See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har gennem de sidste mange år fået vores hund vaccineret, efterset, tandrenset og generelt håndteret af Jesper hos Råd til dyr. Jespers tilgang til det at have kæledyr falder 100% i tråd med vo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse til absolut rimelige priser. En dyrlæge, jeg varmt kan anbefale. Både Jesper og hans kone er meget venlige og tillidsvækkende. Under selve "seancen" han meget god til at forklare,... See more

1. Animals & Pets

Information provided by various external sources

Hos Råd til Dyr er det altid en dyrlæge der behandler dit kæledyr, også når det gælder kastration af katte, tandrensning og andre vedligeholdsopgaver. Derved får dyrlægen et indgående kendskab til dit kæledyr og kan vejlede dig korrekt. Dyrlægen Råd til Dyr er god Tid, Pris og Tilgængelighed. Mest til hund og kat, og lidt til hest og kvæg. Tid: Tidsbestilling på 5181 4036 så der uden forstyrrelser, er fokus på dine spørgsmål, alternativer og muligheder for bedre livskvalitet og respekt for at ting tager tid. Pris: Lave omkostninger = lave priser til dig. Se eksempler på raadtildyr.dk, måske kan du spare til en brobillet eller en ny lækker hundekurv Tilgængelighed: Åbent 8 til 20 på hverdage, hjemme hos dig eller enkel adgang til klinikken fra Fredericiavej – og naturligvis mulighed for vagtbesøg 24/7/365.

3.6

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Kun varme anbefalinger herfra!

Vi er kommet ved Jesper og Camilla i 4 år med vores mops Uffe, og vi har kun oplevet omsorg og forståelse i forhold til de bekymringer vi har haft omkring ham - især da Uffe blev gammel og begyndte at skrante.
Da Uffe skulle aflives blev vi mødt med utrolig meget omsorg af Camilla i døren, og Jesper var fantastisk til at fortælle vores små drenge om hele processen, og forsikre dem om, at Uffe ikke mærkede noget.
Jesper sørgede for at vores drenges første oplevelse med døden, blev en smuk og rolig oplevelse.

Vi bruger også Jesper til vores katte, og han er rigtig god til at håndtere dem, selvom de ikke er vilde med at være ved dyrelæge.

June 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

dårlig behandling førte til akut operation

Min kat kom ind med en byld ved haleroden en fredag.
Der blev kun prikket hul på bylden og give antibiotika med hjem.

I sparring med en bekendt veterinær syg.pl. Burde den være blev renset, fået smertestillende og givet krave på.

Efter 2 dage (hen over weekenden) blev den lille nåle-åbning, på størrelse med en golfbold.

Jeg kontaktede dyrelægen omkring dette mandag morgen.

Men her blev jeg mødt med modstand, arrogance og mistillid.
Dyrelægen sagde han var træt af folk der googlede ting. Og at konfereret med andre dyrelægen/sygeplejesker var en dårlig ide. Og han var stadig overbevist om at han havde udført den rette behandling.

Jeg valgte derfor at se en anden dyrelægen, som også var meget forbavset over behandlingen.
På 3 dage blevet hullet så stort at det var få m.m. fra endetarmen ville springe.

Den eneste måde at redde min kat på, var ved at den blev opereret, og få lagt dræn i såret

Kan IKKE anbefale råd til dyr!!

September 29, 2025
Rated 1 out of 5 stars

En klinik, der glemmer hvem de er til for

Jeg kontaktede Raadtildyr som tidligere kunde, fordi min kat havde brug for hjælp. Til min overraskelse blev jeg mødt af en sekretær, der meddelte, at jeg ikke længere blev betragtet som “kunde”, fordi det var længe siden, jeg sidst havde været der. I stedet for omsorg og faglig professionalisme blev jeg mødt med en form for moralsk udskamning og en bemærkning om, at de “kunne gøre en undtagelse denne gang” – forudsat at jeg fremover kom, når de “kaldte”.

Denne tilgang oplevede jeg som både nedladende og uprofessionel. Som dyreejer forventer man ikke særbehandling, men man bør kunne forvente en respektfuld og empatisk tone – især i situationer, hvor man rækker ud i bekymring for sit dyr. Det her handler ikke om logistik, men om etik.
Kan ikke anbefales!

July 10, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse hos Råd til dyr

Havde fået en tid til undersøgelse/second opinion af min gamle hund. Det er 2 år siden vi sidst har været på klinikken. Da vi kom ind, fik jeg at vide, at han ikke tog nye klienter ind, og at jeg skulle vælge mellem Råd til dyr og den anden klinik, vi har været hos i mellemtiden. Det har bla været nødvendigt at skifte klinik pga komplikationer, som jeg vidste Råd til dyr ikke havde udstyr og kompetancer til. Det skal lige nævnes, at vi var en af hans første klienter, da han startede op med Råd til dyr i sin tid. Desuden nævnte han halvfornærmet, at jeg ikke mere købte foder hos ham, men direkte hos importøren af samme foder. Hvor han så end vidste det fra. Så jeg kørte hjem igen noget slukøret over den svada.

June 10, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Super fin basisdyrlæge

Super fin basisdyrlæge. Vi er glade for Jesper – både når han kommer hjem til os i forbindelse med hvalpe, og når vi får vores hunde vaccineret eller aflivet. Man skal dog være opmærksom på, at han har nogle holdninger til andre dyrlæger samt hundefysioterapi og kiropraktik, som vi ikke nødvendigvis deler. Hvis man kan lukke ørerne for det og undgå at gå i diskussion med ham, fungerer det fint – Vi behøver jo ikke være enige om alt. :-)
Da vores første hund skulle aflives, var han desuden rigtig god til at formidle det til vores børn, som dengang var ret små.

