Profijt Meubel - Broek op Langedijk Reviews

TrustScore 4 out of 5

Middelmoot 8, 1721 CZ Broek op Langedijk, Noord-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hier al meerdere meubels gekocht. Leuke, mooie winkel met een ongedwongen prettige sfeer. Speciaal voor Jordy: professioneel geholpen met jouw vakkennis. Niks opdringen, wel erg gezellig en met pr... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Store
  4. Sofa Store

About Profijt Meubel - Broek op Langedijk

Written by the company

Profijt Meubel: de slimste keuze!
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: dankzij onze ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jouw stijl past.

Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.

Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.

Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.

Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!

Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.

37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

652 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

De ene medewerker is de andere niet

Na 2 keer fantastisch te zijn geholpen kwam ik vandaag met mijn offerte om de koop officieel te maken. 2 dames waren druk en we konden even wachten totdat er een medewerkster vrij was. Na dik een half uur wachten kwam er een medewerkster die iets had verkocht. Nadat ze klaar was bleef ze maar met haar administratie bezig zonder ons een blik te gunnen. Enige tijd later was ik er klaar mee. Zit daar tenslotte ook niet voor mijn plezier een half uur te wachten. Nu geslaagd bij montel in Beverwijk en nog goedkoper ook.

March 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer prettige ontvangst en zeer…

Zeer prettige ontvangst en zeer behulpzame medewerkster. Geruime tijd gezeten en een bank uitgekozen. Helaas later erachter gekomen dat we toch een ander type wilde en daar is meteen weer aandacht aan gegeven en dezelfde opstelling gemaakt met een andere bank. Kundige uitleg ook. Tot nu toe erg prettig geholpen en kan de kundigheid en klantvriendelijkheid erg aanraden bij Profijt in Broek op Langedijk.

September 16, 2024

Bank online gekocht

Bank online gekocht. Na 1 dag bleek de bank te hard en te korte zit. In Broek op Langedijk terug gebracht. Daar zijn we geholpen door filiaalmanager Anjo. Deze heeft alles super opgelost en konden wij de bank gewoon retour inleveren.
De service is grandioos en zeker een aanrader.

May 2, 2024

Prettige verkoper

Nadat we ons al even hadden georiënteerd op een bank, moest er thuis nog even nagemeten worden. Toen we dit hadden gedaan, meteen weer terug naar de winkel gefietst. Hier werden we zowaar herkent en werden we zeer prettig geholpen. Met de nodige aandacht, kundigheid en ervaring is onze aankoop met succes afgerond. Nu rest ons alleen nog de wachttijd en dan hopen we er weer voor een aantal jaren heerlijk knus en warmpjes bij te zitten op onze aankoop.

August 24, 2023

Reply from Profijt Meubel - Broek op Langedijk

Beste Ronald, de prettige ervaring is geheel wederzijds, alvast heel veel woonplezier van de nieuwe bank gewenst! Met vriendelijke groet, team Profijt Meubel Broek op Langedijk

Rated 5 out of 5 stars

Fijn bezoek dat leidde tot aankopen van een bank

Vandaag hebben we een definitieve keuze gemaakt in type en kleur bank. Gister zijn we in een andere Profijtmeubel geweest i.v.m. familie die daar woonde en hadden we dus al wat voorwerk gedaan. Vandaag zijn we ook vriendelijk, enthousiast, maar wel geduldig geholpen door Jordy. Hij gaf goede informatie, was eerlijk over het aan of afraden van bepaalde opties en betrok zijn eigen ervaringen bij de aankoop. We voelden ons gehoord en gezien tijdens het bezoek en tijdens het doornemen van de aankoop. We hebben het zeker niet ervaren als opdringering.
Nu is het wachten tot onze bank geleverd wordt 😃

August 22, 2023

Reply from Profijt Meubel - Broek op Langedijk

Beste Chantal en Ben, wat een onwijs leuke review! Jordy zijn dag is helemaal goed :) Fijn dat jullie het bezoek en jullie aankoop als prettig en niet dwingend hebben ervaren, wij zien jullie graag weer terug in de toekomst! Met vriendelijke groet, team Profijt Meubel Broek op Langedijk

Rated 5 out of 5 stars

Klantvriendelijk en positieve ervaring.

