ännu,och dom slutar svara på mail såfort man betalat!

Reply from Proffsfläkten
Scam företag, deras recensioner på hemsidan är bara massa AI bilder.
Räcker att zooma in på människor så syns hur fake det är

Reply from Proffsfläkten
Mitt barnbarn fick fläkten och han ö🌺är jätte nöjd. Så jag får nog beställa en till😊

Reply from Proffsfläkten
Köpte som present till min pappa han använder den hela tiden och ÄLSKAR den

Reply from Proffsfläkten
Snabb leverans och riktigt bra kvalité. Har hjälpt otroligt mycket under de här varma dagarna. Blev snabbt en snackis i fikarummet!

Reply from Proffsfläkten
Funkade utmärkt och allt var väldigt smidigt med den. Perfekt för att jobba på sommaren/ i värme

Reply from Proffsfläkten
Riktigt enkel att använda och extremt bra effekt för en sån liten sak. Rekommenderar starkt till alla andra som jobbar inom industri eller bygg

Reply from Proffsfläkten
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.