Profijt Meubel - Zutphen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Pollaan 50G, 7202 BX Zutphen, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Na lang zoeken zijn we naar Pronto in Zutphen gegaan. Bij binnenkomst werd gevraagd of we hulp nodig hadden. Verkoopster Jolanda begreep precies waarmee ze kon helpen. We werden vakkundig geïnforme... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hebben hier een salontafel gekocht, Frank was de verkoper. We zijn zeer tevreden over hem en de overige gang van zaken! Redelijke prijs en goede afspraken, dit is een prima bedrijf. Het was wel een... See more

Rated 4 out of 5 stars

Men is klantvriendelijk. Je kunt lekker relaxed rondkijken. Natuurlijk kom je dan vanzelf in gesprek met een adviseur. We hebben ook nog een zeer goed en vakkundig advies gekregen. Onderhandelen... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Store
  4. Sofa Store

About Profijt Meubel - Zutphen

Written by the company

Profijt Meubel: de slimste keuze!
Bij Profijt Meubel vind je een uitgebreide collectie betaalbare meubels. Of je nu houdt van modern, landelijk, industrieel of tijdloos: dankzij onze ruime keuze aan banken, fauteuils, tafels, stoelen en kasten is er altijd een meubel dat bij jouw stijl past.

Deskundig advies
We helpen je graag bij het samenstellen van een interieur waar je jarenlang van geniet.

Zelf samenstellen
Bovendien zijn veel van onze zitmeubelen verkrijgbaar in diverse stoffen en ledersoorten, zodat je jouw meubel volledig naar wens kunt samenstellen.

Bij Profijt Meubel koop je met een gerust gevoel
Je profiteert van onze laagste prijsgarantie, duidelijke garantievoorwaarden en deskundig advies van onze medewerkers.

Unieke Zitgarantie
Zit je nieuwe bank binnen 14 dagen toch niet lekker? Neem contact op met onze medewerkers en wij passen het comfort aan, zonder de opstelling, bekleding of kleur te wijzigen. Zo zit je altijd goed!

Snel leverbaar
Veel artikelen zijn direct uit voorraad of snel leverbaar, zodat je niet lang hoeft te wachten op je nieuwe interieur.

37 winkels in Nederland
Bezoek een van onze winkels verspreid door het hele land, er is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt, of ontdek onze collectie online.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

578 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Medewerkers nemen alle tijd voor je

Medewerkers nemen alle tijd voor je. Leggen uit wanneer je vragen hebt.
Mooie banken en prijs goed.

February 10, 2024

Reply from Profijt Meubel - Zutphen

Leuk dat je een goede ervaring bij ons gehad hebt.

We leggen alles ook graag netjes uit en daar nemen we uiteraard de tijd voor!

Frank
Profijtmeubel Zutphen

Rated 5 out of 5 stars

Goede info en vriendelijk verkoper

February 1, 2024

Reply from Profijt Meubel - Zutphen

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review.
Wij wensen u alvast heel veel plezier van uw nieuwe bank, en graag tot een volgende keer.

Team Profijt Meubel Zutphen

Erg prettig geholpen

Hebben eerst rustig rond kunnen kijken,niet dat er gelijk een verkoper achter je staat.Verkoper Frank heeft ons nadat we hem gevraagd hebben om advies erg plezierig geholpen! Legt alles goed uit en dringt niets op.

January 27, 2024

Hallo Wilma
Kijk dat is een leuke review, dank je wel hiervoor.
Jullie hebben ook een heerlijke fauteuil gekocht en we hebben er een leuk gesprek van gemaakt.
Ik wens jullie alvast veel plezier ermee en graag tot een volgende keer.

Groeten Frank,

Rated 4 out of 5 stars

Het was een leuke winkel met aan dacht…

Het was een leuke winkel met aan dacht voor de klant liet ons even rond kijken en toen wij wisten wat wij wilden was daar de medewerker Frank die ons vriendelijk te woord stond en ons op een rustig manier heeft geholpen. Hij bracht ons een kop koffie en heeft ons uit gelegd waar de tafel wel en niet tegen kan en hoelang het kan duren voordat deze bij ons thuis. staat in deze tijd kan het wel iets langer duren.
Wij zijn tevreden naar huis gegaan

January 22, 2024

Hallo John,
Wat een leuke review heb je geschreven.
En wat leuk dat jullie zo tevreden zijn over hoe ik geholpen heb, nu was het ook een leuk gesprek en hopelijk komt de tafel inderdaad op tijd!
Mochten jullie in de toekomst weer wat nodig hebben help ik jullie graag weer.
Groeten, Frank.

