Company replied
Afgelopen week spontaan binnengelopen bij Profijtmeubel, we zagen een mooie hoekbank maar waren nog niet helemaal zeker over een aankoop hiervan. De verkoopster Conny heeft ons hierbij prima gehol... See more
Company replied
Zeer goed en vriendelijk ontvangst ervaren door Channon van de winkel in Middelburg. Ook heeft ze er voor gezorgd dat ik de juiste keuze heb gemaakt in een relaxfautteuil. Superblij met mijn stoel
Heel vriendelijk en geduldig geholpen en veel keuze in de zaak
Company replied
Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!
Mortiereboulevard 20, 4336 RA, Middelburg, Zeeland, Netherlands
Replied to 55% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heel vriendelijk en geduldig geholpen en veel keuze in de zaak

Reply from Profijt Meubel - Middelburg
Zeer goed advies gekregen en vriendelijk te woord gestaan

Reply from Profijt Meubel - Middelburg
De verkoopster Conny heeft ons hierbij prima geholpen en geadviseerd en ook een vrijblijvende offerte voor ons gemaakt, zodat we er nog een rustig een nachtje over konden slapen en nadenken.
@ dagen later waren we weer terug bij Profijt meubel voor de defenitieve aankoop van de hoekbank en nog een eetbank erbij gekocht, waarbij Conny weer alles uit de kast trok om ons het juiste advies te geven.
We zijn heel fijn geholpen, zijn uiterst tevreden en als we nog eens nieuwe meubels nodig hebben gaan we zeker terug naar Profijt meubel!
Conny nogmaals bedankt!

Reply from Profijt Meubel - Middelburg
Goede service en uitleg bij de keuze. Aangename mevrouw die ons spontaan en zonder druk hielp.

Reply from Profijt Meubel - Middelburg
Complimenten voor Connie van Profijt Meubel Middelburg! Zij is een uitstekende en uiterst vriendelijke gastvrouw die echt meedenkt, een topper!

Zeer goed advies
Nemen ruim de tijd voor je en denken met je mee!
Geen vraag is teveel.
Zeer goede service na levering!

Reply from Profijt Meubel - Middelburg
We zijn heel vriendelijk en vakkundig geholpen. De verkoopster Esther nam alle tijd voor ons. Gaf een goede uitleg gedurende het bekijken van een bank en stoelen. Na het maken van de offerte, details samen gecontroleerd.

Reply from Profijt Meubel - Middelburg
Snelle levering, prima prijs-kwaliteitsverhouding en netjes uitgepakt en geplaatst

Reply from Profijt Meubel - Middelburg
Vriendelijk en kundig personeel. Ze nemen de tijd voor je en voorzien je van goed advies

Reply from Profijt Meubel - Middelburg
Blij dat wij waren met onze uitgezochte kasten, tafels en stoelen. Toen we een bestelling plaatste vroeg ik de verkoper of de kasten gemonteerd waren, helaas was dat niet het geval. Bij de vraag of dat door Profijt Meubel geregeld kon worden was het antwoord ja dat kan en kost 200 euro per kast. Een idiote prijs als je bedenkt dat 1 kast 400 euro koste.
Al met al geen aankoop gedaan en alle meubels gekocht bij een winkel met een betere service.
Wij zullen Profijt niet nogmaals bezoeken.

Reply from Profijt Meubel - Middelburg
Learn more about other kinds of reviews.