Sinds kort laat ik mijn nagels bij Anne lakken nadat ik plots zonder nagelstyliste kwam te zitten. Ik kon snel bij Anne terecht en zij heeft mij zelfs nog uit nood geholpen met de feestdagen terwijl... See more
See what reviewers are saying
Wees lief voor jezelf 💛 Heerlijk even tijd voor jezelf en je lijf. Anne kent haar klanten en geeft goed advies. Je kan uit verschillende behandelingen kiezen en online een afspraak maken. Zal ieder... See more
Hoi, ik heet Natalia. Vandaag heb ik dit prachtige salon bezocht. Ik heb een behandeling voor het corrigeren en verven van mijn wenkbrauwen laten doen, en ook mijn huidtype laten bepalen. Alle... See more
Ik kan Anne van harte aanbevelen. Ze draagt zorg voor een fijne en professionele behandeling! Echt een aanrader!
Company details
Written by the company
Schoonheidssalon Pura Bellezza in Epe onderscheidt zich door de locatie. In een rustige omgeving met voldoende parkeergelegenheid heten we je van harte welkom in onze salon. Wij bieden diverse gezichtsbehandelingen aan en daarnaast nog de mogelijkheid van epileren, harsen, make-up, lash lifting en een schouder-, nek- en rugmassage. Deze behandelingen zijn makkelijk online te boeken. We zorgen dat je ontspannen en met een goed gevoel naar huis gaat.
Contact info
Zuukerweg 78, 8161XR, Epe, Netherlands
- contact@purabellezza.nl
- purabellezza.nl
Ik kan Anne van harte aanbevelen
Anne ontvangt je gastvrij
Anne ontvangt je gastvrij. Daarna wordt je volaandacht en precisie behandeld. Anne verstaat haar vak en geniet van het verzorgen van mensen.
Een echte aanrader!
Een cadeautip waar je blij van wordt.…
Onze Carlijn hebben wij een behandeling als cadeautje gegeven. Ze was erg enthousiast.
Ga zo door, succes.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.