Goed geholpen door Anjo, gaf ons de tijd om banken te testen en te bekijken. Goed advies ontvangen, bank was snel geleverd. Contact was goed, zelfs telefonisch hulp ontvangen bij het in elkaar zetten van de bank. Gratis gebruik kunnen maken van een aanhangwagen, zeer klantvriendelijk dus. Een echte aanrader.

July 3, 2023

Reply from Profijt Meubel - Broek op Langedijk

Beste heer Voerman, wat een leuke review, fijn dat uw bank en het advies u goed bevalt! Heel veel plezier toegewenst met uw nieuwe bank en we zien u graag weer terug in de toekomst. Met vriendelijke groet, team Profijt Meubel Broek op Langedijk

Rated 5 out of 5 stars

Mooie, leuke en gezellige winkel !

Hier al meerdere meubels gekocht.
Leuke, mooie winkel met een ongedwongen prettige sfeer.
Speciaal voor Jordy: professioneel geholpen met jouw vakkennis. Niks opdringen, wel erg gezellig en met prima tips ! Erg fijn om klant te zijn en we komen zeker bij je terug. (moet nog een bank komen 😀) oja, de barkrukken zitten geweldig.
Dus... een aanrader !

August 4, 2023

Beste Frank,

Bedankt voor deze enorm leuke review!
Goed te horen dat een bezoek aan onze winkel als fijn, ongedwongen, gezellig en professioneel ervaren wordt.
Altijd welkom 🙂

Fijne benadering

Fijne benadering, goed advies er wordt veel uitleg en tijd genomen.

July 5, 2023

Beste Maaike,

enorm bedankt voor je leuke review!
Fijn te horen dat onze service en aanpak gewaardeerd wordt.
Daar doen we het voor.

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijke en leuke open sfeer

Bij binnenkomst werden wij hartelijk begroet en kregen wij de vrijheid om rustig door de winkel te lopen.
Nadat we een keuze hadden gemaakt,werden we op een leuke open en spontane manier geadviseerd door Jordy!Er is ruim de tijd genomen.Erg prettig!

May 12, 2023

Reply from Profijt Meubel - Broek op Langedijk

Hartelijk dank voor uw positieve review familie Brakel, wat goed te horen dat u prettig geholpen bent in onze winkel!
Daar doen we het voor 🙂

Goed geholpen

Goede en duidelijke uitleg hoe we onze meubels zo lang mogelijk mooi behouden. Aardige en duidelijke verkoper. Enorm fijn geholpen.

April 22, 2023

Beste Britt,

bedankt voor je leuke review, wordt zeer gewaardeerd!
We hopen dat jullie straks heel veel plezier hebben van jullie nieuwe meubelen.

Rated 1 out of 5 stars

Verkoop was prima maar daarna

Verkoop was prima maar daarna! Onze vier persoons bank is precies bij het eerste deel door tweeën gebroken, melding gemaakt op 5 februari en toen kregen we te horen dat het bij de fabriek is neergelegd. 27 febr maar weer eens gebeld en weer kregen wij het antwoord we hebben het doorgezet naar de fabriek. Ondertussen nog niks gehoord, je mag ondertussen wel verwacht dat ze er wat mee doen. Lekker makkelijk zo’n afschuifsysteem, ik voel me gewoon niet serieus genomen.

April 17, 2023

Beste mevrouw Maigret

Het meubelherstelbedrijf dat wij ingeschakeld hebben zal contact met u op te nemen om de bank bij u thuis te repareren.
Excuses dat het wat langer heeft geduurd dan u van ons had mogen verwachten.

Met vriendelijke groeten, Team Broek op Langedijk

Rated 5 out of 5 stars

Geholpen door jordy in broek op…

Geholpen door jordy in broek op Langedijk, wat een leuke jongen is dat zeg! Een aanwinst voor de zaak.
Groetjes van marja van de middenweg

April 12, 2023

Reply from Profijt Meubel - Broek op Langedijk

Enorm bedankt voor je leuke en positieve review Marja.
We wensen je alvast heel veel plezier van de Vilares bank!

Een toppertje gekocht

We hebben vandaag de bank
Candelas gekocht. We zijn heel tevreden met de aankoop en op de manier hoe we zijn geholpen. Alles was tip top uitgelegd. En een vriendelijke verkoper

April 1, 2023

Beste Dieuwke,

bedankt voor de leuke review!
Namens Jordy en de rest van de collega's nogmaals dank voor jullie bestelling en heel veel plezier gewenst van de nieuwe hoekbank.
We zijn heel benieuwd hoe de bank straks staat en zien jullie in de toekomst graag weer terug in onze winkel.

