Purejourney

Tillid genoprettet

Der bliver sagt i reklamen at filteret kan rense 10000 l vand, men på hjemmesiden anbefaler de at det skiftes efter 2000 l vand ?
Purejourney har svaret at de har fjernet den reklame og tilbudt mig et gratis ekstra filter.
Det synes jer er super og genopretter bestemt min tillid jer.

December 12, 2024
Purejourney logo

Reply from Purejourney

Lige en opdatering efter en god dialog.
Vi er glade for at vi fik løst problematikken, tak for din feedback Susanne, og ikke mindst din tillid :-)

Hej Susanne
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse.
Jeg har netop været inde og følge op på dig, og jeg kan se at vi har skrevet til dig d. 25.11 som er samme dag vi modtog din besked, og igen d. 4.12 da vi desværre ikke hørte tilbage fra dig. Vi har endnu ikke modtaget svar.

Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe dig, og husk at du har 30 dages tilfredshedsgaranti :)
Jeg har sendt dig en mail igen nu for at følge op.

Mvh.
Christoffer
Pure Journey

God kvalitet

Har købt deres drikkedunk, der kan rense ferskvand. Hurtig levering, god kvalitet (glæder mig til at få den med på tur), ligner billederne og passer lige ned i rygsækken☺️.

September 6, 2024

Super god vandflaske

Super god vandflaske. Brugt i USA til at fjerne smagen af klor. Nem at have med rundt i sidelommen på tasken. Vil helt klart bruge den igen på rejser for at sikre rent drikkevand.

September 4, 2024

Super alt-i-en løsning

Har prøvet en del forskellige vandfiltreringssystemer efter hånden, men den her drikkedunk er bare genial!

For mig er det en alt-i-en løsning, som jeg bruger til drikkevand i hverdagen og som jeg nemt kan have med på tur, ud at rejse, etc. Det er en simpel men effektiv optimering i min hverdag, der betyder at jeg kan pakke let (og minimalt) og stadig være godt forberedt.

En varm anbefaling til alle dem der gerne vil optimere ⭐️

September 3, 2024

Lækker flaske

Lækker flaske, som er nem at bruge og god på lange ture.

Hjemmesiden er dejlig nem at navigere rundt i.

Hurtig levering!

September 2, 2024

Aquapress

Meget god flaske som er nem at have med på tur eller rejser. Den er både praktisk og stilfull. Den er perfekt til at tage med på tur, da den sikrer dig rent vandt:)

August 31, 2024

Fik denne drikkedunk m

Fik denne drikkedunk m. Filter og havde den med på jagttur i Sverige, bare ned i søen med den og jeg havde dejlig koldt vand at drikke😀 uden bekymring omkring bakterier og skidt👍 ,den får jeg god glæde af og kan varmt anbefale den, mit bedste outdor køb i lang tid.

August 15, 2024

Take a closer look