Psykiatrienisyddanmark Reviews 4

2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Retspsykiatrien P7

Retspsykiatrien P7 - Overlæge Christian Nautrup Andersen** Middelfart + Åbenrå Afd. 64 Cheflæge Klaus Müller
- Jeg blev varetægtsfængslet pga. Statsadvokat Viborg: Jesper Fjord Sønderup + Marie Tripsen Laver dokumentfalsk for ikke skulle forholde sig til regionens dokumentfalsk/ EU-kommissionen skriver det er TRAKTATBRUD 2024, hvormed GDPR art. 9 skulle rettes og erstatningen for de mange skader, der har invalideret mig overføres til min konto.
I DK skal traktater ikke overholdes 2025, bliver jeg kidnappet i eget hjem efter tæsk af betjent D 2125 og makker. Kørt til retspsyk P7 for mentalundersøgelse / ellers skal de efterforske TRAKTAT-BRUDDET.

Overlæge P7 råber op i hoved på mig de 3 gange, - jeg ser den fede læge med spiseforstyrrelse og dårlig hygiejne - max. 10 min tale, at jeg er sindssyg.

D. 6. nov. sender han mig til Afd. 64 Åbenrå sygehus som tvangsindlagt?

Nu vil de til at tvangsmedicinere mig - pga. statsadvokaternes + Syd og sønderjyllands politi, Sønderborg: Kevin Langhoff, dokumentfalsk - de bruger til sigtelse for trusler - imens JEG får skader, regionen nægter + kører rundt i en livsfarlig handicapbil - Hvor alle siger: går tilbage på dit arbejde, hvor du som slagtersvend fik kniven i hoved og mave pga. Rygsmerterne tH12 / L1 Modic type 1 (Jeg kan ikke gå (th12/L1) + ikke sidde pga, ituskåret musculus Obturatorius externus)

Cheflæge Klaus svarer slet ikke - det tør Christian heller ikke. De er dybt kriminelle begge 2 - ønsker kun at skrive flere piller ud, så de tjener kassen.
At de slår syge ihjel, ved at ignorere diagnoser (samtlige mine diagnoser 1994 til i dag kaldes en springhofte fra 2007 / Politiet kalder det forældet dokumentfalsk.) og nu gøre alt til en psykose - jeg kører i en livsfarlig handicapbil og rådgives af kommune, gå tilbage på dit arbejde.

De vil gøre ALT for ikke at skulle betale erstatningen 16,3 mil for dokumentfalsk + skader + PTSD + osv. Manglende udredning siden 1994 arbejdsskadesag.

FINDES OFFENTLIGT PÅ YOUTUBE:
1. møde 07. 11. 25 Jane Reinhardt Åbenrå Psyk afd 64. Ulovlig tvangsanbringelse/tvangsmedicinering.

INGEN AF DELTAGERNE ØNSKER AT STILLE OP I RETTEN ELLER AFGIVE FORKLARING.

STYRELSEN FOR PATIENTSIKKERHED - ER ET SCAM: CHRISTINA LUMBY RASMUSSEN OPLYSER APRIL 2024 BARE MELD MIG TIL POLITIET.

DET ER GJORT, MEN DE LAVER OGSÅ BARE UNDERSLÆB!

October 15, 2025
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Som en af dem der har taget livsvarig…

Som en af dem der har taget livsvarig skade af elektrochokbehandlinger og som heller ikke har gjort mig til en formuende mand men blot har haft som slutresultat at jeg er invalideret af en alvorlig lægefremkaldt afhængighedssygdom som der ingen løsning findes på på Psykiatricenter Vest, Esbjerg mener jeg at tvang er af det onde og burde forbydes hvis man som jeg intet ulovligt har gjort udover ikke at passe min medicin

March 3, 2021
Unprompted review