Skorzystałam z kanału Promptowy dwa razy i oceniam bardzo pozytywnie. Polecam każdemu kto nie chce wydawać dużo $$ na wszystkie subskrypcje za to skorzystanie z opcji, którą oferuje Promptowy z wielo... See more
See what reviewers are saying
Zacznijmy od tego, ze wszystkie paczki to 100% uczciwości, kolejne 100-tki to wiedza, przejrzystość, lekki język trafiający do najbardziej opornych, talent, róznorodność, chęc dzielenia się wiedzą mim... See more
Genialny człowiek. Świat AI zawsze mnie jakoś przerażał- rocznik 90. Z tym Panem nie ma nudy. To, że się zna, to wiemy, ale potrafi genialnie przełożyć to na prosty język. A dodatkowo ma poczucie humo... See more
Company details
Written by the company
AI Tutorials. Aktualności, artykuły i poradniki na temat AI - sztucznej inteligencji.
Contact info
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Niesamowicie profesjonalny człowiek
Niesamowicie profesjonalny człowiek, AI ma w jednym palcu, mega polecam wspołpracę. Takich ludzi jest mało w świecie IT.
Polecam!!!
Czlowiek, ktory bezinteresownie dzieli sie swoja bogata wiedza i narzedziami dzieki ktorym kazdy na wyciagniecie reki ma isnta encyklopedie dot. AI
Jeśli początek a AI - to tutaj
Jeśli zaczynasz swoją przygodę z AI, to nie mogłeś lepiej trafić. Nie dość, że możesz zadawać pytania w ciemno, to jeśli się uśmiechniesz wystarczająco ładnie, możesz dostać jakiś kod rabatowy. Lepszej możliwości, by zacząć przygodę z AI, nie znajdziesz.
Promptowy to wyjątkowy ekspert od AI
Promptowy to wyjątkowy ekspert od AI, który w mistrzowski sposób łączy głęboką wiedzę techniczną z umiejętnością prostego tłumaczenia zaawansowanych koncepcji. Jego szkolenia to nie tylko teoria, ale przede wszystkim praktyczne narzędzia, które natychmiast można wykorzystać w realnym świecie biznesu i codziennej pracy.
Znakomity expert w dziedzinie AI…
Znakomity expert w dziedzinie AI serdecznie Polecam
@Promptowy - Ekspert z dystansem
Szczerze polecam @Promptowy - to naprawdę świetny gość, jeśli chodzi o tematy związane z AI i nowymi technologiami.
Niesamowity talent do tłumaczenia skomplikowanych rzeczy w sposób prosty i przystępny dla każdego. Jego posty w mediach społecznościowych to prawdziwa skarbnica wiedzy, ale podana tak, że każdy może ją zrozumieć i wykorzystać.
@Promptowy ma też mnóstwo kreatywnych pomysłów. Jego darmowe e-booki o Midjourney czy ChatGPT to świetny przykład, jak można dzielić się wiedzą w ciekawy i przystępny sposób.
Nic dodać nic ująć
Jeśli myślisz, że AI to tylko zimne algorytmy i skomplikowany kod, to Promptowy udowodni Ci, jak bardzo się mylisz! To miejsce, gdzie sztuczna inteligencja spotyka kreatywność, a nauka zamienia się w fascynującą przygodę. Zamiast suchych teorii – praktyczne triki, zamiast nudnych wykładów – konkretna wiedza, która naprawdę działa. Jeśli chcesz ujarzmić AI i sprawić, by robiła to, czego chcesz (a nie odwrotnie), to lepszego miejsca nie znajdziesz!
Twórca AI
Niesamowicie twórczy człowiek jednej z najlepszych specjalistów od AI w naszym kraju. Współprac na profesjonalnym poziomie!
Świetny specjalista
Świetne tutoriale, duży zakres wiedzy o AI.
Polecam jego produkty!
Promptowy magik od AI
Poznałem Promptowego w internecie i od razu pomyślałem: „Oho, kolejny gość od AI, pewnie będzie gadał jak instrukcja obsługi do drukarki”. Jak bardzo się myliłem! Promptowy to nie tylko ekspert od sztucznej inteligencji, ale też człowiek, który potrafi sprawić, że nawet rozmowa o algorytmach brzmi jak stand-up.
Gość tłumaczy AI tak, że nawet moja babcia by zrozumiała (a ona do dziś myśli, że Facebook to Google). Jego wiedza techniczna jest imponująca, ale największym atutem jest to, że nie rzuca suchymi faktami, tylko serwuje je w sposób, który chce się czytać, oglądać i testować w praktyce.
Jestem bardzo zadowolona z współpracy.
Jestem pełna podziwu
Jestem pełna podziwu, że osoba z takim ogromem wiedzy w tematach AI dzieli się nią z innymi w bardzo przystępny sposób. Dzięki za dostęp do ebooków nt. AI!
Po raz kolejny ten człowiek pomógł mi…
Po raz kolejny ten człowiek pomógł mi wykorzystać AI w pracy, co mocno ułatwiło mi realizację zadania. Polecam!
Szczerze polecam
Na Promptowego natknąłem się kilka miesięcy temu i od poczatku byłem pod wielkim wrażeniem. To entuzjasta i popularyzator sztucznej inteligencji, który w przystępny sposób pokazuje, jak AI może wspierać kreatywność i biznes. Jego materiały edukacyjne, poradniki i analizy pomagają przedsiębiorcom i twórcom lepiej zrozumieć możliwości, jakie daje automatyzacja i inteligentne narzędzia. Dzięki praktycznemu podejściu i umiejętności upraszczania skomplikowanych zagadnień, Promptowy stał się jednym z czołowych głosów w polskim środowisku AI. To wartościowe źródło wiedzy dla każdego, kto chce skutecznie wykorzystać potencjał nowych technologii w swojej działalności. Szczerze polecam.
Świetny gość
Serdecznie polecam
Serdecznie polecam! Profesjonalna robota, fachowe podejście.
Promptowy to szef
Współpraca z konkretnymi, pomysłowymi ludźmi to zawsze świetna zabawa
HultAI
HultAI po wakacjach otrzymał aktualizację, co pokazuje, że twórcy zależy na rozwoju swoich projektów i można liczyć na jego wsparcie.
Kursy są znakomite dla każdego
Kursy są znakomite dla każdego. Jesli ktoś chce cokolwiek zacząc naprawde polecam, od zera wszystko pięknie pokazane. Jeśli sie zastanawiasz to juz wiesz co robic
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.