Rated 5 out of 5 stars

Bij de vestiging in Broek op Langedijk…

Bij de vestiging in Broek op Langedijk uitstekend geholpen door Anjo. Hij dacht mee en bood ons verschillende opties aan voor meubels. Aangezien onze woning een nieuwbouw betreft welke nog in aabouw is, hadden we beperkte mogelijkheid tot stallen van de meubels. Bij Profijt was dit geen enkel probleem!

March 18, 2023

Reply from Profijt Meubel - Broek op Langedijk

Enorm bedankt voor jullie leuke review familie Kamp!
De meubelen staan inmiddels gereserveerd, we wachten jullie bericht rustig af.
Nogmaals heel veel plezier van jullie nieuwe woning en meubelen en mochten jullie er met de tafel uit gekomen zijn of nog andere vragen hebben, horen we het graag 🙂

Rated 1 out of 5 stars

Service, discipline, oplossingsgerichtheid? Geen Profijtmeubel!

Voor een groot bedrag complete inrichting afgenomen. Alles behalve de bank uit voorraad leverbaar en snel geleverd. Één van de kasten sloot de deur niet van en dit bleek niet op te lossen zijn door de winkel dus de kast werd vervangen.

De kast kwam van ver en ze wachten tot er een volle container materiaal verscheept kan worden. Kan ik nog begrip voor hebben, iets met milieu en efficientie.

Dat ik vervolgens zelf maanden later achteraan moet bellen en te horen krijg dat die nieuwe kast gewoon als voorraad ingeboekt staat verbaast me dan.

Winkel heeft direct een bezorgafspraak gemaakt. Er kwamen twee man de kast bezorgen. De kast moest 2 hoog zonder lift met ruimte zat om te manouveren. De bezorgers waren not amused en ik heb mijn scheldwoordenboek weer een hoop nieuwe woorden kunnen uitbreiden. Enigsinds klantvriendelijk handelen hoef je niet te verwachten. Houd er ook rekening mee dat het verpakkingsmateriaal allemaal bij klant achter blijft.

Vervolgens waren de handvaten niet te monteren door te korte schroeven en slecht geboorde gaten. Dus maar weer contact gezocht met de winkel. Duurt gewoon weer 1,5 maand en dreigen met in gebreke stelling voor er uiteindelijk een reactie komt en een monteur het is komen fixen.

Enfin, monteur in huis. Denk je iemand met kennis te hebben. Grote bus vol gereedschap maar geen materiaal om even ruimte te maken voor een schroef en een platkop schroevendraaier om de schroef in het handvat vast te zetten. Uiteindelijk heeft ie dat met mijn gereedschap gedaan.

Ik zat rond de koop met ziek en zeer in een lastige situatie en had gevraagd om volledige ontzorging m.b.t. aflevering. Hier ook zeker niet op bespaard in de bezorgkosten. Ze hebben de meubels in huis gekwakt en stonden met 20minuten weer buiten.

Wat. Een. Drama.

March 9, 2023

Geachte heer Kauw,

wat spijtig om te horen dat de omruiling van de kast niet naar uw volle tevredenheid is volbracht.
In eerste instantie zijn uw meubelen geleverd middels een verhuislift vanwege het feit dat u op een etage woont en het gewicht van de meubelen dusdanig is dat deze niet volgens de wettelijke arbo regelgeving bezorgd kan worden.

Onze bezorgdienst tracht ten alle tijde de kans op schade aan bijvoorbeeld trap of muren te minimaliseren.
Volgens de chauffeur was de beschikbare ruimte niet dusdanig zodat eenvoudig kon worden gemanoeuvreerd zonder kans op schade en was de kast van een dermate gewicht dat deze zelfs met twee man niet eenvoudig via een trap te vervoeren is geweest.
Wellicht is dat de reden, uiteraard doch geen excuus geweest dat een van de chauffeurs niet correct is geweest in zijn verbale communicatie.
Dit kan nooit de bedoeling zijn geweest.
Onze excuses hiervoor en dit is uiteraard intern opgenomen met de betreffende chauffeur.

Wij hopen dat u desondanks toch veel plezier beleeft aan uw nieuwe meubelen.

met vriendelijke groet,

The Trustpilot Experience