Pronto Wonen - Apeldoorn Reviews

TrustScore 4 out of 5

Het Rietveld 20, 7321 CT Apeldoorn, Gelderland, NL

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

6 weken extra moeten wachten op de bank. Er zelf steeds achteraan moeten bellen en uiteindelijk 1 mailtje gehad dat het (nog) langer ging duren. Ter compensatie werd de bank gratis naar boven gebra... See more

Rated 5 out of 5 stars

Je bent er echt welkom en alle tijd om te kijken. Na verkoopster Ellen aangesproken samen wezen kijken en de voor en nadelen besproken oven de relex stoel die wij hadden uitgezocht. Deze gekocht en z... See more

Rated 5 out of 5 stars

Afgelopen najaar onze bank hier gekocht. Heel erg goed geholpen. Afleveren thuis werd goed in samenspraak met ons gedaan. Er wordt goed meegedacht met de samenstelling. Geen enkel moment wordt er dru... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zojuist een bankstel, fauteuil, twee kasten en drie salontafeltjes gekocht bij Pronto wonen Apeldoorn. We zijn zeer goed en vakkundig geholpen door Pim Stege. Hij liet ons vele mogelijkheden zien vo... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Apeldoorn

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

767 reviews in the last 12 months

Write a review

Goed advies en meedenkend

Prettige ontvangst, grote collectie, goed advies en meedenkend, heldere communicatie over de levertijd

February 15, 2023
Pronto Wonen - Apeldoorn logo

Reply from Pronto Wonen - Apeldoorn

Beste familie den Otter,
Wat fijn dat u uw bezoek in onze winkel als prettig heeft ervaren.
U heeft een mooie combinatie van kleuren uitgekozen voor uw stoelen.
Alvast veel plezier van uw nieuwe stoelen.
P. Stege – Team Pronto Wonen Apeldoorn.

Rated 5 out of 5 stars

We werden goed geholpen door Wouter de…

We werden goed geholpen door Wouter de Block. Hij luisterde goed naar onze wensen en was niet opdringerig. Ook was hij duidelijk in het vervolg traject qua service, levertijd etc. Erg tevreden dus

February 19, 2023
Pronto Wonen - Apeldoorn logo

Reply from Pronto Wonen - Apeldoorn

Beste Hans,

Leuk om te horen dat uw een ongedwongen, fijn gesprek heeft gehad met Wouter.
Wij wensen u alvast veel plezier van uw bank.

Team Pronto Wonen Apeldoorn

Slechte service

Slechte service. Eerst zeggen dat iets op voorraad is, vervolgens zeggen dat het met een maand leverbaar is en dan na 7 wkn nog niks leveren. Nooit meer!

February 17, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Geen Service bij Pronto Wonen…

Geen Service bij Pronto Wonen Apeldoorn.

Hierbij wil ik even mijn beklag doen over deze woonwinkel, Pronto Wonen Apeldoorn!
In de winkel proef gezeten op een 2 ½ zits bankstel en deze besteld omdat deze heerlijk zat. Vanwege de oorlog in Oekraïne is de fabriek verplaatst naar Polen en zat er dus een redelijke levertijd op. In de tussentijd toch ook maar de 2 zits erbij besteld. Eindelijk is het dan zover, na een paar maanden werden de banken afgeleverd en konden we er eindelijk van genieten. Nou niet dus, de banken zaten voor geen meter… Het is alsof je op beton zit! Terug naar de winkel geweest en daar weer plaats genomen op onze bestelde bank. Wat een verschil, die in de winkel zitten heerlijk. Een verkoper erbij gehaald en die was al gauw klaar met ons. De bank staat 3 jaar in de winkel en daarom is die goed ingezeten. Wij moeten dus maar geduld hebben en tot ziens. We hebben het even een paar maanden aangezien en verschillende mensen over de vloer gehad die er hetzelfde als ons over dachten, die bank is zo hard als beton en niet fatsoenlijk op te zitten zonder rugklachten te krijgen. Even lekker languit liggen is al helemaal geen optie. Weer langs Pronto Apeldoorn geweest en daar nogmaals alles uitgelegd (ook ivm mijn lichamelijke klachten) en gevraagd of we eventueel de banken mogen omruilen met de showroommodellen omdat die wel goed zitten. Geen sprake van was het antwoord, Pronto neemt geen banken terug en doet niet aan omruilen, tot ziens! Klachtenlijn van Pronto gebeld en nogmaals het verhaal uitgelegd. Hier werd in eerste instantie ook geen gehoor aangegeven maar na aandringen zou de persoon contact opnemen met de winkel in Apeldoorn. We werden een week later teruggebeld met het resultaat, wij kunnen hier niks aan veranderen, u moet geduld hebben (met andere woorden 3 jaar tot hij lekker zit). Wij stonden erop dat er iemand langs kwam om te bank te checken en kregen gelijk te horen dat hier kosten aan verbonden zijn als iemand langs moet komen. Na aandringen bij deze persoon, die weer contact opgenomen had met de winkel in Apeldoorn toch eindelijk iemand toegezegd om te komen kijken. Er ging weer een week overheen en toen stond er vanmorgen een servicemonteur van de winkel aan de deur. Deze man constateerde ook dat de bank wel erg “stug” zat. Hij is teruggaan naar de winkel om het showroommodel te testen en zou daarna laten weten wat de uitkomst was. Vanmiddag zijn we opgebeld door deze persoon en de uitkomst was… Pronto kan hier niks mee, we ruilen niet en nemen geen gekochte meubels terug! Mensen laat dit een waarschuwing zijn, koop hier niks, garantie tot aan de deur! Gekocht en betaald en als er problemen zijn hoef je niet aan te kloppen bij Pronto Apeldoorn

December 19, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Zeer teleurstellende service! Raad deze winkel ten zeerste af.

Mijn bestelde bank (September) zou in week 46 geleverd worden, kreeg in week 45 een mail dat er 5 weken vertraging op zat, vervolgens hebben ze hem (in week 52) verkeerd om geleverd. Kon hem of houden (volledige prijs) en later zonder vlekken omwisselen (met een dochter van 5 is deze garantie onmogelijk) of weer laten meenemen, en dus zonder bank te komen zitten. Voor de laatste optie gekozen, toen 3 dagen geen bank gehad, vervolgens een leenbank gekregen (2 zits, terwijl mijn hoekbank een 5-6 zits was). Vervolgens zou de nieuwe bank 10 weken later komen, uiteindelijk 12 weken moeten wachten (weer 2 weken vertraging!). 31 Maart kreeg ik eindelijk mijn bank. Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice en kreeg te horen dat ze een giftcard van 75 euro voor mij klaar zouden leggen, nadat ik aangaf hier nooit meer te willen komen vanwege de zeer teleurstellende service. Wat moet ik met een giftcard als ik hier nooit meer wil komen?! Geen excuses aangeboden; ik moest maar wat inlevender zijn, 17 weken vertraging en verkeerde levering vinden ze daar blijkbaar heel normaal. Raad het ten zeerste af! SERVICE IS ZEER ONDER DE MAAT, heel jammer! Heb bovendien zelf altijd contact moeten opnemen, want als ik op hen moest wachten dan zou ik nu nog aan het wachten zijn denk ik.

May 28, 2022

The Trustpilot Experience