Pronto Wonen - Groningen Reviews

TrustScore 4 out of 5

Energieweg 15, 9743 AN Groningen, Groningen, NL

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Heerlijk rustige winkel. Goed geholpen door de aanwezig verkoopmedewerkers. Duidelijke uitleg over hoe het werkt en eventuele bijkomsten. Dus lekker relaxte winkel en goede service.

Rated 4 out of 5 stars

Wij zijn verschillende malen in de winkel goed en duidelijk geholpen. We kregen alle ruimte en rust om de zeer ruime keuze aan stoffen voor onze bank te bekijken. Er is voor ons een offerte gemaakt do... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Groningen

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

821 reviews in the last 12 months

Write a review

Mooi bedrijf,grote keuze.

Mooi bedrijf,grote keuze.
Goed personeel, heel goed geholpen bij het kiezen van een hoekbank.

February 12, 2025

Reply from Pronto Wonen - Groningen

Bedankt voor je mooie review G. Nieborg! Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van je nieuwe hoekbank. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Mvg, team Pronto Wonen Groningen

Bank kopen

Vandaag waren we op zoek naar een bank. Allereerst gingen we naar Seats and Sofa's. Wat een verschrikking die winkel en het personeel. Vervolgens liepen we binnen bij Pronto wonen Groningen. De winkel zag er netjes uit en we kregen eerst rustig de tijd om rond te kijken voor er een medewerker kwam vragen of hij ons kon helpen. We hadden een aantal vragen over de bank, die hij allemaal heel goed en rustig heeft beantwoord. Wat een enorm verschil met de eerste winkel. Het was zeer prettig winkelen bij Pronto Wonen Groningen en de medewerkers waren enorm behulpzaam en vriendelijk.

April 13, 2024

Reply from Pronto Wonen - Groningen

Bedankt voor je mooie en uitgebreide beoordeling Kim! Fijn om te lezen dat wij jullie goed hebben kunnen helpen en dat onze winkel er volgens jou netjes uit ziet. Mvg Team Pronto Wonen Groningen

Rated 5 out of 5 stars

We zijn vanmiddag zeer goed geholpen…

We zijn vanmiddag zeer goed geholpen door een medewerkster met de naam Lisa waarvan acte. Uiteindelijk zijn we in Leeuwarden belandt daar de bank welke wij graag willen hebben, daar in voorraad was en helaas niet in Groningen.

October 26, 2023

Beste Rienk,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat Lisa jullie naar tevredenheid heeft kunnen adviseren. Jammer dat wij de bank zelf niet op voorraad hadden, maar fijn voor jullie dat je het toch op korte termijn hebt kunnen afhalen uit een andere winkel.

Alvast veel woonplezier toegewenst.

Rated 1 out of 5 stars

De bank was eerst een hele lange tijd…

De bank was eerst een hele lange tijd kwijt, toen kwam die aan was die helemaal beschadig. We hebben de bank terug gestuurd en laten repareren. Komt die bank vervolgens vandaag eindelijk aan na 33 weken wachten, is die weer stuk. Dit is echt ongelooflijk want nu zit ik zonder een bank. De klantenservice is echt super gemeen en nemen nooit contact met je op ook al zeggen ze van wel. Ik ga hier echt nooit meer wat kopen.

October 23, 2023

Beste Donna,

Bedankt voor het schrijven van de beoordeling. Helaas bleek bij de 1e levering inderdaad dat een deel van de hoekbank was beschadigd. Hierna is de hoekbank weer ingeleverd en werd er een nieuw element besteld. Ondanks een zorgvuldige controle voordat wij de hoekbank met het nieuwe element zouden leveren, was er toch helaas wederom een kleine beschadiging in de stof. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Aangezien de 2e levering wederom niet goed is gegaan, hebben wij na de levering op uw verzoek de koop ontbonden en het aankoopbedrag aan u teruggestort. Het spijt ons hoe dit is gelopen en wij wensen u veel succes toe met het zoeken naar een nieuwe hoekbank. Mocht u in de toekomst ons een tweede kans willen geven, dan bent u van harte welkom.

