Vriendelijk en goede service gehad. Ben daar geweest om mijn auto uit te lijnen. Zij hebben ook gelijk aangegeven dat mijn auto lekt en dat er naar gekeken moet worden. Wat heel aardig is van hen.

See what reviewers are saying
Op het moment wanneer je een klacht rechtstreeks meldt wordt dit redelijk serieus genomen. Wanneer dit gebeurt via de website van Profile gebeurt er vervolgens niets meer. Dit is overigens niet te wi... See more
Blaak Automotive Ridderkerk staat altijd voor je klaar. Ook wanneer het in hun nadeel is. Eerst op 23 febr. geholpen na diefstal katalysator en we, van onze verzekeringsmaatschappij naar een schadebe... See more
Is betrouwbaar en leveren goede kwaliteit reparatie enz. Staan altijd voor je klaar kan zo langs rijden als er wat is aan je auto. Dan wordt er naar gekeken en daar van uit wordt er een afspraak... See more
Company details
- Auto Repair Shop
- Car Inspection Station
- Car Repair and Maintenance
- Car Service
- Tire Shop
- Truck Repair Shop
Written by the company
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Contact info
Zadelmakerstraat 2, 2984 CC, Ridderkerk, Zuid-Holland, Netherlands
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Omdat jullie herinneren dat er een…
Omdat jullie herinneren dat er een afspraak is en dat je altijd goed geholpen wordt.
snelle service
Flexibel en correct geholpen
Apk keuring word eerst gebelt als er…
Apk keuring word eerst gebelt als er iets vervangen moet worden en de kosten ervan.
Blaak biedt goede service.
Door Blaak wordt je altijd warm ontvangen. Personeel is vriendelijk, gaat goed in op verzoeken en is deskundig. Blaak heeft ook de verzekeringen voor onze auto's geregeld. Paar keer contact met de verzekaar gehad en dat was ook prima. Kortom goede service en goed adres om een auto te kopen.
Is betrouwbaar en leveren goede reparatie
Is betrouwbaar en leveren goede kwaliteit reparatie enz.
Staan altijd voor je klaar kan zo langs rijden als er wat is aan je auto.
Dan wordt er naar gekeken en daar van uit wordt er een afspraak gemaakt als er iets moet gerepareerd worden.
Aardig personeel en professioneel
Kortom een fijne en betrouwbare garage.
Snelle service
Ik belde en kon dezelfde dag nog terecht. Het probleem is direct verholpen en goed verholpen! Erg fijn.
Goed geholpen
Goed geholpen, netjes tussentijds besproken hoe of wat er gebeuren ging en of dit akkoord was
May use AI-assist with repliesRead more
Afspraak niet nakomen en geen hand in eigen boezem
Ik had om 15.00uur een afspraak. Helaas schijnt er bij hen wat verkeerd te zijn gegaan en kan ik om 15.00 niet geholpen worden. Voor werkzaamheden van een uur. Hierdoor word het voor mij dat krap voor het plannen voor een nieuwe afspraak voor mijn vakantie . Van mijn lease maatschappij moet ik optijd de onderhoud doen. Dit gaat nu waarschijnlijk niet lukken door een dubbele boeking bij profile blaak.
Ik vraag aan de receptionist kan je in de mail zetten dat het bij jullie fout is gegaan met de planning dit werd geweigerd en was onzin.
Een fout maken in de planning kan maar steek wel hand in eigen boezem als "professioneel" bedrijf
Update er is contact geweest met mij. Ze anuleren de afspraak.

Reply from Profile - Ridderkerk, Blaak
Onderhoud auto
Ik kom al een aantal jaren bij profile Ridderkerk voor onderhoud aan mijn auto en dat bevalt me goed. Altijd goed en snel geholpen en netje te woord gestaan
Ik moest onverwachts in een andere…
Ik moest onverwachts in een andere ploegendienst gaan werken waardoor ik niet in staat was om tijdig mijn auto naar de werkplaats te brengen, Profile hielp mij echter uitstekend door voor een vervangauto te zorgen en flexibel met de geplande tijd te zijn. Sevice en klantgerichtheid zijn echt PRIMA!
Deze garage is snel en zoekt naar…
Deze garage is snel en zoekt naar andere oplossing .
De mensen zijn vriendelijk en het is dichtbij.
Top service
Service en klantvriendelijk vind ik erg belangrijk en dat is bij Blaak altijd dik in orde.De onderhoudsbeurten en eventuele reparaties gaat altijd in goed overleg en worden naar tevredenheid uitgevoerd.
Altijd bereid om mee te denken
Altijd bereid om mee te denken, en een goede service voor een normale prijs.
Okay
Weer okay en snel geholpen. Maar deze keer wel een puntje van kritiek. Dit is de tweede keer dat ik mijn banden mee naar huis heb genomen en niet heb laten opslaan bij Profile. De eerste keer was i.v.m. verhuizing en toen waren de banden netjes op een plastic zeil gelegd. Deze tweede keer waren de banden zonder zeil in de auto gelegd. Hierdoor zijn wat spullen in de auto vies/zwart geworden.
Altijd een vriendelijke benadering en…
Altijd een vriendelijke benadering en een deskundige
afhandeling. Betreft het gehele personeel.
The Trustpilot Experience