See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

For at gøre en årtier lang historie kort, så har jeg brugt formuer på hovedpuder, der bare ikke var gode nok. Jeg endte med i starten af året at købe en håndsyet hovedpude med et hårdt/fast naturfy... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedste hovedpude ever, ( butterfly) af to årsager, 1. jævner trykket og tilpasser sig blødt og behageligt 2. Genialt til os i den tredie alder, da jeg nu ikke vågner op med vådt hår, badet i sved på g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte denne pude efter at have læst mange positive anmeldelser, og jeg må sige, at jeg er fuldstændig tilfreds med mit køb. Fra den første nat har jeg bemærket en markant forbedring i min søvnkv... See more

1. Bedroom Furniture Store

Written by the company

Hos Purpillo tror vi på, at vejen mod en bedre verden starter med en god og uforstyrret nattesøvn. Vi har en vision om, at god søvnkvalitet er god velvære, og når man er i en tilstand af god velvære, så er man den bedste udgave af sig selv. Efter flere års søvn på forskellige traditionelle puder, var vi klar til at tænke ud af boksen. Og vi er stolte af at kunne præsentere vores ERGOSOFT Grid teknologi, som er lavet af et materiale, der ikke er set før herhjemme – indtil nu.

4.8

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Det gjorde I rigtigt godt!

Lynhurtig levering. Hovedpuden kom i en flot æske, og var tro mod billederne. Jeg har valgt en Butterfly model og er umiddelbart ganske glad for den, den prøvekøres stadig. Jeg kan godt være i tvivl om en anden model ville være bedre for mig, men det er jo bare min præference og ikke produktets skyld :)

September 3, 2025

+ for kundeservice

Jeg har været en del i kontakt med kundeservice, da deres produkt ikke var noget for mig alligevel (det har intet med selve produktet at gøre, men blot min egen personlige præference).

Kundeservice er samarbejdsvillig, svarer hurtigt og meget løsningsorienterede. Et seriøst firma, man trygt kan handle hos :-)

September 9, 2025

Bedste pude på markedet!

Jeg har haft mange problemer med nakken og har prøvet alverdens puder på markedet af de kendte mærker og ingen har fungeret, indtil nu. Purpillo butterfly puden er guld værd! Har ikke ondt i nakken længere og den er som en drøm at sove på! Min varmeste anbefaling til denne pude ❤️

August 20, 2025

Hej 🙋🏼‍♀️

Mange tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi meget stor pris på 🥰

Hvor er det godt, at den har afhjulpet med dine nakkesmerter. Det er præcis sådan noget her, der giver os en masse motivation og mening med det, vi gør 😍

Jeg ønsker dig en fortsat skøn dag og en masse dejlige nætter med din Butterfly hovedpude 😴

Butterfly pude

Fantastisk pude det tog lige 14 dage og vænne sig til den😊

August 25, 2025

Hej René,

Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Vores Butterfly pude er anderledes og kræver, som du selv skriver, tilvænning, men derefter plejer den at være svær at give slip på 🤩

Jeg ønsker dig en fortsat rigtig god dag.

Super tilfreds

En helt ny og anderledes "pudeoplevelse" - men den kan bestemt noget andre puder ikke kan. Der gik lige et par nætter hvor man skulle lære den at kende - men nu giver jeg den ikke fra mig igen! SÅ god!

August 22, 2025

Hej Ranita,

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi kæmpe pris på 🤩

Jeg er rigtig glad for, at du kan lide din nye pude. Og vi er enige - vores Butterfly og Plana kræver noget tilvænning, da de er så anderledes, men herefter synes langt de fleste at de er uundværlige 😁

Jeg ønsker dig en fortsat rigtig god søndag ☀️

De bedste hilsner,

Bedste pude!!