Rated 1 out of 5 stars

Koop nooit meer iets bij Pronto…

Koop nooit meer iets bij Pronto Groningen.
Pronto betekent snel echter dat kennen ze niet. Een bank besteld en die zou na 30 weken geleverd worden. Wij maar eens bellen maar het bleek dat de bank na 30 week verdwenen was. Ze konden hem niet meer terugvinden. De servicedesk van Pronto belt maar niet terug en reageren niet op mail. Uiteindelijk blijkt de bank na 4 week weer gevonden te zijn. Wij de bank ophalen en bij thuiskomst blijkt de bank volledig beschadigd te zijn. Het bleek dat de bank van een stellage was afgevallen en het hout van de zijbank volledig was afgeknapt. De magazijn medewerkers hadden nog nooit zo een schade gezien. De beschadige hoekbank zou weer opnieuw besteld worden. Na 8 week zou die er zijn. Wij maar weer eens bellen, er gaat nl bij de servicedesk niets vanzelf daar in Groningen. De servicedesk was niet aanwezig maar afspraak was dat we de volgende dag zouden worden teruggebeld. Dat gebeurde natuurlijk niet. Ook op mail werd niet gereageerd. Na weer een poging van ons uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen, nee de bank was er nog niet. Wanneer die wel zou komen wist men niet. Na 3 week mailen en bellen van onze kant was die er eindelijk. Bezorgd door Kruit en Kramer en wat blijkt nu was het lange zitgedeelte beschadigd. Wij zijn totaal klaar met dit bedrijf. Bank kan weer mee worden genomen en wij zijn bijna 1 jaar verder en hebben nog geen bank.
Wees gewaarschuwd koop nooit iets bij Pronto zie ook de andere slechte reviews over dit bedrijf.

October 23, 2023

Beste Robert,

Nieuwe bank gekocht

Nieuwe bank gekocht. Vriendelijk en adequaat geholpen. Aangename manier om eerst rustig rond te kunnen lopen zonder "hijgend" personeel achter je aan te hebben. Vervolgens alle tijd om onze vragen te beantwoorden.

September 18, 2023

Beste Marjan,

Bedankt voor je mooie beoordeling van Pronto Wonen Groningen. Fijn om te lezen dat wij je op een vriendelijke en ongedwongen manier hebben kunnen helpen.

Alvast veel woonplezier toegewenst.

Rated 5 out of 5 stars

zeer vriendelijk en behulpzaam…

zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen,
dus voor ons een dikke 10

July 28, 2023

Beste Janny,
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat we je goed hebben geholpen.

Rated 2 out of 5 stars

Geen Pronto meer voor ons

Mijn schoonmoeder, inmiddels over de 90, wilde graag een relaxstoel. In de Prontwinkel in Groningen stonden diverse modellen en ook een naar haar keuze. Ze wilde een bestellen met een electrische bediening en een zonder. Toen moest ik op zoek naar een verkoper. De meneer die in de winkel was verontschuldigde zich dat hij zelf bezig was en dan een collega van hem wat vertraagd was. Na een kwartier kwam een zeer ongeinteresseerde dame aanlopen. Wij hadden diverse vragen en bijna geen van die vragen kon ze beantwoorden. Toen kwamen we bij de stof en dat bleek een meerprijs te zijn. Oke dan vonden we oke, maar toen kwamen er alsmeer kosten bij, o.a. voor het bezorgen. Op zich zouden we daar geen problemen mee hebben, maar de manier waarop de verkoopster met ons om ging, keer zich tegen haar. In mijn ogen gewoon onacceptabel. Je wilt toch iets verkopen, doe dat dan met meer enthousiasme en verdiep je in het produkt wat je verkoopt.
Mijn schoonmoeder was er behoorlijk zat van en ik ergerde mij blauw aan haar houding. We zijn daarop de winkel uitgegaan en hebben elders 2 stoelen gekocht, waar we op een enthousiaste en deskundige wijze werden geholpen.
Voor ons geen Pronto meer

April 15, 2023

Beste heer de Graaf,
Bedankt voor je beoordeling van onze mooie winkel. Wij vinden het jammer om te lezen dat je ons beoordeeld met 2 sterren. Wij nemen je opmerkingen mee in de besprekingen binnen ons verkoopteam.
Fijn om te lezen dat je elders alsnog geslaagd bent.
Met vriendelijke groeten, Pronto Wonen Groningen

Rated 5 out of 5 stars

zeer prettig geholpen bij aankoop…

zeer prettig geholpen bij aankoop diverse meubelen.

March 27, 2023

Reply from Pronto Wonen - Groningen

Bedankt voor je mooie beoordeling van onze winkel Henk. Wij zijn je ook een volgende keer weer graag van dienst.

Wat een top winkel

Wat een top winkel. In groningen perfecte setup van alles , je kunt mooie inspiraties doen. Uiteindelijk 2 geweldige banken besteld. Geen opdringerig personeel, gewoon zoals jij het wilt.

November 24, 2022

Beste J.H. Kleine,

Bedankt en wij waarderen je mooie beoordeling.

Krassen en schade

Na het leveren van onze meubels bleek de tafel te zijn beschadigd als mede de vloer in de woonkamer had schade opgelopen door het plaatsen van de meubels. Alles is netjes door pronto opgelost. We zijn goed op de hoogte gehouden van het verloop en levering van het nieuwe tafelblad. De vloer is vervangen kortom alles goed opgelost.

August 5, 2022

Beste heer/mevrouw Bouwer,

Hartelijk dank voor uw reactie en uw beoordeling van Pronto Wonen Groningen.
Wij zijn zeer blij met uw positieve waardering ondanks de problemen die er zijn geweest. Het is fijn om te horen dat het naar wens is opgelost.

Wij wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe meubelen.

PRONTO WONEN GRONINGEN
J. Kloosterhuis
(verkoopleider)

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look