Werd keurig geholpen. Kon erop wachten en was snel en netjes gedaan. Had nog een onderdeel nodig waar ik dezelfde dag nog een offerte van kreeg. Al met al een fijne en goede ervaring en service, to... See more

See what reviewers are saying
Duidelijke afspraken en communicatie. Er wordt gebeld als er wat is en of het dan gerepareerd mag/moet worden. En ook was er een leenauto beschikbaar.
Dringend een nieuwe band nodig; zeer behulpzaam en vriendelijk, ondanks dat het net na sluitingsuur was. Correcte plaatsing
Ondanks dat ik niet een afspraak had (gevalletje pech) hebben de mannen tussen de bedrijven door de auto gerepareerd. Toppers!
Company details
- Auto Repair Shop
- Car Inspection Station
- Car Repair and Maintenance
- Car Service
- Tire Shop
- Truck Repair Shop
Written by the company
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Contact info
Industrieweg 45, 8304 AC, Emmeloord, Flevoland, Netherlands
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Werd keurig geholpen.
Werd keurig geholpen.
Kon erop wachten en was snel en netjes gedaan.
Had nog een onderdeel nodig waar ik dezelfde dag nog een offerte van kreeg.
Al met al een fijne en goede ervaring en service, tot de volgende
Snel
Snel, goed resultaat. Maar komt ws ook omdat er op voorhand niet zoveel aan de hand was.
Goede communicatie en een eerlijke…
Goede communicatie en een eerlijke prijs- kwaliteit verhouding
Snel een afsprak kunnen maken.
Snel een afsprak kunnen maken.
Goede service al 25 jaar. Top.
Altijd weer een perfecte service!
auto gebracht ze zijn snel aan de slag…
auto gebracht ze zijn snel aan de slag gegaan en in de middag weer gebelt dat ik de auto weer op kon halen super!!
Snelle persoonlijke en goede service.
Snelle persoonlijke en goede service.
Al meer dan 25 jaar tevreden klant.
May use AI-assist with repliesRead more
Eerste ervaring minder, maar fijn opgepakt door de garage
Ik ben absoluut niet tevreden over Garage Profile in Emmeloord. Op basis van mijn ervaring vind ik hun werkwijze onbetrouwbaar en niet vakkundig genoeg voor een APK-keuring. Het voelde alsof ze nog veel moeten leren voordat ze zo’n belangrijke keuring goed en professioneel kunnen uitvoeren.
Voor mij was het bezoek echt een tegenvaller, en ik zou deze garage zeker niet aanraden voor een APK. Hopelijk verbeteren ze hun kennis en service, want op dit moment is het niveau helaas ver onder de verwachting.
Update:
Naar aanleiding van mijn review heeft Profile Emmeloord contact met mij opgenomen. Ze hebben uitgelegd dat elke keuring anders is en dat situaties soms verschillend beoordeeld worden. Het gesprek was fijn en duidelijk. Ik waardeer dat ze de moeite hebben genomen om dit uit te leggen. Bedankt voor het contact.

Reply from Profile - Emmeloord, Flevobanden
Snel en goed geholpen.
Snel kost geld
Ik kon vrij snel terecht. Om 7.55 uur moest ik de auto neerzetten zodat ze direct om 8 uur konden beginnen. Om 11.20 uur belde ik of ze al klaar waren. Helaas moesten ze nog beginnen.
Het was 5 min werk en betaalde bijna 70 euro voor het plaatsen van een lampje.
The Trustpilot Experience