ProKloak Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god vejledning og løbende dialog. Service og anbefalinger som kom løbende gjorde at vi følte os godt vejledt, så helt i top herfra 🙂

Rated 5 out of 5 stars

Lars og Brian fortæller, at de forsøger at gøre op med det dårlige ry i branchen - og det må jeg bare sige passer på alle parametre. Det er sjældent man støder på håndværkere som er så gode til at kom... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige fået udført arbejde af ProKloak, og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Fra start til slut var de utroligt rare og behagelige at have med at gøre, og arbejdet blev udført h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig gode oplevelser efter at have brugt Prokloak flere gange, og vil helt sikkert kontakte det firma igen. Dygtige, professionelle håndværkere, som holder hvad de lover, er rimelige i priser, o... See more

Company details

1. Gutter Cleaning Service

Written by the company

Hos Prokloak tilbyder vi en lang række ydelser. Vi har specialiseret os i alt indenfor kloak arbejde. Siden 2002 har beskæftiget os med bla. Sikring mod rotter. Sikring mod vand i kælderen. Forsikringssager. Opgravningsfri renovering. TV-inspektion. Div spul og rens opgaver. Hos Prokloak har vi selvfølgelig autorisation, og har ydermere certificeringer indenfor, Rottespærre montør. Kessel service tekniker. Samt fugtkurser fra teknologisk institut, som vi iøvrigt samarbejder med. Ordentlighed, punktlighed og kvalitetsarbejde, er blandt de ting vi hos Prokloak vægter højest.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

30 reviews in the last 12 months

Write a review

Mega god service

Hej ProKloak
Fantastisk service og mega rare personer. De vidste lige, hvad der var galt og udførte arbejdet til perfektion. Vil helt klart anbefale og bruge igen.
René

April 16, 2024

Hej Rene.
Tak for din anmeldelse af Prokloak.
Det er yderst værdsat.
Vi er glæde for at det på trods af uønskede rotter endte godt.
Vi håber i bliver glade for jeres nye sommerhus.
Med venlig hilsen Lars/ Prokloak.

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt at have haft besøg af…

Dejligt at have haft besøg af håndværkere, som kommer som aftalt og udfører et godt stykke arbejde. - Tak for hjælpen :-)

February 8, 2024

Hej Per.
Tak for de pæne ord samt din anmeldelse.
Det er yderst værdsat.

Med venlig hilsen, Lars / Prokloak.

Vi kan kun anbefale ProKloak

Vi kan kun anbefale ProKloak på det varmeste! Høj faglighed og kunden i fokus, serveret med god service. Et firma vi vil anbefale i eget netværk.

November 21, 2023

Hej Hakan.
Tusind tak for din tid til anmeldelse, samt de pæne ord.
Vi vil samtidig gerne sig tak for god behandling. Det er altid rart at føle sig velkommen, og det gjorde vi absolut hos jer.

Mvh. Prokloak.

Højvands sikring

Højvands sikring. Vi fik en virkelig god oplevelse, alle aftaler blev over holdt, og prisen blev som aftalt i tilbud. Det var hurtigt at få svar, på spørgsmål. Professional behandling. Meget behaglig. Kan kun anbefales.

November 8, 2023

Hej John.
Tusind tak fordi du tog dig tid til at bedømme os.
Tillid imellem kunde og håndværker er vigtig og vi prøver at bestræbe os på at give vores kunder en oplevelse der gør at man kan slappe lidt mere af i processen.

Venlig hilsen Lars/ Prokloak.

Rated 5 out of 5 stars

Med Lars får man hjælp i øjenhøjde

Med Lars får man hjælp i øjenhøjde til en absolut fair pris. Klar kommunikation, imødekommende og gavmild med gode råd til en husejer som ikke lige har tjek på “det der”
Tak for hjælpen, Lars!

August 1, 2023

Varm anbefaling

Vi havde Lars fra Prokloak ude i vores hus og lave et køkken-afløb. Han var dygtig, kompetent og effektiv, og vi er meget tilfredse med det udførte arbejde.

