Qualitystairs Reviews 61

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

In december bestelling geplaatst. Omdat de verbouwing nog volop bezig was gevraagd om een uitgestelde levering. Dit was geen probleem. Factuur kwam wel binnen, deze bewust niet betaald. Na 4 maanden b... See more

Rated 1 out of 5 stars

Pas op, Oplichter! Bestel hier niet, want je bent je geld kwijt. Levert niet en is onbereikbaar voor enige correspondentie. Zelfs op aangetekende brieven wordt niet gereageerd, dus helaas een... See more

Rated 1 out of 5 stars

QualityStairs laat niets meer van zich horen. Ze verschuiven steeds hun vakantieperiode. In juli stond op de website dat ze 1 augustus weer open zouden gaan. Vanmiddag heeft iemand op de website gepl... See more

Company details

1. Interior Designer

Information provided by various external sources

Steeds meer mensen laten hun trap renoveren als ze hun huis herinrichten. U kunt echter ook kiezen voor een traprenovatie wanneer uw trap er niet zo mooi meer uitziet of een nieuwbouw woning betrekt. Veel trappen hebben slijtageplekken of zitten niet te verwijderen vlekken. Als u kiest voor een traprenovatie, ziet uw trap er daarna weer als nieuw uit. Van Qualitystairs ontvangt u direct de beste offerte van dé trapspecialist. Gemakkelijk en zeer voordelig. Alle model trappen zijn mogelijk en u ontvangt gratis advies over materialen en opties zoals LED verlichting en trapleuningen. Ontvang in één keer de beste offerte en prijs voor het kwalitatief bekleden van uw trap

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Telefonisch op een fijne manier te …

Telefonisch op een fijne manier te woord gestaan. Bezoek vertegenwoordiger helemaal prima. Kort krachtig en duidelijk. Goed en snel digitaal overleg over data van plaatsen en toen de trap eenmaal gelegd was daarna nog digitaal overleg gehad over lijmresten en daar is snel en goed op gereageerd. De monteur komt de lijmresten verwijderen. Jurgen die de trap heeft gelegd helemaal prima.

February 10, 2018

Perfecte in service

Perfecte in service, van verkoop tot plaatsen. Qualitystairs zijn alle afspraken nagekomen in prijs kwaliteit en levering. Helemaal top!!

January 15, 2018

Ze doen wat ze zeggen

Ze doen wat ze zeggen: kwaliteit leveren tegen een goede prijs!
Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf en over onze nieuwe trap!

December 24, 2017

Geweldig

Wij zijn zeer tevreden met onze trap. Deze is vakkundig en snel geplaatst door Qualitystairs

December 2, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Fenomenaal ! Topbedrijf !

Een heel betrouwbare onderneming die levert wat ze beloven qua kwaliteit, service, prijs, afspraken en zowel telefonisch als bij het advies thuis als de installatie zelf hele prettige mensen.
Helemaal geen verbeterpunten te melden, echt niet.
Resultaat is geweldig geworden en dat in 1 dag. Dank je wel

November 1, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Keurig mooie traprenovatie voor een prima prijs!

Aardig en correcte monteur. Werkte snel en efficiënt! Prima traprenovatie en keurig afgewerkt door Jürgen. ziet er prachtig uit en voor een prima prijs mede door de prijs van 250 euro die ik had gewonnen.

IK zal het zeker aanbevelen aan anderen.

June 3, 2017

Traprenovatie.

Vanaf de zeer snelle reactie op onze eerste e-mail om informatie tot het moment dat de monteur vertrok en alles schoon achterliet zijn wij uiterst tevreden. Prachtige trap en vakkundig gemonteerd voor een zeer scherpe prijs. Wij kunnen Quality Stairs dan ook volmondig aanbevelen.

May 31, 2017

Goede dag

Goede dag
De traprenovatie is geheel en geweldig naar onze wensen uitgevoerd door Jurgen van Qualitistairs . Echt een aanrader!!

May 9, 2017

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look