Profijt Meubel - Helmond Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Engelseweg 154, 5705 AJ Helmond, Noord-Brabant, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige bank besteld, en zeer vakkundig geholpen in de vestiging in Helmond. Levering liet even op zich wachten maar het was het het waard. Het is wat apart dat men de bank niet aflevert en insta... See more

Rated 5 out of 5 stars

We gingen erheen met een eetkamer stoel die we 2 jaar geleden bij hun gekocht hadden en enorm kraakte en piepte. Wij hadden zelf de schroefjes al aangedraaid en gingen ervan uit dat we voor 2 nieuwe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wat een topzaak, Profijt Meubelen! Vanaf het moment dat we binnenkwamen werden we vriendelijk geholpen door het personeel. Stuk voor stuk behulpzaam, vrolijk en professioneel. In het bijzonder wille... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vorige maand eettafel stoelen gekocht bij Profijt meubel Helmond, inclusief viltglijders voor holle poot. Helaas was er 1 van de viltglijders afgebroken. Ik ben daarmee terug gegaan en werd heel vrien... See more

Company replied

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Store
  4. Sofa Store

About Profijt Meubel - Helmond

Written by the company

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Written by the company

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

Contact info

• Engelseweg 154, 5705 AJ, Helmond, Noord-Brabant, Netherlands

• 0492-745272
Promotion box for Profijt Meubel - Helmond

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

585 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Goede uitleg, fijn geholpen.

Goede uitleg, niet opdringerig. Heeft ons in alle rust en met goed advies door de showroom begeleid.

September 27, 2024

Beste Ben,
fijn dat u in alle rust heeft kunnen kijken en met een goed advies en gevoel geslaagd bent.
We zien u graag nog eens terug.

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend!

September 26, 2024

Beste Edwin,
vriendelijk, behulpzaam en meedenkend , dat is precies waar we voor staan.

Rated 4 out of 5 stars

Vandaag 2 bankjes gekocht

Vandaag 2 bankjes gekocht, we werden goed geholpen, er werd goed meegedacht.

September 25, 2024

Beste Miriam,

Bedankt voor uw 4-sterren review, fijn om te horen dat u goed geholpen bent door onze medewerker!

Rated 5 out of 5 stars

Ik was samen met mijn echtgenote al…

Ik was samen met mijn echtgenote al eerder op het bedrijf geweest. Hadden grosso modo al een keus gemaakt. Het ging nu om de technische details. We werden te woord gestaan/geholpen door een verkoopmedewerker die zich onderscheidde door zijn gastvrije/betrokken/vriendelijke bejegening en zijn zeer goede kennis van zaken.

September 21, 2024

Beste Geert,

Bedankt voor uw 5 sterren review.
Fijn om te horen dat u goed en deskundig geholpen bent!

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk personeel en behulpzaam.

September 20, 2024

Beste A Motta,

Bedankt voor uw 5-sterren review, fijn om te horen dat het personeel vriendelijk en behulpzaam geholpen heeft!

Heel fijn geholpen

Behulpzaam, meedenken, vriendelijk en niet opdringerig. Filiaal Helmond.
Geholpen door Norbert.

September 14, 2024

Reply from Profijt Meubel - Helmond

Beste Ingrid, Bedankt voor het prettige bezoek en de mooie bestelling. Fijn dat je zo een formidabele ervaring hebt aan je bezoek in onze winkel. Graag tot ziens. Groetjes Team Profijt Meubel Helmond.

Rated 1 out of 5 stars

niet op tijd leveren

September 15, 2024

Reply from Profijt Meubel - Helmond

Beste Boy, jammer dat je ons met 1 ster beoordeeld door de beleving leeft dat er niet op tijd is geleverd. De order is geleverd in 2,5 week bij een vooraf besproken levertijd van 2 tot 3 weken, waarna de order vervolgens pas 5-6 dagen later is opgehaald. Wij willen je dan ook veel plezier wensen van de nieuwe stoelen en mocht je deze review willen herzien, heel graag! Graag tot ziens, de koffie staat altijd klaar! Groetjes Team Profijt Meubel Helmond

Mooie U-hoekbank

Wij hebben een nieuwe U-hoekbank gekocht om meer zit plek te creëren. Wij zijn heel goed geholpen door een vriendelijke heer, goed meegedacht met de beperkte ruimte die wij hebben. Uiteindelijk zijn wij erg blij met de bank en de goede kwaliteit van de stof (Minto) en de pockingvering. Wij kunnen weer jaren vooruit!

August 18, 2024

Beste Brigitte,
Heel fijn dat u zo tevreden bent over de indeling van de beperkte ruimte, de kwaliteit van het stof en het luxe comfort.
wij wensen u veel plezier met u bank.

Rated 5 out of 5 stars

Omdat we geweldig geholpen zijn door Patricia…

Omdat we geweldig geholpen zijn door een kundige en gezellige verkoopster.
Zoon verkoopster moesten ze in elke winkel hebben bedankt Patricia.
Grtzz. Toon en Marianne Slaets

August 10, 2024

Beste Toon,
Heel fijn dat u ervaring met onze verkoopster zo goed bevallen is.
bedankt voor de 5 sterren review.
We zien u graag nog eens terug.

Relaxfauteuil

Relaxfauteuil
De verkoper heeft alle tijd voor me genomen, is met me meegelopen en heeft me heel goed geadviseerd.
daardoor ben ik goed geslaagd en heb ik een mooie en fijne stoel. ook de aflevering bij me thuis was geweldig.
van mij krijgen ze een dikke 10+

July 21, 2024

Reply from Profijt Meubel - Helmond

Beste Hennie, heel erg bedankt voor de 10+ en de 5 sterren review, we zien u graag nog eens terug.
Team Profijt

Rated 5 out of 5 stars

Op een hele fijne manier geholpen

Op een hele fijne manier geholpen bij onze aankoop, alle mogelijkheden werden op een ontspannen manier uitgelegd. We kijken uit naar de levering

June 21, 2024

Beste Coen,
bedankt voor u 5 sterren review, en heel fijn dat u onze winkel zo ervaren heeft.

Rated 5 out of 5 stars

rustige duidelijke deskundige hulp( no…

rustige duidelijke deskundige hulp( no pressure), er werd ons de ruimte gegeven rustig rond te kijken. Toen we eenmaal onze keuze hadden gemaakt, werd alles netjes en naar tevredenheid afgehandeld.

June 19, 2024

Beste Frans,
bedankt voor de 5 sterren review.
Heel fijn dat u zo tevreden bent over ons.
daar doen we het voor.
Profijt Team.

Rated 5 out of 5 stars

Altijd goede ervaring bij profijt

Altijd goede ervaring bij profijt, fijne verkopers lekkere koffie en goede service
topzaak 👍🏻

January 4, 2024

Reply from Profijt Meubel - Helmond

Bedankt voor uw positieve reactie, we hopen u graag weer terug te zien.
Team Profijt

Goede service in Helmond

Goede service in Helmond! Mooie stoel gekocht, was een manketje aan en dat is geheel kosteloos thuis verholpen. Vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht!

September 5, 2023

Beste Ellen,
heel erg bedankt voor je positieve reactie en veel plezier van je Stoel.

The Trustpilot Experience

Take a closer look