Profijt Meubel - Naaldwijk Reviews

TrustScore 5 out of 5

Warmoezenierstraat 17, 2671 ZP Naaldwijk, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Nieuwe eettafel met 5 stoelen gekocht. Superfijn geholpen door Kayleigh ze neemt alle tijd voor je.Duidelijke uitleg . Echt op ons gemak kunnen uitzoeken wat we mooi vonden. Walter en Petra Klinken... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heel fijn geholpen in dit Profijt filiaal. We hadden al wat voorverkenning gedaan en wisten al welke hoekbank, fauteuil en karpet we graag wilden. Op alle vragen die we nog hadden mbt stof, vulling... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag in Profijt meubel Naaldwijk geweest... Aankoop 4 eethoek stoelen... Zoals meerdere keren wederom fijn geholpen, nu door Suzan... Fijne winkel en koop daar regelmatig meubels of accessoir... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hadden door privé omstandigheden op heel korte termijn een elektrische relaxstoel nodig. De verkoopster dacht direct met ons mee en vond de perfecte stoel, direct leverbaar. Zij heeft zelfs speci... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Store
  4. Sofa Store

About Profijt Meubel - Naaldwijk

Written by the company

Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.

Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies.

Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie.

Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkels

Volg ons op social media voor inspiratie:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

De slimste keuze!

Written by the company

✓ Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.
✓ Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.
✓ Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.
✓ Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!
✓ Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.
✓ 37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

Contact info

• Warmoezenierstraat 17, 2671 ZP, Naaldwijk, Zuid-Holland, Netherlands

• 0174-627532
Promotion box for Profijt Meubel - Naaldwijk

Profijt Meubel

Wat je ook zoekt voor jouw huis, Profijt Meubel heeft het!

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

585 reviews in the last 12 months

Write a review

Relaxstoel

Toen wij de winkel
In Naaldwijk binnen kwamen werden wij met rust gelaten, dat is in andere zaken weleens anders, wij waren aan het kijken voor een relaxstoel, toen we een stoel hadden gevonden, vroegen wij aan een medewerkster of zij ons verder kon helpen, zij heeft ons perfect geholpen en ons duidelijk uitgelegd wat er allemaal mogelijk was, zij luisterde goed naar onze wensen, en heeft deze voor ons zo inzichtelijk gemaakt dat we tot de aankoop van een stoel zijn overgegaan. Dank Malou

May 24, 2025

Beste Kees,

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review.
Wat fijn om te horen dat u zo goed geslaagd bent in onze winkel.
Wij zullen uw dank overbrengen naar Malou.

Veel plezier met de relaxfauteuil.

- Team Profijt Naaldwijk online

Zeer behulpzaam personeel

Zeer behulpzaam personeel, tijd en aandacht en meedenken! Zeer kundig personeel!

March 26, 2025

Beste Patricia,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en het team.

Profijt Meubel Webshop

Top ervaring

Suzan heeft ons top geholpen. Tijdens het kijken werd al snel gevraagd waar we naar op zoek waren en ze nam ons gelijk mee om alles te laten zien. Hele mooie stoel gevonden en met een kopje koffie erbij snel besteld. Staat vandaag al bij ons thuis, helemaal top, bedankt

May 7, 2025

Beste Kelsey,

Bedankt voor deze mooie 5-sterren review.
Leuk om te horen dat je zo fijn geholpen bent door Suzan.
Heel veel plezier met de mooie stoel.

Mooie meubels

Mooie meubels, fantastische verkoper(s).

April 24, 2025

Miranda,

Bedankt voor je review!

We zijn blij dat je ons assortiment en onze verkopers waardeert.

Profijt Meubel Webshop

Fijne ervaring

Heel goed geholpen door de zeer sympathieke medewerkster Suzan dank je wel

April 29, 2025

Beste Marja,

Leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review achter te laten.
We zullen Suzan doorgeven dat u zo tevreden over haar bent.
Graag tot een volgende keer.

Een welkome verademing!

