R Pizza Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Rønhavepladsen har ændret mit liv!

Jeg troede ikke, at verden havde brug for flere kebabgrills, men Rønhaveplads har skiftet min mening.

Maden er en eksplosion af smag i munden (og i toilettet). Der bliver altid gjort brug af friske råvarer, stemningen er i top, og det er hyggeligt at tale med deres kokke (også selvom de råber på et sprog, jeg ikke forstår, ude i baglokalet).

Derfor er jeg stolt af at kalde Rønhave Pladsen, Byens Pizza & Grill™, min foretrukne kebabrestaurant. Jeg vil faktisk gå så langt som at sige, at det er den bedste restaurant i HELLE Europa!

Hver gang det er lønningsdag, bliver 90% af pengene brugt på kebab inden for den første uge.

Rønhavepladsen er altid ugens højdepunkt for vennerne og mig, især fordi maden ikke koster mere end 67 kr. Størstedelen af min vennegruppe er på stort forbrug af kontanthjælp, så den billige pris er helt klart et plaster på såret 💔🩹.

Rønhavepladsen har ærligt ændret mit liv og åbnet op for flere muligheder, end jeg nogensinde havde håbet på.

Grunden til, at jeg nævner toilettet i mit første punkt, er, at jeg er selvstændig uddannet VVS-mand, og jeg er træt af at skifte helle afløbet efter 6 uger med torturerende forstoppelse, hvor jeg desværre skulle til egen læge dagen efter for at få rabatkoder til “Movicol”, som er et middel mod forstoppelse, der bruges og anbefales af mange læger, som også selv har været på Rønhavepladsen. Så næste gang du har været på Rønhavepladsen, vil jeg anbefale at tage direkte til apoteket, som kun ligger et stenkast væk, for at købe en pakke med 15 breve Movicol og bruge rabatkoden “15Movi15Col15” for at få 15% af regningen trukket fra. Med min erfaring har du nok brug for en pakke med 20 breve, da det kan være ekstra slemt, hvis du bestiller vegetar­rullen. (Du kan se et eksempel på en toilettur efter vegetarrullen i billede 2).

Udover det vil jeg give Rønhavepladsen 5 FEDE stjerner! – ligesom Lars Capion Hansen gjorde.

June 24, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Langleveringstid, annulerering af ordre, dårlig serivce

Rønhave Pizza= dårlig service 🤬

Bestiller mad kl. 17.02, med forventet leveringstid kl. 18.00, ringer 18.12, da maden stadig ikke er kommet, de undskylder med, at de har travlt og at der går en halv time ekstra, her udtrykker jeg min utilfredshed, og siger til dem at så må de jo lade vær med at tage flere bestillinger ind, end i de har tid til. Der går yderligere 45 min og maden er stadig ikke kommet, jeg ringer igen, de er slet ikke gået i gang med maden endnu og jeg hæver stemmen, og fortæller dem at det er virkelig dårlig service og under alt kritik, det kvitterer de så med at de annullerer vores ordre og lægger på.
Jeg går selv i gang i med at lave noget mad til datteren som er mega sulten.
Bliver 10 senere ringet op af Easy2eat,( det firma der står for deres hjemmeside, som tilbyder at restauranten sætter vores bestilling først i køen igen, det takker jeg nej til, da jeg allerede selv er gået i gang.
De kunne have tilbudt at sende den og annullere betalingen, give rabat , men det ville de ikke.

Kommer aldrig til at bestille ved dette pizzaria igen.
Deres mad er måske ok, men deres service og måde at behandle kunder og klager på er under al kritik.🤬

January 31, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Fik aldrig vores mad, kræver pengene tilbage

Vi bestilte mad kl. 18.56. Den sagde at vi ville få vores mad kl. 20.27. Da klokken er 21, ringer vi til dem og får at vide at maden er på vej. Vi sidder nu kl. 21.41 og har stadigvæk fået vores mad. Vi kan ikke komme i kontakt med dem, da de har lukket. Kæft hvor ville jeg ønske at man kunne sige 0 stjerner, de fortjener ikke engang en. Vi har givet dem et par chancer før i tiden. Men det her er grænsen. Vi bestiller ALDRIG fra dem igen.
Vi kommer til at kræve vores penge retur, da vi ikke har modtaget noget mad.

October 31, 2025

Leveringstid

Forstår ikke at man kan angive en leveringstid på bestillingen, da man ALTID får besked tilbage om at leveringstiden bliver en anden (senere) selvom man bestiller timer inden! 🤔
Det er ikke god service

September 11, 2025

Sindssygt dårlig levering

Sindssygt dårlig ift. leveringstid!!!

Jeg bestilte mad til kl 18 og får en opringning kl 17:20 om jeg kan modtage maden nu. Jeg har bestilt til en tidspunkt af en grund og afviser derefter. Da jeg så modtager maden kl 18 er maden desværre ikke varm !! Super ærgerlig oplevelse da maden ellers smager super fint…

July 3, 2025

Smagsløse pizzaer

Tilslutter mig andre med at det er gået ned ad bakke for dem. Pizzaerne smager simpelthen ikke af noget, og dejen er heller ikke god mere. Skuffende.!!

December 26, 2024

Meget dårlig service

Meget dårlig service, bestilte mad til 4 personer kl 18 og får bekræftelse på levering til senest kl 19.35, ringer og rykker for maden kl 19.50 og får først maden kl 20.05
Har forståelse for at der kan være travlt men det mindste man kan forlange er vel at de så giver besked derom
Det virker lidt som om de mener kunderne er til for dem og ikke omvendt
Resultatet på denne oplevelse var at vi måtte smide maden ud da vi havde planer for resten af den aften og ikke kunne nå at spise den og løsningsforslaget fra r-pizza var at vi kunne få en GRATIS COLA
Til trods for at vi har været trofast kunde igennem en årrække vil vi ikke anbefale r-pizza og heldigvis er udbuddet stort i sønderborg

July 9, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Normalt godt, men en enkelt virkeligt dårlig.

Vi har fået pizza derfra flere gange med tilfredshed, men har desværre lige fået en rulllekebab som resulterede i madforgiftning..
Vi kan med sikkerhed sige at det er rullekebaben da vi kun fik 1 af dem, og modtageren samt vores 10 mdr. baby - der fik lov til at smage - har dels opkastrefleks, dels kastet op flere gange for den mindstes vedkommende.

May 8, 2018

Is this your company?