Pronto Wonen - Zwolle Reviews

TrustScore 4 out of 5

Grote Voort 88, 8041 BH Zwolle, Overijssel, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Marijke van Pronto Zwolle heeft ons fantastisch geholpen! Ze vertelde gewoon het eerlijke verhaal over de eettafel aan ons en regelde een nieuwe tafel voor ons.Topservice! Dikke pluim voor Marijke!... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na een gesprek van een paar uur en samen puzzelen met een adviseur, stelden wij een eettafel met 6 stoelen, een zithoek voor de woonkamer en 2 loungebanken voor de thuisbioscoop samen. Wat ons voor... See more

Rated 5 out of 5 stars

Zeer klantvriendelijk behandeld. Mooi prijsje betaald voor een fijne relaxstoel, na flinke korting. Goed afgehandeld en geholpen bij inladen van de stoel. Al met al een prima en prettige ervaring.... See more

Company details

1. Home Goods Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Furniture Accessories
  4. Furniture Store
  5. Sofa Store

About Pronto Wonen - Zwolle

Written by the company

Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.

Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellenloveseatsfauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirssalontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

843 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Gezellig en vriendelijk,zeer goed…

Gezellig en vriendelijk,zeer goed geholpen en meegedacht

March 24, 2023

Reply from Pronto Wonen - Zwolle

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling meneer/mevrouw Schmidt!
Heel fijn om te lezen dat u zo’n prettige ervaring heeft gehad.

Team Pronto Wonen Zwolle

Rated 5 out of 5 stars

We zijn goed geholpen door Jeanet

We zijn goed geholpen door Jeanet. Mooie tafel en stoelen gekocht voor een goede prijs. Snelle levering dus helemaal tevreden

March 11, 2023

Reply from Pronto Wonen - Zwolle

Hartelijk dank voor deze 5 prachtige sterren Henk!
Veel plezier gewenst van jullie mooie tafel en stoelen!

Jeanet, Team Pronto Wonen Zwolle

Rated 5 out of 5 stars

Vriendelijk, behulpzaam en snel, wij komen zeker terug

Ricky van Pronto Zwolle heeft alle tijd genomen om ons te helpen keuzes te maken bij de aanschaf van een modulaire bank. Hij was heel vriendelijk, geduldig en dacht goed met ons mee. Ook toen er bij levering een beschadiging bleek bij twee poten, stuurde hij per direct twee nieuwe toe. Super service en een prachtige bank. Wij komen niet uit de omgeving van Zwolle, we waren daar die dag toevallig. Maar als we weer eens een meubel gaan aanschaffen, dan rijden we graag die kant weer op vanwege deze prettige ervaring.

February 23, 2023

Reply from Pronto Wonen - Zwolle

Wat een mooie review Anoek, superleuk om te lezen!

Goed om te lezen dat onze collega Ricky jullie zo goed heeft kunnen helpen. Wij doen altijd ons best om echt te luisteren naar de wens van onze klant en daarbij passend advies te geven. Zo te lezen is dat dus gelukt!

We vinden het een groot compliment dat jullie, dankzij de positieve ervaring in onze winkel, bereid zijn een extra stukje te rijden voor de aanschaf van eventuele nieuwe meubelen. Bedankt daarvoor!

Graag tot ziens.

Rated 1 out of 5 stars

Hele slechte after sales!

Wij hebben op half november bij pronto zwolle 6 eetkamerstoelen gekocht. De stoelen hebben wij 8 december opgehaald. Tot dus ver liep alles netjes!
Dezelfde dag de stoelen in elkaar gezet. Bij een stoel bleek de bout en moer stuk te zijn(draaide door). Direct contact opgenomen met Pronto Zwolle. Er werd mij beloofd dat er direct een bout en moer zou worden opgestuurd. Na nog drie keer contact te hebben opgenomen met pronto Zwolle kregen wij een maand later 6 januari 2023 alleen een bout toegestuurd, zonder moer. Geen enkele excuses tot zover en er zal mij een moer worden toegestuurd. Al met al een hele slechte after sales. Pronto (Zwolle), daar zal ik niet gauw weer iets kopen!

January 6, 2023

Beste Albert,

Hartelijk bedankt voor uw review!
Het klopt inderdaad dat er één schroef kapot geleverd was. Onze oprechte excuses hiervoor.

Er is direct contact geweest voor het opsturen van een nieuwe schroef. Dit is ook direct gebeurd.
Wij kregen ook de berichten binnen van u dat dit niet ontvangen was. Dit vinden wij ook erg vervelend.

Er is diverse malen contact met u geweest. Uiteindelijk zijn er drie schroeven opgestuurd. Het is erg vervelend dat dit zolang heeft geduurd voordat u optimaal kunt genieten van de eetkamerstoelen.

Nogmaals onze oprechte excuses en hopen dat u alsnog veel plezier heeft van de eetkamerstoelen.