Na een nare ervaring bij een andere meubelwinkel (vier stoelen voor de prijs van een middenklasse auto!) was Profijtmeubel Naaldwijk een verademing!
Goed advies, prettig gesprek en we konden ook precies vinden wat we wilden hebben. Er werd niet 'gepushed', we voelden ons vrij om te beslissen. En dat hebben we gedaan: 2 maal 2 relaxfauteuils voor - inclusief bezorging en montage - minder dan een kwart vsn de eerdere ervaring. Top!

April 28, 2025

Beste Cees en Joke,

Wat fijn dat jullie bij ons wel een goed gevoel hebben overgehouden.
Erg leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn.
We wensen jullie veel plezier met de relaxfauteuils en graag tot een volgende keer!

Creon bank

Bij het kopen van een Creon bank bij ik uitstekend geholpen door Suzan. Deze bank kan je in alle maten, soorten, kleuren en stoffen bestellen. Het op maat maken waar je naar op zoek bent is comfortabel. Werd goed geholpen en ze nam er rustig de tijd voor. Daarna ook nog veel afstemming hoe de bank afgeleverd kon worden. Echt een aanrader.

January 28, 2025

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor deze mooie review Ron.
Leuk om te horen dat je zo goed geholpen bent door Suzan, we zullen het compliment zeker aan haar overbrengen.
Graag tot een volgende keer!

-Team Profijt Meubel Naaldwijk online

Rated 5 out of 5 stars

Ik kwam binnen voor een nieuwe bank

Ik kwam binnen voor een nieuwe bank, en Esmee heeft me prima geholpen daarmee. Netjes een drankje aangeboden, de verschillende materialen en kleuren laten zien in de zon en schaduw. Alles netjes uitgetekend en uitgelegd. Kortom nul klachten.

April 12, 2025

Beste Bob,

Bedankt voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren review.
Altijd fijn om te horen dat klanten zo tevreden zijn over hun bezoek aan onze winkel.
We zullen Esmee zeker doorgeven dat u zo fijn door haar geholpen bent.

Rated 4 out of 5 stars

Goede service Er was een misverstand over de…

Er was een misverstand over de salontafel die zou bij afhalen al inelkaar gezet zijn , dus dat was afgesproken , maar bij aankomst en betalen bleek dat niet te zijn , Toen heeft ,, Frans ‘ een aardige man in het afhaalpunt v Profijt dat nog gedaan . Want afspraak is bij ons afspraak.

March 27, 2025

Beste Riet,

Bedankt voor deze positieve review.
Fijn dat Frans u heeft kunnen helpen met het in elkaar zetten van de tafel.
Heel veel plezier ermee!

Goede informatie

Goede informatie, Vriendelijke medewerkster

March 25, 2025

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor deze mooie review Josje.
Graag tot een volgende keer.

Fantastisch geholpen door Esmée

We werden hartelijk ontvangen bij binnenkomst. Er werd uitleg gegeven over de posters die bij elke setting hing, hoe je bijvoorbeeld de bankopstelling kon samenstellen enz. Wat ik vooral belangrijk vind is dat het totaal niet opdringerig was.
Esmée heeft ons zeer goed geholpen met het uitzoeken van een salontafel, eettafel, tv-meubel en het samenstellen van een prachtige bank. Alles werd heel goed doorgenomen. We hebben uitleg gehad over garantie, behandeling van de meubels enz.
Wij zijn met een heel fijn gevoel weer naar huis gegaan.

March 19, 2025

Beste Danielle,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze collega Esmee, wij zijn dat namelijk ook 😊
We wensen je alvast heel veel plezier met de aangekochte meubels.
Graag tot ziens!

Rated 5 out of 5 stars

Hele leuke verkoopster die alles goed…

Hele leuke verkoopster die alles goed heeft laten zien en uitgelegd

March 18, 2025

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat onze verkoopster je goed heeft geholpen en alles duidelijk heeft uitgelegd. We waarderen je feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Wij zijn heel erg goed geholpen door…

Wij zijn heel erg goed geholpen door Esmee. Lieve meid die ons veel kon adviseren over de meubels. Aanwinst voor het bedrijf!

