See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik had tijdens de privilege dagen een blouse besteld via de website. Helaas zat er een klein vlekje op. De blouse weer ingepakt en ermee naar de winkel gegaan. Heel erg netjes geholpen, de blouse kon... See more

Rated 1 out of 5 stars

Onlangs een vestje besteld ,vanuit België de maat klopte niet voor mij . Bezorgkosten 6,95 oké , maar terugsturen 18,95 . Dat is 26 euro !! Voor een vestje van 159, 00 . Klanten in het buitenland w... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Altijd fijn bij Purdey binnen te lopen, zowel in Oosterbeek als in Veenendaal. Bijzondere aardige dames die helpen en een eerlijke mening geven . Prijs kwaliteit verhouding is prima evenals de... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Eerst in de winkel in Haarlem super goed en heel vriendelijk geholpen. Een artikel was in de buurt niet meer in mijn maat te verkrijgen, maar wel in Sluis. O.a. door de sale en interne logistieke rich... See more

Company details

1. Women's Clothing Store
  2. Children's Clothing Store
  3. Clothing Store
  4. Men's Clothing Store

Information provided by various external sources

De nieuwe Spring collectie is binnen. In onze collectie vind je outfits voor elke dag. Combineer een stijlvol pak met een van onze vele blouses of met een luxe top. Ook voor de mooiste collectie jurk bij je Purdey aan het juiste adres.

Contact info

1-star

Replied to 71% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Bijzonder onplezierige en arrogante ervaring

Afgelopen vrijdag bij Purdey in Zwolle. 2 dames in de winkel die je geen blik waardig keuren. Niet vragen of ze kunnen helpen. Zelf leuk truitje gevonden, bij het afrekenen stond een ouder echtpaar te praten met de dame aan de kassa. Ik werd volkomen genegeerd en ze bleef maar door “kletsen” met het echtpaar. Na enkele minuten werd mij gevraagd of ik wilde afrekenen. Zonder mij ook maar een blik waardig te gunnen, werden mijn gegevens gevraagd en ingevoerd en heb ik afgerekend.
Van medewerkers bij Purdey ben ik dit niet gewend. Jaren was ik vaste klant bij Purdey Groningen, die helaas niet meer hier is gevestigd. De dames bij die vestiging waren bijzonder attent en vriendelijk, ik voelde mij er altijd welkom, in tegenstelling tot uw vestiging in Zwolle.

November 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Nooit meer Purdey Den Bosch: arrogantie ten top!

Werd totaal genegeerd en toen ik vroeg waar een bepaald artikel lag, werd er een beetje snel naar een bepaalde richting gewezen, als in: zoek het maar uit. Heb er een tijdje rondgelopen en werd door niemand aangesproken (mogelijk om te vragen of ik hulp nodig had) en dus genegeerd terwijl er bijna niemand in de winkel was. Een grote deceptie was het en ben helemaal klaar met Purdey, terwijl ik daar vroeger goede klant was. Wat een arrogantie!

July 31, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Retour sturen is niet gratis

Laarzen besteld en teruggestuurd. Hakken waren niet in orde. Purdey houdt €4,95 in van het vooraf betaalde bedrag. Op de site staat 'verzending gratis'. Dan ga ik ervanuit dat je ook gratis kunt retourneren. Ik ga hier niets meer bestellen.

November 16, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Artikelen besteld maar geen ordernummer…

Artikelen besteld maar geen ordernummer gekregen en dus ook bestelling niet geleverd maar wel betaald. Een paar keer gebeld naar de klantenservice geen gehoor. Meerdere malen gemaild naar de klantenservice en ook geen antwoord gekregen. Wat een prut bedrijf!

October 1, 2022

Deze review betreft Purdey 's-Hertogenbosch

Deze review betreft Purdey 's-Hertogenbosch
Al jaren vaste klant en doorgaans zeer tevreden over de kwaliteit van de kleren. Hoewel er de laatste 2 jaar af en toe een kwalitatief minder product tussen zit. Hierover gaat mijn beoordeling dus NIET.
Hoewel vaste klant word ik door het Purdey personeel van de winkel in s Hertogenbosch, waar ik sinds mijn verhuizing vaak kom volledig genegeerd. Vandaag stond ik met een andere vaste klant voor de deur, die pas enkele minuten na openingstijd werd geopend, te wachten. De andere klant werd door de verkoopster hartelijk begroet; ik werd volledig genegeerd. Dit is niet de eerste keer Purdey Den Bosch! Heb me voor de gelegenheid helemaal in Purdey-kleren gestoken, dus ook dat kan en mag de oorzaak niet zijn. Toen ik hulp nodig had en de 5 koffiedrinkende verkoopsters vroeg of zij personeel waren lachten ze me toe dat zij vandaag zelf ook klant waren. Ik ben dat vanaf nu niet meer.

April 9, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Mooie mode

Mooie mode, maar o zo'n slechte kwaliteit stoffen.
Alles pilt en pluist na paar keer dragen en dan wil je het niet meer aan. Jammer, vraag wat meer en gebruik goede stoffen

December 12, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look