Vandaag hebben we een bank gekocht en zijn we ontzettend goed geholpen door Celine. Ze was erg vriendelijk, nam de tijd voor ons en gaf duidelijke en deskundige uitleg. Dankzij haar uitgebreide kenn... See more
Company replied
We zijn door een vriendelijke en enthousiaste verkoopster goed geholpen. Door haar goede hulp heeft ze ons kunnen overtuigen en zijn we uiteindelijk overgegaan tot aankoop.
Company replied
Celine heeft ons heel goed en kundig geholpen. Super aardig en denk mee in de keuzes. Wat we heel fijn vonden is dat de levertijd kort was, maar het meubel sinds dan al klaar staat en je het zelf op a... See more
Company replied
Vriendelijke mensen die er werken, en helpen je goed naar de wensen die een klant heeft. Ze nemen de tijd voor een klant en duidelijk informatie gegeven die nodig was. Er is niks te klagen.
Written by the company
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels, met volop keuze voor iedere woonstijl. Of je nu houdt van een moderne, landelijke, industriële of tijdloze stijl: dankzij de ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jou past.
Veel zitmeubelen kun je zelf samenstellen in verschillende stoffen en ledersoorten en onze deskundige medewerkers helpen je graag met persoonlijk interieuradvies. Bij Profijt Meubel koop je bovendien met een gerust gevoel. Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en onze unieke Zitgarantie. Veel meubels zijn direct uit voorraad of snel leverbaar. Bezoek een van onze 37 winkels in Nederland of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online. Plan direct een adviesafspraak Ontdek alle banken Sale Outlet Onze winkelsVolg ons op social media voor inspiratie:
Written by the company
Schaarbroekerweg 20, 6042 EJ, Roermond, Limburg, Netherlands

Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Profijt Meubel - Roermond
Toen we in de winkel kwamen werden we meteen fijn geholpen, alles werd fijn en netjes uitgelegd waardoor je ook het idee kreeg dat er echt tijd voor je gemaakt werd.

Reply from Profijt Meubel - Roermond
Ben super blij met mijn aankoop die ik samen met een verkoopster uit de winkel van Roermond uitzocht. Zij gaf zeer goed advies en dacht super met mij mee.zij hebben keuze genoeg en mooie betaalbare prijzen. De moeite waard om er eens heen te gaan. Ik kom zeker terug als ik weer iets moois wil voor in huis. 👍

Reply from Profijt Meubel - Roermond
Prettige behandeling door de mensen an profijt
Duidelijke uitleg en vriendelijk

Reply from Profijt Meubel - Roermond
De wachttijd is erg lang, in de winkel krijg je vanalles door je keel geduwd, zodat je niet eens meer nee durft te zeggen, en als het bankstel in de woonkamer toch tegenvalt, dan kun je het niet meer retour sturen.
Mijn aankoop was heel duur, voor een bank met twee fauteuilles, ruim€2100 .
Als ik de aankoop nog geannuleerd had, voordat de bank gemaakt zou worden, zou ik toch 30% van het bedrag moeten betalen, dus mijn aankoop annuleren was geen optie meer.
Nu zit ik met twee fauteuilles opgescheept, die in mijn woonkamer, verl te groot uitvallen.
Voel me doodongelukkig met deze aankoop.

Reply from Profijt Meubel - Roermond
We kregen een eerlijk en professioneel advies van Judith. We zijn erg blij met onze nieuwe bank. Staat erg mooi en erg tevreden over de kwaliteit.

Reply from Profijt Meubel - Roermond
Goed geholpen door een medewerker. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Blij met mijn aankoop. Over twee weken kan ik het tv meubel al komen ophalen met een bus die gratis ter beschikking staat. Super service

Reply from Profijt Meubel - Roermond
Heel fijn geholpen en mooie meubels uitgekozen.
Ook goedkoop!

Reply from Profijt Meubel - Roermond
Geweldig geholpen en wat fijn dat ze meedenken.
Ook nog lekker snel in huis

Reply from Profijt Meubel - Roermond
Kast besteld, deze zou ik 2 dagen laten zelf kunnen ophalen want hij was op voorraad, fijn en betaald, nou niet dus!! Moet nog besteld worden niet op voorraad zit nu al 3 weken zonder een kast...ben benieuwd naar de afhandeling, anders was dit de eerste en laatste keer dat we daar wat kopen

Reply from Profijt Meubel - Roermond
Aanwinst voor Roermond, leuke winkel met vriendelijk personeel!