We zijn zeer tevreden over de prettige manier waarop medewerkster Anja (en haar collega's) ons hielp in de vestiging in Groningen. Aardig, kundig, meedenkend, veel tijd nemend, geduldig. En bij later... See more
Company replied
We zijn op een zeer prettige en meedenkende manier geholpen door uw medewerkster ( Melissa). Het contact ( ook via email) is uitermate leuk, vriendelijk en fijn verlopen. Onze complimenten. Vr. Groet... See more
Company replied
Zowel gister en vandaag door beide verkopers met alle geduld geholpen. Zeer rustig en vriendelijk. Gister volgens mij Emma,de verkoper van vanmorgen heel collegiaal om de order op haar naam te ze... See more
Company replied
We waren op zoek naar een bank en zijn zo bij Profijt Meubel Groningen terechtgekomen. Hier zijn we zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Rick. Hij luisterde goed naar onze wensen en kon zo een... See more
Written by the company
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.
Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies. Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie. Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkelsVolg ons op social media voor inspiratie:
Written by the company
Hoendiep 99a, 9718 TE, Groningen, Groningen, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vriendelijke verkoper. Verkoper heeft alle tijd voor ons genomen. Deskundige uitleg van de mogelijkheden.
Mooie collectie aan meubels en accessoires. Zeer vriendelijk en kundig geholpen door Anja. Al met al een heel prettig gevoel bij de winkel

Reply from Profijt Meubel - Groningen
Hele mooie winkel goed geholpen en vriendelijk personeel .

Reply from Profijt Meubel - Groningen
prima levering volgens afspraak en de bank is keurig geplaatst door 2 hele vakkundige en vriendelijke medewerkers . top

Reply from Profijt Meubel - Groningen
Medewerkster Kim is met mij steeds de hele winkel door geweest op zoek naar de beste keuze (in dit geval een tafel, sorry Kim). Heeft mij niet naar de mond gepraat. Gegevens mee naar huis om uiteindelijk daar een beslissing te nemen. Kim heeft de tijd genomen. Een hele prettige ervaring.

Reply from Profijt Meubel - Groningen
We werden heel vriendelijk ontvangen. Bij rond kijken waren we al snel bij de bank die we beiden leuk vonden. Samen met de medewerker naar de bank gelopen en daar werd alles goed uitgelegd. Hij was heel vriendelijk en wist waar hij het over had. Daarna alles genoteerd en nagekeken. Wij hebben met plezier een nieuwe bank gekocht.

Reply from Profijt Meubel - Groningen
Echt super leuk en goed geholpen door Kim in Groningen. Ze denkt goed mee, neemt alle tijd en dringt je niks op. Gewoon een leuke vlotte verkoopster zonder gladde praatjes en verstand van zaken. Bank, stoel en vloerkleed besteld. Nu al blij mee

Reply from Profijt Meubel - Groningen
Jullie doen net of jullie het hebben opgelost!! Maar dat is niet zo!! Waarom word dat gedacht? De bank maakt nog meer geluid dan hij deed! Wat ons bestreft mogen jullie alles ophalen niks geen woonplezier met deze bank! Waardeloos bedrijf!! Wij hebben een bankstel gekocht en 1 van de 2 bankjes is niet goed melding van gemaakt maar oplossen ho maar conlusie van hun dat het erbij hoort ja daaag! Vreselijk hoe ze met mensen omgaan. Komt nog bij dat ze de bestelde poten nog niet eens in 1x kunnen leveren kortom een boel frustratie met Profijt meubelen.. never nooit weer hier naar binnen

Reply from Profijt Meubel - Groningen
vriendelijke en netjes geholpen daar een man die daar werkte en proberen snel televeren maar ook netjes bellen al het niet lukt

Reply from Profijt Meubel - Groningen
We werden netjes te woord gestaan en we kregen alle informatie waar we om vroegen.info over garantie gekregen en we kregen koffie aangeboden ...erg tevreden....

Reply from Profijt Meubel - Groningen
Een prettige winkel met veel keus. Ze laten je eerst rustig zelf even rond kijken.
De verkoopster was vriendelijk en dacht goed met je mee, waardoor we al snel tot een keuze kwamen.

Reply from Profijt Meubel - Groningen
Veel keuze aan meubelen, nu stoelen uitgezocht
En ze waren op voorraad en kon ze gelijk uit het magazijn ophalen.
Super blij mee en ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Reply from Profijt Meubel - Groningen
De verkopers gaven me tijd om rustig rond te kijken en zeer vriendelijk
Uit eindelijk een keuze kunnen maken en ze hebben fijn concept meubels op voorraad en kan je het gelijk ophalen en nog andere mogelijkheden.

Reply from Profijt Meubel - Groningen
Samen met verkoopster Kim :) de hele woonkamer ingericht. Geduld, meedenken, samen brainstormen, fantastisch, vriendelijk! Helemaal niet opgejaagd gevoeld.

Reply from Profijt Meubel - Groningen
Duidelijk en bondig concept. Geholpen door Peter. Zeer goede verkoper. Geen poespas of zweverige verkooppraat, erg vriendelijk, navolgbaar en duidelijk over wat wel en niet kan.

Reply from Profijt Meubel - Groningen
We zijn zeer prettig geholpen door Peter in Groningen. Hij neemt de tijd om alles met je door te spreken, denkt met je mee en luistert goed naar je wensen.

Reply from Profijt Meubel - Groningen
Mooi bank gekocht met goed advies van de verkoopster.
Goede uitleg over de zitkussens.
Top!

Reply from Profijt Meubel - Groningen
Kundig en vriendelijk personeel.
Behulpzaam en meedenken met de klant, nemen ruim de tijd. prettig zaken doen.