Company replied
Vi var 17 x unge drenge ude ved RacingRoom i Silkeborg……og hold nu fast en fed og god oplevelse🤘🤩 Og der var bare styr på alt - Udstyr, Holdene, opvarmning, kval og ræset🏎️🏁 Teknisk va... See more
Company replied
Kæmpe anbefaling. Vi var 5 gutter afsted og havde det sjovt fra start til slut. Simulatorerne er topklasse, og stemningen er helt nede på jorden. Vi havde booket 1,5 time, men fordi vi lige skulle... See more
Company replied
RacingRoom er stedet for folk med lyst til at prøve kræfter med esporten’s svar på motorsport. RacingRoom har seks simulatorer på vores lokation og en simulator som bruges til events og udlejning.
FDM Jyllandsringen, Skellerupvej 38, 8600, Silkeborg, Denmark
Fantastisk drengerøvs arrangement med race for alle pengene - fed oplevelse på alle måder, ikke mindst at få lov til at tage Eau Rouge med klampen i kælderen 🙂
Kæmpe anbefaling herfra.

Reply from RacingRoom ApS
Racingroom levere virkelig varen. God intro, fedt setup og så er der RACE. Vi var 8 knægte på tur og der var fuld valuta for pengene og så hjælper det også når man er på vinderholdet. Tak og vi kommer igen.

Reply from RacingRoom ApS
Fuld valuta for hver en krone givet og fantastisk meget snak lige efter og garenteret i fremtiden også.
Vi ønsker det bedste for jeres geniale setup.

Reply from RacingRoom ApS
Var afsted fire gutter, hvor vi havde en fed oplevelse med en times sim racing. Værtskabet var super godt, hvor der både var sørget for god forplejning, samt god instruktion og råd til, hvordan den enkelte bane skulle køres. Ikke sidste gang vi skal prøve det. Det kan klart anbefales til andre.

Reply from RacingRoom ApS
Super fed oplevelse med RacingRoom. Min bror og jeg var af sted på et gavekort, der gav 1 times simracing, og et par turer rundt på jyllandsringen i en dallara stradale spider, som blev kørt af en fantastisk kører, Jeppe Rimmen. Varm anbefaling herfra, dejligt personale og alt i alt dejlige mennesker der har stor passion for biler.
Hilsen Nicklas og Mathias.

Reply from RacingRoom ApS
Perfekte faciliteter og optimale rammer til Sim-racing. Udstyret er af højeste klasse, og personalet altid smilende. En klar anbefaling er på sin plads.

Reply from RacingRoom ApS
Fed oplevelse! Stedet er virkelig gennemført og servicen er vanvittig god. Kan virkelig anbefales!

Reply from RacingRoom ApS
Super sjov oplevelse og stor tak til Claudio for god service 👍😊

Reply from RacingRoom ApS
Super eftermiddag i godt selskab og med kyndig vejledning. Kan varmt anbefales

Reply from RacingRoom ApS
Vi havde et arrangement i vores klub hos Racingroom, det var helt perfekt. Et rigtig sjovt indslag, og selvom ingen af os er hverken store F1 følgere eller biltosser, så var vi virkelig godt underholdt og alle fik sved på panden! Det er ikke en joke at køre f1 ej eller simulator :)

Reply from RacingRoom ApS
Tusind tak for en super fed oplevelse, det er vildt at blive suget ind i racerverden. Prøve næsten at føle det her har man okay styr på, indtil al støtten i spillet forsvinder og man bare igen overhovedet ikke har styr på bane eller bil.
Claudio er fantastisk vært fyldt med gode historier og ikke mindst god humor.
Vil klart anbefale at man slår et smut forbi racingroom🏎️🏁

Reply from RacingRoom ApS
Super fed oplevelse. Tiden flyver virkelig derinde, og man bliver helt suget ind i simulatoren. Fokus- og hyggeniveauet var helt i top hele vejen igennem, indtil alle støttehjulene blev slået fra, for så fandt jeg ud af, hvor ringe jeg egentlig var (På den gode og sjove måde).
Kan helt klart anbefales!

Reply from RacingRoom ApS
En af de fedeste oplevelser, uanset om man bare er nogle gutter afsted eller virksomheden. Super underholdende, og både for nybegyndere og øvede inden for simracing.

Reply from RacingRoom ApS
Vi havde en super fed oplevelser i deres maskiner og det var SÅ sjovt at kører og dyste mod hinanden.

Reply from RacingRoom ApS
Vi afholdt et firmaarrangement hos Racingroom og alle var enige om at det var nogen gode og sjove timer. Alle var med og man bliver grebet af stemningen og gør hvad man kan for at vinde! We will be back someday!

Og der var bare styr på alt - Udstyr, Holdene, opvarmning, kval og ræset🏎️🏁
Teknisk var udstyret helt sublimt og man kan tydeligt fornemme at professionelle racerkører øver sig på netop dette udstyr🤩
Kæmpe skærm, Force Feedback F1 Rat, Racing Seat og ægte Racing pedals - Vildt gaming setup🤩
I pauserne kunne vi sætte os på tribunen og kigge ud over Jyllandsringen og dem som øvede sig derude.
Kan klart anbefale RacingRoom til Teambuilding, polterabend, Racing-entusiaster og dem som har lidt race i blodet😃

Reply from RacingRoom ApS
Fed oplevelse. God stemning. Glimrende setup. Kæmpe anbefaling herfra.

Reply from RacingRoom ApS
Fedt at opleve racing, så det minder så meget om den virkelige verden som overhovedet muligt. Claudio har også en eller to gode anekdoter om motorsport:-)
Var afsted med firmaet og kæmpe anbefaling herfra.

Reply from RacingRoom ApS
Vi har været forbi Claudio og RacingRoom med vores virksomhed, og det var skide skægt.
Det kan klart anbefales!