Fijne zaak om te winkelen,divers assortiment . Fijn dat er niet gelijk iemand in je nek hijgt, maar wel aanwezig bij evt. vragen. Netjes geholpen , goed advies, en snel afgehandeld. Kleine tip: word... See more
Company replied
Erg goed geholpen door verkoopster Karin. Ze heeft veel tijd en aandacht aan mijn wensen besteedt Perfect advies , waar ikzelf niet aan had gedacht,alle aandacht en advies waren perfect,tussendoor n... See more
Written by the company
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Lucebertstraat 52, 3202 SW, Spijkenisse, Zuid-Holland, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mooie winkel en vriendelijke service.
Wij bestelden bij Pronto Sliedrecht een bartafel. De levertijd duurde veel langer dan op dat moment werd aangegeven. In andere filialen was de bartafel gewoon op voorraad maar toen we daar over belden werd verteld dat Sliedrecht niet met die vestigingen samenwerkt. Annuleren was geen optie want de aanbetaling zouden wij niet terugkrijgen. Toen de orderstatus online aangaf dat de tafel in het magazijn was, moesten wij dit telefonisch laten bevestigen want we ontvingen nooit een bevestigingsmail hiervoor. Kortom: service in de winkel is netjes maar de afwikkeling kan veel en veel beter .

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
Heel goed advies gekregen over de stof van onze nieuwe fauteuil!

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
bij aankoop bankstel en eettafel allebei klachten die bij de winkel in spijkenisse gekocht zijn.
Moet alles via internet doen, maar gezien mijn leeftijd geeft dat problemen,
als ik dit vantevoren geweten had had ik nooit bij proto
gekocht. bankstel zit veelste hard, moet eerst 6 maanden opzitten, daar heb ik geen bank voor gekocht.

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
Personeel Pronto Wonen Spijkenisse super vriendelijk. Alleen bij de levering van de eetkamerstoelen waren van de 6 stoelen voor 4 stoelen geen bouten en moeren geleverd om het onderstel aan de zitting te bevestigen. Gebeld met de winkel (zaterdag) en ik moest maandag maar contact opnemen met de klantenservice. Dit gedaan en de bouten werden opgestuurd. Maar vanaf zaterdag tot en met dinsdag maar 2 stoelen ter beschikking. Je mag toch verwachten dat de artikelen die je hebt gekocht (niet de goedkoopste stoelen) compleet geleverd zullen worden. Online een klacht ingediend en binnen 5 werkdagen zou er contact met mij worden opgenomen. Inmiddels 14 dagen verder en geen enkele reactie.
Geen Pronto voor mij meer!

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
Mooie winkels maar hebben probleem met leveren.
Heb 18 Jan. online gekocht en betaald bij Pronto Utrecht. 3 stoelen en een wandmeubel -- want het ZOU voorraad zijn volgens de website.
Niet dus..,worst voorhouden !, allemaal excuus verhalen over Barendrecht ,transport etc. etc.
Vanmiddag maar weer eens gebeld maar niemand kan een simpel en duidelijk antwoord geven. Wanneer kan ik het halen..
Tip ' haal de kreet voorraad van de website.

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
Vriendelijke en geduldige verkoopster bij de aanschaf van 4 barkrukken en 6 eetkamerstoelen.
De aanbetaling is vrijwillig, maar als men dit niet betaald kan de bestelling niet doorgaan.
We krijgen netjes een bericht dat de bestelling binnen is en besluiten om de spullen op zaterdag zelf op te halen. Bij thuiskomst blijkt er helaas een verkeerde kruk bij te zitten en maken rechtsomkeer. Er staat er nog één in Barendrecht ( ja dat is waarschijnlijk die van ons).
We leveren de verkeerde kruk in en kunnen donderdag de juiste kruk op komen halen. Donderdag al?
Ja verzekerd de verkoper donderdag al. Ter bevestiging vraag ik nog of dat dan wel goed komt, aangezien we nu een verkeerde kruk retourneren en we geen bewijs hiervan hebben en de juiste kruk dan zomaar meekrijgen.
Ja hoor zegt de man ik zet het in de computer. Oké top, tot donderdag.
Maar helaas op donderdag geen kruk, sorry zegt de verkoopster hij komt zaterdag.
Waarschijnlijk erg lastig om een kruk van Barendrecht in Spijkenisse te krijgen.
Op zaterdag weer terug en ja hoor gelukkig hij is er. Ophalen in het magazijn achter zegt dezelfde verkoper kortaf en daar worden we vriendelijk verder geholpen door ene Jim.
Dus na 3x heen en weer rijden is de bestelling toch compleet.
Het zijn mooie stoelen en krukken, we zijn er blij mee.
Maar de afhandeling verdiend geen schoonheidsprijs.
Of het de gewoonste zaak is dat men 3x keer heen en weer moet rijden voor een vergissing/fout die zij gemaakt hebben.
Jammer.

