Profijt Meubel - Huissen Reviews

TrustScore 5 out of 5

Karstraat 95, 6851 DG Huissen, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We zijn heel erg goed geholpen door Ignace. Ignace was erg vriendelijk en behulpzaam bij het maken van de juiste keuzes. Hij gaf ook goede uitleg over het verdere verloop van onze geplaatste order. Wi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ignas heeft ons heel goed geholpen en is klantvriendelijk. Hij denkt in oplossingen wat betreft lenen busje van Profijt dat wij netjes onze meubeltjes thuis konden brengen. Hij heeft alles mooi ingela... See more

Rated 5 out of 5 stars

​Ik ben vandaag ontzettend goed geholpen bij Profijt Meubel door verkoper Bo Derksen. Ik liep eigenlijk alleen binnen om te kijken en was vooraf niet direct van plan om al iets te kopen. Bo wist me ec... See more

Rated 5 out of 5 stars

Komen hier al jaren altijd goed geholpen door Ignas. Eerlijke behandeling alles goed uitgelegd, goede kwaliteit meubels voor een redelijke prijs.

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Store
  4. Sofa Store

About Profijt Meubel - Huissen

Written by the company

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Written by the company

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

Contact info

• Karstraat 95, 6851 DG, Huissen, Gelderland, Netherlands

• 026-3269902
Promotion box for Profijt Meubel - Huissen

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

592 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Passen zich aan wat de klant wil

Passen zich aan wat de klant wil , geven goed advies op een hele fijne niet opdringende manier, heel erg prettig

May 13, 2024

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hi Anny, hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je zo fijn bent geholpen door onze collega's. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Vriendelijk personeel en heel behulpzaam. Ze denken met je mee en ze geven goede adviezen. Service is perfect.

May 15, 2024

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden Yvonne. Heel fijn te horen dat je vriendelijk bent geholpen in onze winkel en dat er goed met je is meegedacht. Mocht er in de toekomst wat zijn, weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Rated 5 out of 5 stars

wij hebben onlangs een bankstel gekocht…

wij hebben onlangs een bankstel gekocht bij Profijt Meubel Huissen. Hierbij zijn wij op zeer professionele wijze geholpen. Echt een aanrader om daar eens te gaan kijken en kopen.

April 19, 2024

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hi Bert, hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview! Super om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega's. Veel plezier gewenst van jullie aankoop! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Net meedenkend personeel.

Net meedenkend personeel.
Duidelijke winkel niet rommelig

March 1, 2024

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hartelijk dank voor je mooie review namens Profijt Meubel Huissen.

Vriendelijke verkoper

De verkoper was heel vriendelijk. Ging gelijk bellen hoelang levertijd.
Hele positiefe ervaring!!!!!!

March 13, 2024

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hartstikke bedankt voor het delen van je positieve ervaring Ans! Met vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen.

Bedankt.

Wij zijn er goed geholpen door Madeleine. Ze geeft goed en kundig advies. We zijn haar erg dankbaar. Heb een mooie bankstel gekocht van goede kwaliteit! Ook Stan en Joep zijn klantvriendelijk. Bedankt! We komen graag terug.

Groet,
Fam. Willemsen

February 4, 2024

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hi familie Willemsen, wat fijn om te horen dat onze collega's jullie zo goed en deskundig hebben geholpen. Veel plezier gewenst van jullie nieuwe bank. We zien jullie graag terug in onze winkel! Vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen

Rated 5 out of 5 stars

Zeer vriendelijk en geduldig personeel

Zeer vriendelijk en geduldig personeel! Ze namen alle tijd om onze vragen te beantwoorden maar gaven ook goede tips over onderhoud van de stoelen en tafel.

January 14, 2024

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring Kim! Fijn te horen dat je uitgebreid bent geholpen in onze winkel en dat je tips hebt ontvangen over het onderhoud van de stoelen en de tafel. Heel veel woonplezier gewenst namens het team Profijt Meubel Huissen.

Rated 5 out of 5 stars

Nadat we verschillende winkels hadden…

Nadat we verschillende winkels hadden bezocht voor relax stoelen voor mijn vrouw en mezelf zijn we Profijt Meubel in Huissen binnengestapt. Omdat we in 1ste instantie hier ook niet konden vinden wat we zochten en we alweer weg wilden gaan, kwam Madeleine naar ons toe. Ze heeft ons toen stoelen laten zien welke wij over het hoofd hadden gezien. Hele fijne stoelen en ook nog in de prijsklasse welke binnen ons budget paste. Nu 6 weken wachten totdat we onze bestelling op kunnen halen in een busje welke door Profijt Meubel gratis ter beschikking wordt gesteld. Madeleine bedankt voor de fijne en goede service.