Jeg har prøvet en masse forskellige puder i alle slags materialer… Memory skum, latex, dun you name it. Jeg havde dog ikke prøvet ergosoft grid fra Purpillo så det måtte jeg prøve og nøj hvor er jeg glad for det! Butterfly er den bedste hovedpude jeg har sovet med. Meget meget tilfreds

August 27, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Levering og kundeservice var helt i…

Levering og kundeservice var helt i top.
Desværre kunne puden ikke afhjælpe mine nakkesmerter og pudens materiale var ikke noget jeg kunne vænne mig til at ligge på. Jeg kontaktede kundeservice på mail og bad om at benytte mine 30 dages søvngaranti. Fik hurtigt svar tilbage og blev tilbudt at prøve en anden pude eller pengene retur. Jeg har ikke fået sendt puden afsted endnu, men jeg forventer en nem afslutning og pengene retur uden problemer :-)

August 12, 2025

Hej Anne,

Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på ☺️

Jeg er ked af, vores pude ikke kunne hjælpe dig mod bedre søvn, men sådan er det desværre nogen gange. Vi gør alligevel vores bedste for at vores kunder får en god oplevelse hos os. Så snart vi får besked fra fragtudbyderen om at din pude er på vej til os, så laver vi en refundering.

Hvis der er andet, vi kan gøre for at gøre os fortjent til 5⭐️, så må du endelig sige til 🙌🏼

KONGE service

Fik et hurtigt svar retur på min mail - var usikker mht. valg af pude. Fik en meget fyldstgørende og grundig mail retur, så valget af den bedste pude til mig var ikke svær.

Elsker min nye pude - intet mindre end fantastisk 🤩

August 12, 2025

Hej Marianne,

TUSIND tak for din skønne anmeldelse 😍 Det betyder virkelig meget for os, at du kan lide din nye hovedpude, men ikke mindst at du også er glad for vores service. Vi gør vores bedste, så det betyder meget for os at få at vide 🙏🏼🙏🏼

Jeg ønsker dig en fortsat dejlig dag ☀️

Rated 5 out of 5 stars

Jeg sover meget behageligt på denne…

Jeg sover meget behageligt på denne pude. Den giver god støtte til både hoved og nakke, hvilket gør, at jeg vågner uden spændinger eller ømhed. Den holder formen hele natten og sørger for, at jeg ligger korrekt, uanset sovestilling. En virkelig god investering for en bedre søvn!

August 6, 2025

Hej Nazia,

Jeg er rigtig glad for at læse, at din nye hovedpude har hjulpet med, at du nu vågner uden spændinger og ømhed 😍
Vi sætter kæmpe pris på din anmeldelse - tusind tak for den 🙏🏼

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og nøj hvor er…

Hurtig levering og nøj hvor er butterfly-modellen bare lige mig! Den er tung som et ondt år, men den virker - jeg sover meget bedre. Alle pengene værd!

August 13, 2025

Hej Kurt,

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på! Du har fuldstændig ret - det er en af de helt tunge puder… perfekt til en pudekamp 😄 Jeg er glad for du sover bedre - det er det vigtigste! 🙌🏼

Rated 5 out of 5 stars

Bedre service kan man ikke få.

Bedre service kan man ikke få, derfor vil jeg gerne sige tusind tak til Helene fra Purpillo, jeg har fået den bedste behandling og hjælp til at finde den rigtige pude og endda uden beregning. Jeg kan varmt anbefale at købe puder hos Purpillo. Jeg modtog lynhurtigt min nye Kids Butterfly og jeg glæder mig til at sove bedre. :)
Følgende er min anmeldelse med en ny tilføjelse øverst:
Først købte jeg en Plana, men havde svært ved at bedømme om den var god til mig, så jeg købte også en Butterfly, da jeg syntes godt om dens udformning, men efter noget tid måtte jeg erkende at den var for høj til mig, (den overtog min mand, og han er rigtig glad for den, så 5 stjerner fra ham). Nu bruger jeg plana, da tiden overskred de 30 prøve dage, ellers havde jeg returneret den, jeg syntes den mangler den forhøjning til nakken som butterfly har. Jeg kan godt lide det materiale og måden puderne er lavet på. Jeg kunne tænke mig en butterfly i en lavere version, så ville jeg vende den så den højeste ende støttede under nakken og den lave ende bare gik mere lige ud, eller var mere flad, fordi den er lavere, så hovedet ikke bliver løftet op.