February 28, 2025

Beste Chantal,

Wat een mooie review over onze collega Esmee.
Wij zijn ook heel blij met haar 😊
We zien jullie heel graag terug.

Suzan bedankt !

Suzan bedankt voor de hulp bij het bestellen van de 6 Minot eetkamerstoelen onder het genot van een heerlijk kopje koffie
Het ging snel en toch alle tijd om alles goed uit te leggen
Vriendelijkheid kost niets en dat is wat jij doet het spat er van af heerlijk om dat te zien in deze tijd waar het meersal om de ik persoon gaat is hoopvol dank daar voor
De stoelen staan al gemonteerd bij de tafel en zijn geweldig
Nogmaals Susan bedankt 😃

Ook de heer bij het magazijn bedankt de 3 dozen werden zo in de auto geschoven wat een service 👍🏼

March 5, 2025

Beste Paul,

Bedankt voor het plaatsen van deze ontzettend mooie review, we worden hier gewoon verlegen van 😊
We zullen de complimenten zeker doorgeven aan Suzan en onze collega van het magazijn.
Heel veel plezier met de mooie Minot stoelen en graag tot een volgende keer!

Een topwinkel!

Bij profijt meubel wordt je heel fijn geholpen er wordt meegedacht en het personeel is niet opdringerig!
Wij hebben al onze meubels daar gekocht!
Kortom een top service 👍

March 4, 2025

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Wat leuk dat je deze mooie review hebt achtergelaten Els.
We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met je bezoek aan onze winkel.
Heel veel plezier met de aangekochte meubels en graag tot een volgende keer!

Rated 1 out of 5 stars

Sdlechte service

Bij aankoop van onze spullen werden we vriendelijk geholpen en alles kon, echter toen na aankoop mijn kussens na 1,5 maand ingezakte vodjes werden werd niet thuis gegeven en kreeg ik als dooddoener dat ik dit binnen 2 weken had moeten melden. Voor mij heeft deze zaak afgedaan.

March 3, 2025

Beste Corrie,

Wat vervelend dat de sierkussens niet helemaal naar verwachting zijn.
Het is zeer belangrijk om deze dagelijks goed op te schudden en in de punten te duwen. Als er een rits in de hoes zit kunt u deze ook even openen om het kussen juist te verdelen.
Als dit niet zeer regelmatig gedaan wordt, gaat de vulling verkleven en zal deze platter worden.

Rated 4 out of 5 stars

wij werden op een vriendelijke manier…geholpen door Esmée

wij werden op een vriendelijke manier geholpen met het uitzoeken van een eethoek met 6 stoelen en voldoende informatie over het materiaal zonder interrupties van buitenaf (telefoon) op een nette wijze verteld over de nazorg en schoonmaak van de diverse onderdelen
kortom een aangenaam bezoek aan deze winkel

February 26, 2025

Beste Mart en Jeannette,

Wat leuk dat jullie zo tevreden zijn over het bezoek aan onze winkel en de hulp van Esmee.
Altijd fijn om te horen dat onze inzet zo wordt gewaardeerd.
Veel plezier met jullie tafel en stoelen.

Rated 5 out of 5 stars

Gisteren 26 februari bij Profijt Meubel…

Gisteren 26 februari bij Profijt Meubel Naaldwijk bij Esmee een relaxfauteuil besteld.
We zijn super vriendelijk geholpen, en hebben rustig en duidelijke uitleg gekregen.
Al met al een hele fijne ervaring !

February 26, 2025

Reply from Profijt Meubel - Naaldwijk

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review Esmeralda.
We zullen Esmee zeker laten weten dat je zo te spreken bent over haar hulp.
Alvast heel veel plezier met de relaxfauteuil.

The Trustpilot Experience

Take a closer look