See what reviewers are saying
Ik heb een aantal keren de hulp nodig gehad van de klantenservice (Lucas) en dat deed hij voortreffelijk. 1) Goed meedenken 2) Vlot nazenden 3) Afspraken nakomen. Voor de rest is de prijs van de... See more
Fijn om hier te bestellen, wel opmerking over de verzendkosten die ineens 2x zo duur was voor dezelfde transportdienst.
Company details
Written by the company
WitWay is een online aanbieder voor kunststof leidingsystemen. Wij hebben alle producten in ons assortiment voor de aanvoer en afvoer van water, lucht, gas en vloeistoffen. Wij zijn een one-stop-shop, dus ook het gereedschap voor het monteren van de leidingen hebben we in ons assortiment, net zoals alle andere toebehoren en accessoires. Omdat we rechtstreeks en in grote hoeveelheden inkopen bij fabrikanten, kunnen we de prijzen laag houden en zorgen voor een snelle levering uit een ruime eigen voorraad. Heb je nog een vraag of wil je advies? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag en geven je de informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te kunnen maken.
pvcvoordeel.nl Details

- pvcvoordeel.nl
Replied to 30% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snelle levering en precies het model…
Snelle levering en precies het model van de foto en paste precies.
Zeer tevreden!
Makkelijk gekozen en gekocht via de overzichtelijke website van Witway tegen concurrerende prijs. Snel en correct geleverd; Bedankt👍
De bestelling was verkeerd gegaan maar…
De bestelling was verkeerd gegaan maar alles werd meteen in orde gebracht. Goede snelle service.
Fijn om hier te bestellen
Goede kwaliteit prijs verhouding.
Goede kwaliteit prijs verhouding.
Keurig verpakt en goed ontvangen.
Werk al jaren met terugslagkleppen.
En bestel ze hier weer.
Nick uit Naarden.
Had een verkeerde koppeling besteld en…
Had een verkeerde koppeling besteld en na een telefoontje werd de nieuwe meteen verstuurd zonder aan betaling Grote klasse
DE PVC SPECIALIST
Alle winkels in de buurt bekeken of zij de benodigde mof konden leveren maar geen succes. Ook via internet nauwelijks aanbod en heel onduidelijk aanbod. De PVC webshop is duidelijk te benaderen en nog beter, ze verkopen ook wat ze zeggen, PVC! geen wirwar van producten dus echt een SPECIALIST!
Prima service
Het ging even mis met de geleverde artikelen maar dit is snel en professioneel opgelost!
Prima klantenservice!
Snelle service, Prima ondersteuning en advies. Erg klantvriendelijk.
Een aanrader.
PVCbuis.com was een voortreffelijke ervaring.
1) Goed meedenken
2) Vlot nazenden
3) Afspraken nakomen.
Voor de rest is de prijs van de materialen bij WitWay buitengewoon scherp te noemen en de verzending betaalbaar als het om een grote bestelling gaat, in mijn geval materiaal tot 4 meter lang.
Ik zal zeker opnieuw bij ze winkelen mocht ik materiaal nodig hebben waarin zij kunnen voorzien.
Snel geleverd en goed product
Vaker bij pvc voordeel besteld naar…
Vaker bij pvc voordeel besteld naar alle tevredenheid. Snelle levering
Aangenaam verrast
Aangenaam verrast. Hebben in tegenstelling tot vele bedrijven de spullen in voorraad. Ook prijzen zijn acceptabel. Waar Wildkamp in geen enkele winkel voorraad heeft is het bij PVC voordeel binnen 2 dagen binnen. Heb het nog met ChatGpt gedeeld.
Ik had pvc besteld en had het eigenlijk…
Ik had pvc besteld en had het eigenlijk snel nodig, maar de postbezorger had het niet bij ons neergezet,
pvc voordeel heeft het direct voor mij uit laten zoeken en de volgende ochtend was al bekend waar het wel stond.
Goede sortering. Goede service.
Goede sortering. Snelle verwerking van mijn bestelling. Alles keurig verpakt rap ontvangen.
prima geholpen en vlug geleverd
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.