Prokloak kan varmt anbefales.

August 3, 2023

Rotter i kloaken

Vi havde desværre fået konstateret rotter på ejendommen, og ville derfor gerne have monteret en rottespærrer. Vi kontaktede derfor ProKloak, der reagerede meget hurtigt, og allerede samme dag havde vi en spærre monteret. Det var en super hurtig reaktion.
Vi kan derfor kun medgive ProKoak vores bedste anbefaling.
Henrik Taastrup

May 31, 2023
Rated 5 out of 5 stars

En super anmeldelse til Prokloak her…

En super anmeldelse til Prokloak her fra.
Lige fra første møde med TV-inspektion til en lang og hård kamp med forsikringen, hvor Prokloak var utrolig hjælpsomme med at lede en igennem forsikringen 1000 paragraffer.
Udbedring af skaden har Prokloak klaret til UG
En fornøjelse at have jer på besøg

April 26, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Min varmeste anbefaling til Prokloak…

Min varmeste anbefaling til Prokloak folkene, der håndterede en forsikringssag professionelt. Der var tydelighed, klare aftaler og løsningsorienteret tilgang til et gammelt gammelt hus med gamle rør. Jeg (og min grund) er blevet rigtig godt behandlet og jeg kan nu gå med følelsen af at alt er i orden. I mange år frem.
Se dét er guld værd for en husejer. Tak for indsatsen gutter. /Pernille

March 21, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Super frisk og service orienteret…

Super frisk og service orienteret virksomhed. De kom som aftalt og løse en lidt kringlet opgave med et smil på læben

March 14, 2023

Hej Bo.
Først tak for en spændende formiddag. Dejligt det lykkedes at få hul igennem trods alt.
Derudover tak for din anmeldelse, det er så værdsat.

God aften.

Mvh. Lars/ Prokloak.

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan varmt anbefale Prokloak.

Vi kan varmt anbefale Prokloak.
De løste vores rotteproblem første gang de var her. Hvilket forsikringens kloakfolk ikke kunne løse igennem 1½ år.
Venligt, professionelt og kompetent optræden gør at vi gerne bruger jer igen.

January 31, 2023

Reply from ProKloak

Hej Jens. Tusind tak for din anmeldelse, det er værdsat.
Vi er glade for at vi kunne være behjælpelig, og fik løst jeres problem.

Hurtig ekspedition…

Ved min morgenkaffe skrev jeg en besked til Prokloak omkring et rottehul og rottespærre. Inden middag havde Brian og Lars fikset hullet og monteret rottespærren. Det er nok den hurtigste service jeg nogensinde har fået. Godt og effektivt arbejde og nogle hyggelige gutter. Tak for det.
hilsen Mogens

January 19, 2023

Godaften Mogens.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er værdsat.
Tak for snakken, og ikke mindst kaffen.

Mvh. Lars/ Prokloak.

Klasse Service

Klasse Service!

Vi har haft fornøjelsen af et besøg af Brian, og jeg må nok sige jeg er imponeret over serviceniveauet. Selvom det bare skulle have været en kort gennemgang, så blev selv problemet løst på fornemmeste vis - og hele tiden med et smil og grundighed.

5 stjerner herfra og en kæmpe anbefaling!

Tak for hjælpen!

January 10, 2023

Hej Kim.
Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er værdsat.
Godt i fik løst problemet.
Mvh Prokloak.

Rated 5 out of 5 stars

Bedre service skal man kigge langt efter

Vi var i panik, da vi fik besøg af en rotte og måtte have sat en rottespærre op. Derfor kontaktede vi ProKloak og fik hurtigt svar fra Lars, der var professionel og rolig i telefonen.
Han lovede at vende tilbage med en dato for opsætningen, men ringede tilbage inden for 5 minutter og tilbød at komme og hjælpe os med det samme.