July 24, 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med både Plana og Butterfly. Jeg er også rigtig glad for at høre, at din mand er glad for Butterfly-puden – det betyder meget for os at vide, at den har givet ham god søvn 😴

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde en løsning, for vores fornemste opgave er at sikre, at vores kunder får en bedre nattesøvn – og hvis ikke det lykkes, skal du selvfølgelig ikke stå tilbage med en pude, du ikke er glad for.

Jeg tror faktisk, vi har en rigtig god løsning på dit ønske om en mindre Butterfly-model, som måske vil passe dig perfekt. Skriv meget gerne til os på kontakt@purpillo.dk, så vi kan finde den helt rigtige løsning - ellers ringer vi dig op eller sender dig en mail 😇

Rated 5 out of 5 stars

En bedste pude: kølig og behagelig

Super hurtig levering. Jeg købte en butterfly pude, da min søn er total badet i sved i løbet af natten. For første gang er det lykkedes at købe en pude der holder sig kølig. Den føles så behagelig at ligge på, at jeg selv overvejer at købe en.

July 25, 2025

Hej Theresa,

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at Butterfly-puden har gjort en forskel for din dreng. Det betyder virkelig meget for os 💜

Vi er glade for, at puden holder sig kølig – det er netop en af de ting, vores ERGOSOFT Grid puder skiller sig ud på. Og vi elsker, at du selv overvejer at købe en… måske det er tid til at forkæle både dig selv og søvnen? 😌✨

Fantastisk pude!

Fantastisk pude!
Jeg har brugt årevis på at finde den rette pude, og Butterfly er intet mindre end perfekt. Den er hverken for blød eller hård, men støtter på den helt rigtige måde, selv om jeg både sover på maven, siden og ryggen. Det føles lidt som om hovedet får et tiltrængt kram når man ligger sig på den. Super kundeservice som svarer hurtigt og hjælper med at vælge den rette model og gerne bytter den til en anden model hvis den første afprøvet ikke er lige i øjet.
Kan varmt anbefale Purpillo og deres geniale puder!

July 30, 2025

Hej Monica,

Det er virkelig skønt, at du synes, din nye hovedpude støtter på den helt rigtige måde - og vi synes nemlig også, at det føles ligesom man får et kram, når man lægger hovedet på den. Og mange tak for de rosende ord om vores kundeservice. Vi gør vores bedste ❤️

Fantastisk service!

Fantastisk service!
Jeg købte en pude til min mand, der var en smule for høj til ham. Da jeg skrev til Purpillo, blev jeg mødt af en utrolig sød Helene, som har givet mig den bedste vejledning og nu venter jeg på en anden pude.
Der er slet ingen problemer i at sende en pude retur og evt få byttet til ny.

August 1, 2025

Hej Tina,

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi meget stor pris på 😍 Vi gør vores bedste for at yde den bedste service. Og hvis du har brug for yderligere hjælp, når I modtager jeres nye pude, så skal du endelig bare skrive. Jeg sidder klar til at hjælpe 👩‍💻

Rated 4 out of 5 stars

Jeg brød mig ikke om puden

Jeg brød mig ikke om puden. Men der var en god service og ingen problemer med at sende puden retur.

July 8, 2025

Hej Zina,

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at puden ikke var noget for dig, men er samtidig glad for, at du er tilfreds med vores service. Hvis der er noget, vi kan gøre, for at gøre din oplevelse til en 5-stjernet oplevelse, så sig endelig til. Vi ønsker kun glade kunder - også selvom vores pude måske ikke var noget ☺️

Super behagelig pude

Super behagelig pude, dejligt kølig og hyggelig. Har sovet på den i to uger nu. Den vil jeg ikke af med igen.

July 4, 2025

Hej G.G,

Tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Jeg er rigtig glad for, at du kan lide din nye pude ☺️

Jeg ønsker dig en fortsat rigtig dejlig fredag og weekend ☀️

Take a closer look