Rated 1 out of 5 stars

Mooie bank gekocht in 2018

Mooie bank gekocht in 2018. Nu hoekjes, waar je dus niet op zit, zijn versleten en gaan gewoon kapot. Heb half jaar terug gebeld met klanten service. Ik wilde graag tot een oplossing komen, maar kreeg geen gehoor op mijn vraag. Mw vertelde dat dit onder slijtage valt en zij er dus niks mee gaan doen... Voor mij geen pronto meer en dit is dus geen reclame naar mijn omgeving!

Ik kan helaas niet reageren op de reactie vanuit pronto.
Dus even op deze manier..
Ik moet met mijn bank naar de winkel komen om het te laten beoordelen. Ze hebben al gezegd dat het niet in de garantie valt en ik eventuele kosten, om het opnieuw te bekleden, zelf moet betalen. Daar ben het niet mee eens, dat heb ik gezegd!!
Ik vind het niet normaal dat een bank van net 3 jaar oud kapot gaat!
Geen pronto meer voor ons! En geen reclame vanuit mij voor dit bedrijf!

August 22, 2022

UPDATE 25-08-2022
Uit ons dossier blijkt dat er op 20-01-2022 om 12:00 een melding is gedaan betreffende slijtage aan de hoeken/biezen van uw bank, die in 2018 is geleverd. Op diezelfde dag om 12:36 hebben wij u per mail laten weten dat de slijtage voortkomt door invloeden van buitenaf en dit geen reden is tot reclamatie. Omdat we u toch willen helpen hebben wij aangeboden om bij de leverancier de kosten voor nieuwe hoezen op te vragen.

Op 20-01-2022 om 14:22 heeft u telefonisch contact gehad met onze serviceafdeling. Daarbij hebben wij nogmaals duidelijk uitgelegd dat deze vorm van slijtage niet onder de garantie valt en gaven wij uitleg over hoe en waarom deze slijtage is ontstaan. Ook hebben wij u, uit coulance, aangeboden om het bankdeel te laten beoordelen door onze servicemonteur in zijn werkplaats. Dit alles buiten de All In House service die is afgesloten, welke uw klacht om dezelfde reden ook had afgewezen.
De bank was, op het moment van het telefoongesprek, 3 jaar en 3 maanden oud. U gaf na ons aanbod aan dat u dit nog verder ging overleggen. Hierna hebben wij, tot op heden, niks meer van u mogen vernemen.

Het schept daarom onze verbazing dat u deze review heeft geplaatst aangezien ons aanbod nog steeds open staat.

BERICHT 23-08-2022
Beste Karin,

We betreuren het te lezen dat u zo’n teleurstellende ervaring heeft gehad met onze serviceafdeling.

Ik kom hierover graag met u in contact zodat we kunnen kijken of en wat we nog voor u kunnen betekenen.
Mijn mailadres is jesse@weberwoonwereld.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met 0525 – 68 88 88.

Weber Woonwereld

Rated 3 out of 5 stars

De bestelde en ontvangen stoelen zijn…

De bestelde en ontvangen stoelen zijn prima en we zijn er blij mee.
Er werd ons gezegd bij de bestelling dat ze ws binnen een week geleverd zouden worden. Dat klopte niet en vervolgens kregen we te horen dat het 2-4 weken zou duren. Het zijn er uiteindelijk 5 geworden. Op zich niet zo'n probleem, maar ik heb tussen tijds een paar keer gebeld met Pronto Zwolle, die steeds niet konden zeggen hoe lang het zou duren. De gesprekken verliepen correct en zeker klantvriendelijk, maar inhoudelijk was het wel onbevredigend.
Overigens zijn we zeer tevreden over de adviezen die we kregen bij het maken van een keuze voor de stoelen: Klantvriendelijk en meedenkend.

February 8, 2022

Beste klant,

Hartelijk dank voor het achterlaten van de beoordeling. Excuses dat de levertijd vooraf niet goed aan u is doorgegeven.
Omdat wij geen exacte leverweken van onze leveranciers doorkrijgen is het voor ons erg lastig om te zeggen wanneer wij een bestelling precies mogen ontvangen.

Fijn om te lezen dat u correct en klantvriendelijk te woord bent gestaan en dat u daarnaast ook goed bent geholpen bij ons in de winkel.

Nogmaals veel plezier van de nieuwe stoelen!

Timon

Rated 5 out of 5 stars

We werden netjes geholpen door een…

We werden netjes geholpen door een vlotte jongeman die ons goed advies gaf.
Deze keer hebben we een eethoek en een kastje gekocht en vorige jaar een bankstelsel.
Als we iets nodig hebben voor in huis gaan we altijd eerst naar Pronto!

January 27, 2022

Beste Femy,

Bedankt voor de complimenten en de beoordeling. Veel plezier van de eethoek, de kast en natuurlijk ook van de bank.
Tot de volgende keer!

The Trustpilot Experience