Lars kom en time senere og satte rottespærren op på en professionel måde, med et smil på læben. Han tog sig også tid til at snakke med os og undersøge vores afløb på badeværelset, hvor han desværre konstaterede, at Hr. Rotte stadig var i gang med at hygge sig. Derfor måtte vi kontakte kommunens rotteservice igen, men desværre fik de ikke fanget rotten, der stak af ned i vandlåsen.

Selvom vi har en ide om at Lars faktisk havde juleferie, ydede han en fremragende service og vi vil uden tøven anbefale ProKloak og bruge dem igen, når vi skal have lavet andre ting inden for deres fagområde. Det er virkelig svært at finde en service på samme niveau.

December 29, 2022

Hej begge to.
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Det er vi så taknemmelige for.
Vi håber i kommer godt ind i det nye år uden ubudne gæster i afløbene.

Venlige hilsner, Lars/ Prokloak.

Super service hele vejen

Vi havde brug for eftersyn og udbedring af vores kloaksystem efter et voldsomt skybrud og kontaktede Prokloak.
Både på telefonen og ved første besøg var der god tid til at tale om problemer og mulige løsninger på hver enkelt udfordring. Og vi fik uopfordret separat tilbud på hver enkelt opgave, så vi nemt kunne se, hvad det kostede og dermed også nemt vælge til og fra i forhold til budgettet.
Alle aftaler blev overholdt – både ankomsttid, arbejdstid, opgaver, tilbud osv., og kommunikationen var super-god undervejs.
Vi kan klart anbefale Prokloak og vil helt sikker selv brug Lars og Brian en anden gang. Stort tak herfra.

November 14, 2022

Hej Christina.
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjælpe.
Tak for kaffe iøvrigt.

super service

Jeg havde et problem med en rotte på et badeværelse.
Rottefænger lavede en røgtest og der kom røg fra toilet og konstaterede at det var kloak der var utæt.
Jeg fik tv inspektion fra Renkloak, som sagde at kloak var ok, og der var ikke spor efter rotter. efterfølgende skulle jeg have en rottespærre i, som var et tilbud fra Tryg forsikring.
Her kom Kloaktek, som efterfølgende sagde at de ikke kunne sætte rottespærre i. Der skulle graves ud og det krævede 2 mand. Pris 6000kr og Tryg skulle betale rottespærren.
Jeg ringede til Prokloak og fortalte om problemet.
De syntes det lød lidt underligt og mente at de kunne sætte rottespærre i unden gravearbejde og tilbød en TV inspektion for 500kr. da jeg jo havde betalt 3200 for den tidligere hos Renkloak.
De kunne lige presse mig ind om eftermiddagen.
De kom lave en TV inspektion og fandt et hul i kloakken, efterfølgende spulede de kloak og satte rottespærre i uden problemer.
Jeg kan stærkt anbefale Prokloak for et grundigt og professionalt arbejde. Samtidigt 2 friske og rare fyre.

November 15, 2022

Reply from ProKloak

Hej Ulla. Tusind tak for din anmeldelse. vi er glade for at vi kunne hjælpe og håber du når helt i mål med udbedring af din skade.
god dag.

Mvh. Lars/ Prokloak

Kan klart anbefales.

Super godt og effektivt arbejde af Brian og Lars, super opfølgning og kommunikation. Stort plus lige at få en sms om morgenen med et præcist tidspunkt på hvornår de ville være på adressen. Kan klart anbefale Prokloak fremover.

October 31, 2022

Hej Rasmus.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det sætter vi virkelig pris på.

Vi er glade for at kunne hjælpe, og håber du kommer fint i mål, med din nye indkørsel.

Rated 5 out of 5 stars

Har haft dem ude og udføre to opgaver…

Har haft dem ude og udføre to opgaver for mig og er yderst tilfreds med arbejdet og ikke mindst deres service

August 15, 2022

Hej Jakob.

Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os.

Det er værdsat, og vi er glade for at vi kunne være behjælpelig.

Mvh Brian & Lars/ Prokloak

Take a closer look