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
Vandaag bij Pronto Spijkenisse een wandklok gekocht met een doorsnede van 1.20 m. Klok zou op voorraad zijn maar dat dus niet! Ja, in één van de andere filialen. Levertijd is 2 weken en omdat de klok niet in een gemiddelde auto past bezorgkosten 70 euro. Dat is bijna 50 % van de aankoopprijs. Ik mag wel een busje gebruiken maar dat kost me dan 25 euro. De afstand van Pronto Spijkenisse naar mijn woning is ongeveer 3 kilometer. Dit is dus ongeveer 8 euro per kilometer.... Op mijn vraag of ze de klok van het leveringsfiliaal even bij mijn woning kunnen afgeven (3 km) say's de computer NO. Service is een groot goed en bindt klanten en met flexibiliteit kun je wat dat betreft veel goed doen. Kort samengevat: JAMMER :-( . Nu maar wachten wanneer de op voorraad zijnde klok geleverd... eh... bij de vestiging van Pronto Spijkenisse aan gaat komen. Maar dit laatste viel dan weer gelukkig mee. Na 3 dagen gebeld dat de klok binnen was.....

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
Bij de verkoop werd ons goed en duidelijk informatie gegeven over het relaxfauteuil dat wij wilden aanschaffen en de verschillende mogelijkheden die er waren. Wat ons niet verteld was dat het fauteuil in vier stukken in een doos afgeleverd zou worden en wij het zelf in elkaar moesten zetten. De transporteur die af kwam leveren a raison van €70,- zette de doos binnen en vertrok.
Wij zijn allebei in de zeventig en twee uur bezig geweest om de stoel in elkaar te zetten, hetgeen niet eenvoudig was bij een stoel met motor met drie standen en een gasveer.
Hadden we dit vooraf geweten dan hadden we deze stoel bij Pronto niet gekocht.
De verkoopster genaamd Suzan was supervriendelijk. Ze heeft mij goed geholpen met mijn keuze van een relaxstoel. Duidelijke informatie en prima service. Ik voelde mij goed op mijn gemak.

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
Erg goed geholpen door verkoopster Karin.
Ze heeft veel tijd en aandacht aan mijn wensen besteedt Perfect advies , waar ikzelf niet aan had gedacht,alle aandacht en advies waren perfect,tussendoor nog koffie verzorgd voor mij.
Zeer blij en tevreden naar huis

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
Top geholpen! Meubels werden naar buiten gedragen om de kleuren ook in het daglicht te zien!
Een geweldige ervaring, nu alleen nog even wachten op de levering van de meubels.
Het gaat fantastisch mooi worden!
Bedankt voor jullie service

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
Super geholpen door Barry! Weet waar hij het over heeft - perfecte service!

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
Kreeg bericht dat bank klaar stond voor bezorging. Moest nog wel even betalen. Werd in de winkel te woord gestaan door een hele chagrijnige mevrouw.
Bezorging kost EUR 100,00 !! Jawel EUR 100,00 van Barendrecht naar Rotterdam. Nog geen 10km. Wordt vervolgens ingepakt bezorgt. Geen tijd om te controleren op beschadigingen en de pootje mag een meisje alleen vervolgens zelf monteren voor EUR 100,00. Voor ons nooit meer PRONTO !!

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
Erg goed geholpen Fijne man Vertelde alles wat ik wilde weten En ook de adviezen waren erg goed. Kortom een fijne medewerker

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
Bij het bezoek aan Pronto Spijkenisse zijn we zeer prettig geholpen door de verkoopster Suzan. Hebben een goed advies gekregen over de samenstelling van de bank qua zit confort en over de juiste afmeting. Verder zeer behulpzaam met de keuze van de stoelen rondom de ronde tafel die we gekocht hadden. Een Prontovestiging met zeer bekwame en vriendelijke medewerkers. En wat vooral geholpen heeft is dat men niet opdringerig overkomt, wat nog al eens voorkomt in de winkelbranche

Reply from Pronto Wonen - Spijkenisse
Op 2 mei twee relaxstoelen opgehaald en op 3 mei gemonteerd. Op 4 mei per mail gemeld dat één stoel een eigen leven leidt. De stoel gaat spontaan omhoog en blokkeert de toegang tot de kamer. Dan mag je verwachten dat snel iemand langs gestuurd wordt want je hebt ook nog een extra verzekering afgesloten. Niets van dit alles, er worden onderdelen naar mij toegestuurd, daar moet ik thuis voor zijn, je hoort niets van de servicedienst en als je die zelf belt hebben ze email vertraging van drie dagen. Dan eindelijk contact en een email dat ze 15 JUNI langs gaan komen. Een maand en 11 dagen na de melding. Weer contact opgenomen met Pronto en zou de 15de teruggebeld worden. Niets vernomen op de 15de. Op de 16de terug gebeld dat de service dienst nu 2 juni komt. Nog steeds bijna een maand na de eerste melding. Even een update, stoel gerepareerd. Keurige monteur die alles heeft gecontroleerd. De reactie van Pronto klopt niet. De onderdelen zijn naar mijn adres gestuurd. Nog steeds schandalig dat iets gloednieuw pas na een maand gerepareerd wordt. Dus aftersales is vreselijk. Voor mij nooit meer Pronto en een verkeerde naam voor dit bedrijf, zou Lentamente moeten heten.