Profile Nederland - Beverwijk, DBS Reviews 116

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

Gooiland 5, 1948 RC Beverwijk, Noord-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Prima bedrijf. Professionele vaklui die uitstekend werk leveren. Goed gewerkt. Vriendelijk personeel! Dit was een bandenwissel, van zomerbanden naar nieuwe winterbanden. Overzetten op de velg... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb twee auto’s ,en ook mijn eerdere auto’s voor banden hier gebracht. Duidelijke communicatie, je wordt snel geholpen. Dikke duim omhoog

Rated 5 out of 5 stars

Had problemen met de banden en deze mensen hadden er alles aan gedaan om het probleem te vinden. Wat uiteindelijk ook was gelukt.

Company details

1. Auto Repair Shop
  2. Car Inspection Station
  3. Car Repair and Maintenance
  4. Car Service
  5. Tire Shop
  6. Truck Repair Shop

Written by the company

Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.

Contact info

• Gooiland 5, 1948 RC, Beverwijk, Noord-Holland, Netherlands

• 0900-7763453
Promotion box for Profile Nederland - Beverwijk, DBS

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud

Alles voor je auto op één adres. Altijd een vestiging in de buurt!

4.7

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fijne vestiging

Denken met je mee en super vriendelijk personeel

July 26, 2025

Reply from Profile Nederland - Beverwijk, DBS

Het is ons weer een genoegen je te mogen helpen, Esther. Dankjewel voor de mooie woorden!

Rated 5 out of 5 stars

Bandenwissel voor de caravan.

Ben prima geholpen, ook bij de bandenkeuze waardoor ik duidelijk wist waar ik aan toe was en wat het ging kosten. Ben op de afgesproken tijd geholpen. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

July 24, 2025

Reply from Profile Nederland - Beverwijk, DBS

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen bij de bandenkeuze en dat u tevreden bent over de service en de vriendelijkheid van het personeel. Bedankt voor uw feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Ik kom er al jaren met de lease auto's…

Ik kom er al jaren met de lease auto's en prive voertuigen. Allemaal toppers daar.
Goed advies en doen hun werk goed!

April 10, 2025

Reply from Profile Nederland - Beverwijk, DBS

Het is ons weer een genoegen je te mogen helpen, Frank. Dankjewel voor de mooie woorden !

Contact verloopt goed

Contact verloopt goed, snel en professioneel.

June 11, 2025

Reply from Profile Nederland - Beverwijk, DBS

Fijn om te horen dat ons contact goed is verlopen. Dank voor de positieve feedback!

Rated 4 out of 5 stars

Betrouwbare garage.

Gebracht voor de APK, keurig geholpen en gebeld als er nog reparaties gedaan moesten worden. Advies 2 nieuwe voorbanden, heb ik laten doen, vei.igheid voor alles. Komen betrouwbaar en vriendelijk over.

June 27, 2025

Reply from Profile Nederland - Beverwijk, DBS

Fijn dat u tevreden bent met de service en de uitgevoerde reparaties. We zijn blij te horen dat u onze betrouwbaarheid en vriendelijkheid waardeert. Bedankt voor uw positieve feedback!

Top service

Wederom top geholpen. In dit geval hadden ze mijn specifieke band niet op voorraad, maar die werd direct besteld (ik kwam net voor 5 uur binnen) en ik kreeg keurig een leenauto mee. Volgende dag was het weer gemaakt. Zeer tevreden!

June 5, 2025

Tot uw dienst !

Beverwijk = oke!

De mensen in de vestiging in Beverwijk zijn zeer behulpzaam. Je wordt lekker snel geholpen, men is vriendelijk. Gewoon dikke prima, zoals je het graag wil.

May 22, 2025

Reply from Profile Nederland - Beverwijk, DBS

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had in onze vestiging in Beverwijk! We zijn blij te horen dat onze behulpzaamheid en snelheid gewaardeerd worden. Dank voor uw feedback!

Kon snel terecht.

Kon snel terecht.

Aangezien een storing bij de bank was hebben we naar een oplossing gezocht. Nadat het gelukt was kon de monteur aan de gang en was binnen no time klaar. Top service en behulpzaamheid!

May 21, 2025

Reply from Profile Nederland - Beverwijk, DBS

Wat fijn dat we u snel van dienst konden zijn en dat we samen tot een oplossing konden komen! We zijn blij met uw positieve feedback over onze service en behulpzaamheid. Dank u wel!

Goede garage

Prettige medewerkers, prima plek om te wachten, goede service

April 5, 2025

Beste Renate,

Fijn dat onze medewerkers en service zo positief zijn ervaren. Dank voor uw feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Toch iedere keer weer een fijne…

Toch iedere keer weer een fijne ervaring met Profile, en met name Beverwijk. Mannen werken hard houden zich aan de afspraken en denken mee. Naast de zakelijke kant is het ook erg gezellig en de koffie is goed. Dus weer 5 sterren kan er helaas niet meer geven dus bij deze 5+

May 1, 2025

Reply from Profile Nederland - Beverwijk, DBS

Geoffrey, dankjewel voor het vertrouwen weer in ons en tot de volgende keer !

Tevreden klant

Je wordt volgens afspraak keurig op tijd geholpen en aardig en behulpzaam personeel.

April 25, 2025

Beste mevr, Koopman

Wat fijn dat onze tijdige service en behulpzaam personeel zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Bandenwissel

Afspraak gemaakt en direct bij aankomst op tijd geholpen. Rustig kunnen zitten met lekkere koffie tot bandenwissel klaar was.

April 1, 2025

Reply from Profile Nederland - Beverwijk, DBS

Fijn dat de afspraak goed is verlopen en u van een kop koffie heeft kunnen genieten tijdens de bandenwissel. Bedankt voor uw positieve feedback!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look