Profijt Meubel - Den Bosch Reviews 5

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

Reitscheweg 8, 5232 BZ Den Bosch, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Goed advies bij verkoop,snelle levering . Bezorging prima, jongens hebben de paketten.netjes in de kamer afgeleverd. Kortgezegd PRIMA.

Company replied

Company replied

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Store
  4. Sofa Store

Written by the company

Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!

Contact info

1-star

Replied to 55% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Mooie banken, matige kwaliteit

We hebben in december de bank Micco besteld. In de winkel werden we prima geholpen, al had verkoopster bijna de hoek op de verkeerde plek had genoteerd. Goed om dus wel zelf op te letten bij wat er genoteerd wordt.

Bank werd binnen de verwachte levertijd keurig bezorgd aan huis en in elkaar gezet. Al het vuil werd gelijk mee terug genomen.

Helaas bleek na 1,5 week al dat de stof niet meer zo strak om de bank zat. Zelfs als de kat eroverheen loopt, zie je de pootafdrukken er nog in staan. Voor een bank van dit model, én voor de neergelegde €1.600, zou je verwachten dat dit langer mooi blijft. Profijtmeubel is het zelf niet eens met onze conclusie, en heeft geconstateerd dat het nog binnen de toegestane marge valt; zij zijn ook niet bereid de bank te repareren of andere oplossingen te bedenken.

In het vervolg zou ik ergens anders een bank bestellen.

March 22, 2026

Beste Samsarah,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het vervelend om te horen dat u problemen heeft met uw order. Onze oprechte excuses hiervoor.

We willen graag met u meekijken, maar we kunnen uw ordergegevens niet vinden. Zou u uw naam en ordernummer kunnen sturen naar review@hoogenboezem.nl?

Alvast bedankt voor de moeite!

Profijt Meubel Den Bosch

Goede uitleg en vriendelijk

November 5, 2025

Beste mevrouw van Rossum,

Bedankt voor je review, wat leuk dat je zo enthousiast bent over de bank en de levering. Geniet van je prachtige aankoop!

Hoogenboezem Meubelen - Profijt Den Bosch

Rated 5 out of 5 stars

Goed advies bij verkoop,snelle levering…

Goed advies bij verkoop,snelle levering .
Bezorging prima, jongens hebben de paketten.netjes
in de kamer afgeleverd.
Kortgezegd PRIMA.

June 3, 2025

Beste meneer/mevrouw Smeenk,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Wat geweldig om te horen dat de jongens de pakketten netjes in de kamer hebben afgeleverd. Ik geef je compliment zeker aan hen door. Geniet van je nieuwe meubels!

Hoogenboezem Meubelen

Rated 4 out of 5 stars

Prachtige barstoelen voor mooie prijs

Op de website van Profijt meubel zag ik mooie barstoelen voor een goede prijs, Op de website staat: op voorraad. Daarbij staat ook bij welke winkels die product op voorraad is en snel kan leveren, zo ook Den Bosch. Uit mijn werk even langs de winkel en daar ben ik super vriendelijk en snel geholpen! Daar heb ik dan ook helemaal niks op aan te merken. Op 23 september deze stoelen besteld en binnnen 10 werkdagen zou ik deze in huis hebben. Inmiddels zitten we op werkdag 11 en heb ik nog geen informatie wanneer de stoelen op het distributiecentrum komen en al helemaal niet wanneer deze dan worden geleverd. Vervolgens neem je contact op met profijtmeubel maar er is op geen enkele manier contact te krijgen met de klantenservice of het filiaal zelf?! Zo'n slechte klantenservice heb ik niet eerder meegemaakt en ik vind het ontzettend jammer dat het zo moet lopen want ik wil héél graag mijn barstoelen.

Nav mijn review heeft degene waar ik de stoelen besteld had, mij netjes gebeld en uitgelegd wat er mis is gegaan. Heel fijn te woord gestaan en uiteindelijk zijn de stoelen alsnog redelijk snel geleverd. We zijn ook super tevreden met de stoelen. Ze zijn super mooi en zitten lekker. Al met al zou ik hier weer opnieuw bestellen.

October 8, 2024

Beste mevrouw de Boer,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u zo lang op uw barstoelen heeft moeten wachten. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en vinden het jammer dat onze klantenservice niet aan uw verwachtingen voldeed. Een goede klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel, en we hadden deze situatie graag willen voorkomen. We hebben deze kwestie direct intern besproken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Onze oprechte excuses hiervoor.

Gelukkig hebben we inmiddels telefonisch contact gehad en is er een afspraak ingepland voor de levering van uw barstoelen. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en we wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe aankoop!

Mocht u nog vragen hebben staan we natuurlijk voor u klaar.

Hoogenboezem Meubelen / Profijt Meubel

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look