March 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

I dag lørdag blev min gamle hund akut…

I dag lørdag blev min gamle hund akut dårlig. Kontaktede Jesper der stod klar til at modtage os da vi ankom.
Hunden havde det så dårligt at aflivning var det bedste der kunne gøres for den. Jesper forklarede hvad der skulle ske og udviste stor omsorg både for hund og ejer både før, under, og efter aflivningen.

Så stor tak herfra.

October 12, 2024

Altid bedste service

Jespers tilgang til det at have kæledyr falder 100% i tråd med vores. Ordentlighed og rettidig omhu. derfor var det helt naturligt at Jesper også skulle håndtere det da vores hund ikke længere skulle være her.
på den fineste og mest rolige måde, håndterede han aflivningen imens der var masser af rum og tid til at få sagt farvel.
Bedste anbefalinger herfra, hele rejsen igennem.

June 12, 2024

Kan helt klar anbefales

Kan helt klart anbefales. Vores næsten 4 årige labrador har døjet med furunkler. Har fået medicin hos anden dyrlæge i flere år - uden det rigtig har hjulpet. 14 dage efter Råd til dyr - Jespers behandling, er Cookie uden symptomer 🙏
Fantastisk behandling og service. 12 stjerner herfra!!!

April 25, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Positiv oplevelse i forbindelse med aflivning af kat.

Ringede for at bestille en tid til aflivning af min gamle kat. Sekretæren var så omsorgsfuld at snakke med og hun var yderst empatisk.
Dyrlægen kommer ud og stille og roligt fortæller han mine børn og jeg, hvad der kommer til at ske. Efter, han har aflivet vores kat, står han og rummer vores sorg. Han er igennem hele processen også yderst empatisk.
Hans måde at takle denne aflivning på gjorde, at mine børn efterfølgende sagde, at de var så glade for, at jeg havde valgt ham. Jeg kan kun give dem ret.

May 23, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Råd til dyr har altid tid til…

Råd til dyr har altid tid til vejledning og konsultation.
Vi har oplevet en kæmpe service og guidning, som har gjort os trygge og følelsen af at vores hunde er i gode hænder.
Tak til Jesper og Camilla

December 4, 2023

Hjertevarme i særklasse

Fantastisk omsorgsfuld, empatisk , nærværende og kompetent dyrlæge.
Stod for at skulle tage en rigtig svær beslutning vedr. Aflivning af en yngre hund. Både Jesper og hans kone var yderst omsorgsfulde, gav mig god tid til både at få snakket alle muligheder og konsekvenser igennem, trække vejret i al kedafdetheden, sunde mig og lige holde en "pause"til at "lande" i ro med den for hunden bedste løsning inden det endelige farvel , som blev stille og fredfyldt takket være Jespers tålmodige , kompetente svar på alverdens spørgsmål samt hans rolige , empatiske nærvær overfor både min hund og jeg.
Stor tak til jer begge for at holde det svære "rum" for mig, så det midt i det ulykkelige blev en fin afsked.
Jeres hjertevarme er i særklasse ❤️
Tak til jer begge.

December 13, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi har brugt Jesper nogle gange nu

Vi har brugt Jesper nogle gange nu.
Jesper virker yderst kompetent og viser stor omsorg for vores dyr.
Da vores hvalp skulle aflives, gav Jesper os tid til at forstå og til at være i det. Han forklarede og rummede vores sorg.
Jeg vil altid vende tilbage til råd til dyr.

September 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

En god dyrlæge uden fancy dikkedarer

En god dyrlæge uden fancy dikkedarer! Besøgte Jesper i går med mine hvalpe der skulle chippes, vaccineres mv., plus en hund der skulle have tjekket en tand og en der skulle have tjekket numse.
Super proff i håndtering, så nu har jeg en ny dyrlæge! Og jeg betalte mindre end hvis bare 2 af hvalpene skulle være fixet hos andre dyrlæger.
Tak Jesper for minus snobberi og sobre priser ❤️

October 4, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Blev vores redning da vores gamle hund…

Blev vores redning da vores gamle hund skulle aflives akut,og var den eneste der ville komme hjem til os og gøre det. Det var en søndag formiddag.
Vi ville have den aflivet hjemme. Jesper kom, tog sig god, forklarede vores datter det hele, det gik som det skulle.
Vi kommer fortsat hos Jesper med vores nye hund. Han er så god!

April 28, 2023

Varmeste anbefaling herfra

Havde vores hunde ude til tandrensning hos Jesper i dag, utrolig god oplevelse. Fantastisk at få lov til at være tilstede fra start til slut, både for os, men helt sikkert også for vores hunde. Det er ikke sidste gang at vi bruger Jespers service :-)

February 16, 2023

Varmeste anbefaling

Varmeste anbefaling.
Rådtildyr ved Jesper får min varmeste anbefaling. Vi har brugt ham de sidste to år, både til hunde og katte og er altid blevet mødt af en professionel og super empatisk dyrlæge.
Han er fantastisk til at forklare hvad der skal ske, hvordan det hele foregår, han er dyrlæge for dyrenes skyld. Så længe han fortsætter, så længe er han “vores” dyrlæge.

February 1, 2023

Take a closer look