January 12, 2024

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hi Wim, hartelijk dank voor je uitgebreide review! Super om te horen dat jullie bij Profijt Meubel Huissen geslaagd zijn voor nieuwe stoelen, mede dankzij onze college Madeleine. Alvast veel plezier ervan gewenst! We hopen jullie snel weer in onze winkel te verwelkomen. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Professioneel advies gekregen

Professioneel advies gekregen, voor een weloverwogen aankoop van de relaxstoel. Prettig geholpen door verkoper Stan van Bon.

December 29, 2023

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview en complimenten aan onze collega Stan. Fijn om te horen dat jullie professioneel advies hebben gekregen en geslaagd zijn voor een nieuwe relaxfauteuil. Veel woonplezier ervan gewenst! Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Fijne woonwinkel.

Fijne woonwinkel, servicegericht, vriendelijk, klantvriendelijk, betrouwbaar. Al meerdere meubels gekocht; we komen er graag terug.

December 17, 2023

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Bedankt voor je mooie 5-sterren review, Fred! Super dat je vriendelijk en servicegericht geholpen bent. We hopen je snel weer in onze winkel te verwelkomen! Vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen

Rated 5 out of 5 stars

Heel erg goed geholpen en zeker…

Heel erg goed geholpen en zeker oplossingsgericht

December 14, 2023

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hi Yvonne, bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! We hopen je snel weer in onze winkel terug te zien. Vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen

Rated 5 out of 5 stars

We werden op een prettige manier geholpen. Eerst konden we even rustig rondkijken en bij vragen werden we meteen goed geholpen. Ook werden de kinderen er leuk bij betrokken.

December 10, 2023

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hi Ilse, hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview. Fijn om te horen dat jullie prettig en goed geholpen zijn, waarbij de kinderen ook leuk betrokken werden! We hopen je snel weer in onze winkel terug te zien. Vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen

Rated 5 out of 5 stars

Fijne winkel met mooie betaalbare meubels en fijn klantencontact

Mooie betaalbare meubelen.
Vriendelijke medewerkers die met je denken en goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden.
Wij zijn blij!

December 9, 2023

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Super om te horen dat onze collectie betaalbare banken goed is bevallen en dat jullie goed zijn geholpen door onze collega's in de winkel. Tot de volgende keer bij Profijt Meubel Huissen.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne winkel met zeer ruime keus

Fijne winkel met zeer ruime keus (in meubelen en prijs!).
Ook heel fijn geholpen. De mensen komen niet gelijk op je af maar laten je rustig uitzoeken. Heb je een keuze gemaakt dan wordt alles rustig en duidelijk besproken.
Voldoende parkeerplaatsen voor de deur en zelfs rolstoelen bij de ingang! Service staat hoog in het vaandel. Kortom: Profijt Meubel Huissen: een aanrader!

December 8, 2023

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hi Babs, hartelijk dank voor je uitgebreide review! Wat fijn dat onze collega's je prettig en duidelijk hebben geholpen. We hopen je snel weer in onze winkel te verwelkomen. Vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekend geholpen voor de keuze van…

Uitstekend geholpen voor de keuze van onze nieuwe zit en eethoek!

November 9, 2023

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hi Tim, bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat onze collega's je goed hebben geadviseerd. Veel woonplezier gewenst van de nieuwe zit- en eethoek! Vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen

Er werd goed meegedacht

Er werd goed meegedacht, oplossingen aangedragen, duidelijke uitleg en goede service

November 25, 2023

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hartelijk dank voor de mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat onze collega's je zo uitgebreid hebben geholpen. We hopen je snel weer in onze winkel te verwelkomen. Vriendelijke groet, Profijt Meubel Huissen

Rated 5 out of 5 stars

heerlijk om hier naar nieuwe meubels te zoeken.

Altijd heerlijk om hier naar nieuwe meubels te zoeken. Zeer vriendelijk geholpen door Ignas. Nemen de tijd voor vragen en bekijken wat de mogelijkheden zijn. Onder t genot van koffie en vriendelijk personeel wederom geslaagd. Dank jullie wel.

November 25, 2023

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Wat een leuke review op de maandagochtend! Geweldig om te horen dat je graag in onze winkel komt voor nieuwe meubels. Ook de volgende keer staat de koffie weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, team Profijt Meubel Huissen.

Rated 4 out of 5 stars

Top!!

Aardig personeel, goed geholpen

November 18, 2023

Reply from Profijt Meubel - Huissen

Hartelijk dank voor je mooie review namens Profijt Meubel Huissen!

The Trustpilot Experience

Take a closer look