Company replied
Heerlijk rustige winkel. Goed geholpen door de aanwezig verkoopmedewerkers. Duidelijke uitleg over hoe het werkt en eventuele bijkomsten. Dus lekker relaxte winkel en goede service.
Company replied
Wij zijn verschillende malen in de winkel goed en duidelijk geholpen. We kregen alle ruimte en rust om de zeer ruime keuze aan stoffen voor onze bank te bekijken. Er is voor ons een offerte gemaakt do... See more
Written by the company
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Energieweg 15, 9743 AN, Groningen, Groningen, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mooi bedrijf,grote keuze.
Goed personeel, heel goed geholpen bij het kiezen van een hoekbank.

Reply from Pronto Wonen - Groningen
Vandaag waren we op zoek naar een bank. Allereerst gingen we naar Seats and Sofa's. Wat een verschrikking die winkel en het personeel. Vervolgens liepen we binnen bij Pronto wonen Groningen. De winkel zag er netjes uit en we kregen eerst rustig de tijd om rond te kijken voor er een medewerker kwam vragen of hij ons kon helpen. We hadden een aantal vragen over de bank, die hij allemaal heel goed en rustig heeft beantwoord. Wat een enorm verschil met de eerste winkel. Het was zeer prettig winkelen bij Pronto Wonen Groningen en de medewerkers waren enorm behulpzaam en vriendelijk.

Reply from Pronto Wonen - Groningen
We zijn vanmiddag zeer goed geholpen door een medewerkster met de naam Lisa waarvan acte. Uiteindelijk zijn we in Leeuwarden belandt daar de bank welke wij graag willen hebben, daar in voorraad was en helaas niet in Groningen.

Reply from Pronto Wonen - Groningen
De bank was eerst een hele lange tijd kwijt, toen kwam die aan was die helemaal beschadig. We hebben de bank terug gestuurd en laten repareren. Komt die bank vervolgens vandaag eindelijk aan na 33 weken wachten, is die weer stuk. Dit is echt ongelooflijk want nu zit ik zonder een bank. De klantenservice is echt super gemeen en nemen nooit contact met je op ook al zeggen ze van wel. Ik ga hier echt nooit meer wat kopen.

Reply from Pronto Wonen - Groningen
Koop nooit meer iets bij Pronto Groningen.
Pronto betekent snel echter dat kennen ze niet. Een bank besteld en die zou na 30 weken geleverd worden. Wij maar eens bellen maar het bleek dat de bank na 30 week verdwenen was. Ze konden hem niet meer terugvinden. De servicedesk van Pronto belt maar niet terug en reageren niet op mail. Uiteindelijk blijkt de bank na 4 week weer gevonden te zijn. Wij de bank ophalen en bij thuiskomst blijkt de bank volledig beschadigd te zijn. Het bleek dat de bank van een stellage was afgevallen en het hout van de zijbank volledig was afgeknapt. De magazijn medewerkers hadden nog nooit zo een schade gezien. De beschadige hoekbank zou weer opnieuw besteld worden. Na 8 week zou die er zijn. Wij maar weer eens bellen, er gaat nl bij de servicedesk niets vanzelf daar in Groningen. De servicedesk was niet aanwezig maar afspraak was dat we de volgende dag zouden worden teruggebeld. Dat gebeurde natuurlijk niet. Ook op mail werd niet gereageerd. Na weer een poging van ons uiteindelijk iemand aan de lijn gekregen, nee de bank was er nog niet. Wanneer die wel zou komen wist men niet. Na 3 week mailen en bellen van onze kant was die er eindelijk. Bezorgd door Kruit en Kramer en wat blijkt nu was het lange zitgedeelte beschadigd. Wij zijn totaal klaar met dit bedrijf. Bank kan weer mee worden genomen en wij zijn bijna 1 jaar verder en hebben nog geen bank.
Wees gewaarschuwd koop nooit iets bij Pronto zie ook de andere slechte reviews over dit bedrijf.

Reply from Pronto Wonen - Groningen
Nieuwe bank gekocht. Vriendelijk en adequaat geholpen. Aangename manier om eerst rustig rond te kunnen lopen zonder "hijgend" personeel achter je aan te hebben. Vervolgens alle tijd om onze vragen te beantwoorden.

Reply from Pronto Wonen - Groningen
zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen,
dus voor ons een dikke 10

Reply from Pronto Wonen - Groningen
Mijn schoonmoeder, inmiddels over de 90, wilde graag een relaxstoel. In de Prontwinkel in Groningen stonden diverse modellen en ook een naar haar keuze. Ze wilde een bestellen met een electrische bediening en een zonder. Toen moest ik op zoek naar een verkoper. De meneer die in de winkel was verontschuldigde zich dat hij zelf bezig was en dan een collega van hem wat vertraagd was. Na een kwartier kwam een zeer ongeinteresseerde dame aanlopen. Wij hadden diverse vragen en bijna geen van die vragen kon ze beantwoorden. Toen kwamen we bij de stof en dat bleek een meerprijs te zijn. Oke dan vonden we oke, maar toen kwamen er alsmeer kosten bij, o.a. voor het bezorgen. Op zich zouden we daar geen problemen mee hebben, maar de manier waarop de verkoopster met ons om ging, keer zich tegen haar. In mijn ogen gewoon onacceptabel. Je wilt toch iets verkopen, doe dat dan met meer enthousiasme en verdiep je in het produkt wat je verkoopt.
Mijn schoonmoeder was er behoorlijk zat van en ik ergerde mij blauw aan haar houding. We zijn daarop de winkel uitgegaan en hebben elders 2 stoelen gekocht, waar we op een enthousiaste en deskundige wijze werden geholpen.
Voor ons geen Pronto meer

Reply from Pronto Wonen - Groningen
zeer prettig geholpen bij aankoop diverse meubelen.

Reply from Pronto Wonen - Groningen
Wat een top winkel. In groningen perfecte setup van alles , je kunt mooie inspiraties doen. Uiteindelijk 2 geweldige banken besteld. Geen opdringerig personeel, gewoon zoals jij het wilt.

Reply from Pronto Wonen - Groningen
Na het leveren van onze meubels bleek de tafel te zijn beschadigd als mede de vloer in de woonkamer had schade opgelopen door het plaatsen van de meubels. Alles is netjes door pronto opgelost. We zijn goed op de hoogte gehouden van het verloop en levering van het nieuwe tafelblad. De vloer is vervangen kortom alles goed opgelost.

Reply from Pronto Wonen - Groningen
Learn more about other kinds of reviews.