Kwam voor bandenwissel, gevraagd om even de accu te checken. Accu moest vervangen worden maar was niet op voorraad. Medewerker heeft meteen ergens een nieuwe accu opgehaald. Binnen 30 minuten geregeld... See more
See what reviewers are saying
Voor het eerst op servicebeurt + APK om 8 uur auto ingeleverd (afspraak was 1 uur) kreeg om 11 uur al een telefoontje dat de auto klaar was.
Maandag mijn auto gebracht m.b.t. een accuut probleem op een eerdere reparatie. Hoewel dit niet wat mij betreft niet helemaal duidelijk was kreeg ik direct te horen dat dit garantie betrof. Vrijdag ko... See more
Afgelopen vrijdag had ik een afspraak ivm een grote beurt en een APK keuring. Ik kwam veel te laat vanwege allerlei wegwerkzaamheden en omleidingsproblemen. Ik werd toch nog geholpen. Men wist alsnog... See more
Company details
- Auto Repair Shop
- Car Inspection Station
- Car Repair and Maintenance
- Car Service
- Tire Shop
- Truck Repair Shop
Written by the company
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Contact info
Chr. Huygensweg 16, 3225 LD, Hellevoetsluis, Zuid-Holland, Netherlands
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
goeie service
Zeer goed geholpen bij het vervangen…
Zeer goed geholpen bij het vervangen van de banden van mijn caravan.
Op tijd geholpen, en werkzaamheden snel uitgevoerd.
Vriendelijke personeel.
Prima service
Prima service, netjes geholpen en goede wachttafel met koffie en wifi.
Alles was in orde
Eerder klaar dan verwacht
Eerder klaar dan verwacht.
Vriendelijke mensen die je ook herkennen, ondanks dat je niet zo vaak langs komt.
Snelle afspraak kunnen maken en snelle…
Snelle afspraak kunnen maken en snelle controle van de auto
Snel, vriendelijk en goed.
Vriendelijk en op korttermijn een afspraak kunnen maken. Behulpzaam en goed advies
We worden altijd prima geholpen
Ik kom al jaren bij romar
Ik kom al jaren bij romar, en altijd goed behandeld en geholpen
Kom hier al jaren en is altijd goed…
Kom hier al jaren en is altijd goed vriendelijk en deskundig
Mijn ervaring bij Romar
Mijn auto gekocht in 2017 bij auto Romar. Nette service. Altijd de jaarlijkse beurt en APK daar laten doen. Nog nooit wat gehad met mijn auto tussendoor gelukkig. Hopelijk blijft dat zo. Kan altijd een fiets lenen wanneer mijn auto wat langer daar staat.
Aardige eigenaren en dame achter de balie!
alles netjes volgens afspraak…
alles netjes volgens afspraak uitgevoerd met een goeie bak koffie tijdens de uitvoering van de werkzaamheden
Onlangs een reparatie laten uitvoeren
Onlangs een reparatie laten uitvoeren, die bij een andere garage fors duurder ingeschat werd. Fijn om te ervaren dat er ook nog eerlijke garagehouders die ook nog eens kundig en klantvriendelijk zijn.
Al met al heel tevreden dus!
Goede garage dankzij kundigheid van het…
Goede garage dankzij kundigheid van het personeel en zeer sympathieke eigenaars. Staan voor je klaar als het nodig is.
Wat een goede en snelle service
Wat een goede en snelle service. Top garage, vriendelijk personeel!
Keurig geholpen en goede koffie.
Keurig geholpen. Niets op aan te merken. En prima koffie tijdens wachten.
Toch gelukt!
Update; Vandaag gebeld door betreffende garage en met goed nieuws dat ze toch een correcte reparatie hebben kunnen uitvoeren, heel blij mee!
Laat ik positief beginnen; het personeel op deze locatie was heel vriendelijk, maar wat ik raar vind is dat ik bij een bedrijf van Profile geen uitlaat kan laten vervangen omdat deze niet geleverd kan worden. Dat vind ik erg raar bij een universele autogarage bedrijf.
Mijn auto is niks bijzonders en toch kan maar de helft van de uitlaat geleverd worden en nu moet ik mijn verder nog prima auto afschrijven omdat de uitlaat niet gerepareerd kan worden. Niets kwaads tegen de mensen bij deze locatie, maar wel erg slecht dat er niet aan onderdelen gekomen kan worden.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.