Fijne persoonlijke hulp.

2 keer toe heel fijn geholpen! Goed geslaagd met persoonlijke hulp. De mensen nemen echt de tijd voor je en denken mee.
Zal zeker weer terug komen!

January 21, 2024

Hoi Rinske,
Bedankt voor je berichtje. Het was inderdaad 2 x dat we elkaar gezellig gesproken hebben en leuk dat ik jullie weer mocht helpen.
Jullie bank staat inmiddels ingepakt en wel te wachten tot jullie over 4 weken jullie éérste huis gaan bewonen!
Mochten jullie nog andere meubels nodig hebben sta ik natuurlijk jullie graag weer te woord.
Groetjes,
Frank

Snelle,behulpzame medewerkers

January 20, 2024

Reply from Profijt Meubel - Zutphen

Bedankt Marian voor de leuke reactie.
Leuk dat je onze collega’s zo positief beoordeeld.
Heel veel geluk met je aankoop, en graag tot een volgende keer.

Team Profijt Zutphen

Vriendelijke medewerkers

Vriendelijke medewerkers. Vriendelijke man heeft ons goed geholpen beide keren. Denkt mee met mogelijkheden qua kleur en frames. Heeft goed de tijd genomen voor ons

January 20, 2024

Reply from Profijt Meubel - Zutphen

Bedankt voor het invullen van de review, dit waarderen wij zeer.
Fijn dat jullie een goede ervaring hebben gehad, alvast veel plezier van de nieuwe eetbank en stoelen.

Met vriendelijke groeten
Team Profijt Meubel Zutphen

Prima geholpen

January 15, 2024

Reply from Profijt Meubel - Zutphen

Dank je wel Angelique voor deze positieve review, erg fijn om te horen dat je goed geholpen bent.

Verkoper nam alle tijd

Verkoper nam alle tijd, gaf goed advies en liet alle mogelijkheden zien.

January 13, 2024

Reply from Profijt Meubel - Zutphen

Hartelijk dank voor uw review.
Goed om te horen dat je fijn geholpen bent. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe tafel.

Met vriendelijke groet
Profijt Meubel Zutphen

Rated 2 out of 5 stars

Wat een bijzondere gang van zaken.

Wat een bijzondere gang van zaken.
Bij het filiaal in Zutphen ziet mijn moeder van de reeks Alva 3 kasten die zij, na lang zoeken en diverse meubelzaken af te zijn gegaan, wil kopen. Op het bord bij de meubels staat: "wordt afgeleverd en gemonteerd: ja". Gezien haar leeftijd vind ze dit een goed idee.
Verkoopster erbij (die de sterren verdiend, het winkelconcept niet!!) en de bestelling begint. De pakketten kunnen geleverd worden in week 1. Pakketten? Ze worden toch gemonteerd? Nee mevrouw, je moet ze zelf monteren... Zoals bij bijna alle meubelzaken. Dus je wil voor 2000,- euro meubels en die moet je zelf nog even in elkaar zetten. Dat noemt men het "goedkope" segment. Waarom staat dit op het bordje als het niet klopt? Als het toevallig niet ter sprake was gekomen, had mijn moeder pakketten in plaats van meubels gehad. Ze heeft afgezien van de koop. Klinkt als valse voorwaarden?!

October 28, 2022

Beste El Burema,
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Vervelend om te lezen dat u de productinformatie verkeerd heeft geïnterpreteerd.
Bij alle meubels van de Alva serie kunt u kiezen uit 2 verschillende opties; Ongemonteerd of semi-gemonteerd.
De dressoirs, kasten en TV meubelen kunnen zowel ‘knock down’ als ‘semi-knock down’ geleverd worden, aan de semi-knock down meubelen zit een meerprijs.
Bij de knock-down dient de klant het zelf nog te monteren.
Dit staat genoteerd bij de serie van Alva en wij hebben er niet bij staan dat dit altijd gemonteerd geleverd wordt.
Op moment van aankoop wordt dit doorgaans altijd met de klant besproken.
Vervelend dat uw ervaring door de verwarring nu niet positief is, om die reden is er geprobeerd telefonisch contact met u te zoeken maar helaas zonder succes.
Graag komen wij met u in contact om dit samen te bespreken.

Team Profijt meubel Zutphen

The Trustpilot Experience