En useriøs virksomhed - utroværdig og ord uden værdi
Det hele startede med at jeg købte 2 jakker for at finde den rigtige størrelse. Jeg returnerede heraf den ene d. 28 august - altså for 5 måneder siden. Jeg har aldrig fået refundering for det.
Efterfølgende forsøgte jeg ugentligt at komme i kontakt med Puzo flere gange via både mail og instagram (de eneste kontaktmuligheder jeg kunne finde), men fik aldrig svar. Det virkede som om, de helt bevidst valgte at ignorere mig – jeg kunne nemlig se, at de aktivt lagde billeder og videoer op på Instagram både i stories og med nye opslag, mens mine beskeder forblev ubesvarede.
Selve jakken jeg beholdt, var også spild af penge. Lynlåsen gik i stykker efter 2-3 ganges brug, og materialet fremstår ringe og for stift.
Det var først da jeg skrev en anmeldelse og selv rykkede for en chargeback, at der kom en reaktion.
Adelis (founder) skrev personligt til mig for at rede trådene ud. Han sagde, at han personligt ville komme forbi og hente jakkerne samt give mig en anden jakke som kompensation for den ekstremt dårlige håndtering af forløbet. Jeg syntes det lød for godt til at være sandt, men valgte at tage hans ord for det. Jeg fjernede også min anmeldelse efter at han havde spurgt flere gange fordi det ville skade hans forretning.
Sidst jeg hørte fra ham var i søndags d. 14 december og fra da han skrev til mig for første gang hvor han snakkede om at ordne det, er det nu 6 uger siden. Igen ses der at være regelmæssig aktivitet på Puzo’s virksomhedskonto og Adelis private instagram.
Jakkerne kostede 1.679 kr. pr. styk og det samlede forløb har været helt uacceptabelt. Jeg valgte – på trods af min tvivl – at fjerne min anmeldelse, da Adelis lovede personligt at komme forbi og finde en løsning. Min overvejelse var, at hvis han endnu engang ikke holdt sit løfte, ville det stå klart for enhver, at man aldrig bør handle hos Puzo, og at Adelis ord ikke betyder eller er en garanti for noget.
Adelis lovede at finde en løsning, men følger ikke op på det. Det er sket igen, at der ikke bliver svaret på mine henvendelser, på trods af fortsat aktivitet på hjemmesiden og instagram. Det er indlysende at jeg bliver ignoreret.
Denne gentagne mangel på handling og ansvar understreger blot det gennemgående og meget useriøse indtryk af både virksomhedens håndtering af kunder og især Adelis. Jeg er totalt færdig med det og har selvfølgelig gemt alt fra forløbet, så jeg har dokumentation.
December 19, 2025
Unprompted review