Radiowinkel Reviews 80

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hele snelle reactie op de e-mail. Was op zoek naar een antenne voor mijn radio. Had via andere bedrijf antenne gekregen die niet paste op mijn radio. Juist advies gekregen en daarna een link om de an... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kleine fm/DAB radio besteld. DHL bezorging kwam niet op gang, twee dagen vertraging, weer vertraging. Telefonisch en per mail contact opgenomen met Radiowinkel. Eigenaar Sander reageerde snel en was... See more

Rated 5 out of 5 stars

We hebben een we are rewind gekocht. Ghetto blaster. Zeer mooi zwaar en degelijk apparaat. Totaal geen speling in de knoppenbediening. De bandjes die heb ik al heb van de jaren 70 tot wat later klin... See more

Rated 5 out of 5 stars

In 2023 een Soundmaster 1010 gekocht, na een goed advies. Beviel zo goed dat in 2024 nog eenzelfde is aangeschaft. Beiden hanger aan de muur achter het bed om luisterboeken te beluisteren. Fantastis... See more

Company details

1. Hi-fi shop
  2. Electronics Store
  3. TV store

Written by the company

Radiowinkel. De online specialist met het meest uitgebreide online radio aanbod van de Benelux. DAB+, internet en noodradio's.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Een Sangean MMR-99DAB FM geleverd

Een Sangean MMR-99DAB FM besteld. Was op dat moment niet leverbaar. Kon mailadres opgeven en ze zouden het laten weten als de radio wel weer leverbaar was. Aankondiging gehad dat zeer binnenkort de radio leverbaar was, besteld en 2 dagen later geleverd. Prima communicatie, service en informatie ontvangen. Radiowinkel is zeker een goede partij om zaken mee te doen.

April 3, 2025

Een goed winkel

De site is echt goed voorzien van een bekend merk en ik werd snel geleverd. Alle artikelen zijn goed gedetailleerden, de gebruiksaanwijzing is vaak te downloaden.

February 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Goed advies en goede nazorg als je er niet uitkomt

Soms moet je geduld hebben en nogmaals e-mailen want je bericht kan in de SPAM terecht komen. Dus na een tweede email werd ik uitgebreid geholpen! Ik kwam er niet uit en dacht dat de radio niet goed functioneerde. Geduldig heeft hij duidelijk uitleg gegeven en gereageerd op iedere vraag via email en app. Ik wordt soms moe om reviews te schrijven maar hij heeft het wel verdient! Hij is er niet alleen voor de verkoop maar ook voor het goede advies en uitleg!

February 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hele goede ervaring met dit bedrijf

Hele goede ervaring met dit bedrijf. Ik werd in eerste instantie misleid door een paar slechte reviews op Trustpilot. Maar het blijkt dat mensen die bij Radiowinkel bestellen niet hier reviews achter laten maar bij Kiyoh (9,4 daar). Toen ik daar ging lezen wist ik wat ik in de kuip had. Meteen besteld en ik werd niet teleurgesteld. Aanrader!

February 6, 2025

Reply from Radiowinkel

Dank je Anja! Inderdaad krijgen mensen die bij ons bestellen een uitnodiging om op Kiyoh hun ervaring achter te laten, leuk dat je dat checkte :)

Levert niet

Bestelling niet geleverd en geen reactie op email.
Naar m'n geld kan ik fluiten.

Voor mij nooit meer deze radiowinkel.

December 11, 2024

Reply from Radiowinkel

Beste Andre, ik ben benieuwd over welke order dit gaat? U kunt gewoon een mailtje sturen dan zoek ik het uit.

Rated 2 out of 5 stars

Verkeerd artikel ontvangen van Radiowinkel

Ik heb bij Radiowinkel een stereo kabel: 3.5mm mini-jack naar 3.5mm mini-jack, 50 cm besteld van 5,00 euro. Het ging om een duurzame vergulde kabel met een lange levensduur doordat de kabel met stof was gevlochten. Op de foto waren de pluggen beide goudkleurig. Wat kreeg ik uiteindelijk in huis? Een goedkoop flut kabeltje met een 2 of 3mm dun snoertje van PVC en zilverkleurige pluggen. Een dergelijk kabeltje heb ik bij een andere webshop voor 1,70 euro gezien. Het bestelde artikel is inmiddels ook verwijderd van de website van Radiowinkel wat ik nogal vreemd vind zo 2 dagen na bestelling. Ik kan dus niet meer laten zien welk artikel met welk artikelnummer ik wel heb besteld. En dan prijkt ook nog het webwinkel keurmerk op hun site. Ook ging het met de verzending mis. Ik wilde het laten bezorgen bij een pakketpunt. Hiervoor heb ik (zoals Radiowinkel het zelf uitlegde) in het veld 'opmerkingen' de code van het afhaalpunt ingevoerd. Toch is het gewoon op mijn huisadres bezorgd. Om bepaalde redenen laat ik mijn pakketten of andere briefpost-bestellingen liever bij een pakketpunt bezorgen. Omdat het om een bedrag van slechts 5,00 euro gaat ga ik geen moeite doen om alsnog mijn bestelde artikel te krijgen, maar Radiowinkel ziet mij als klant nooit weer terug! Een keer, nooit weer!

Danny, Groningen

November 16, 2024

Slechte ervaring gehad

Slechte ervaring gehad! Onprofessioneel die eigenaar die op Bol.com ook een handel heeft en zelf regeltjes bedenkt om retouren af te wijzen. Gelukkkg is hij door t platform op z’n vingers getikt. Pas op waar je koopt!

November 7, 2024

Reply from Radiowinkel

U stuurt een splinternieuwe draaitafel terug in een zelf gefabriceerde doos, met zelf gemaakte vulstukken. Ofwel: wij sturen u een nieuwe, wij krijgen een 2e handse tafel terug. Wij zijn niet door bol op de vingers getikt, wij hebben samen met bol besloten om uw retour te accepteren. En die dan maar als OPEN DOOS te verkopen.

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb in korte tijd 2 x een pure…

Ik heb in korte tijd 2 x een pure internetradio besteld, eerst 1, maar deze bevalt zo goed dat ik er voor mijn werkplaats nog 1 heb bijbesteld.
Zeer prijsgunstig, goedkoper dan bij Bol.com, en een vlotte afhandeling van de bestellingen.

Henk Visser

February 22, 2024

Top bedrijf!!!

Komt afspraak keuring na.
Na dat er bij de bezorgdienst iets was misgegaan was, is er na telefonisch contact direct actie ondernomen.
Had mijn bestelling de volgende dag binnen zoals besproken zonder geneuzel over dat het pakket eerst retour moest komen.

February 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hele fijne en snelle service

Onze aangeschafte platenspeler bleek bij uitpakken een kapot scharnier te hebben. Meteen contact opgenomen met Sander op whatsapp. Sander reageerde meteen en heeft ook meteen een nieuw scharnier verstuurd, welke we de volgende dag al in huis hadden.
Hele fijne communicatie en service!

October 26, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Iedereen heeft recht op vakantie

Iedereen heeft recht op vakantie. Maar ik bestel op internet om snel geleverd te krijgen. Nu moet ik wegens vakantie wachten tot 10 augustus. Dit zie je pas na betaling. Dat zijn boeve streken.

August 3, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Service na verkoop. Wat is dat?

Na aankoop van een vrije dure wekkerradio met DAB+ functionaliteit bleek de automatische dimfunctie van het display niet te werken zoals het beschreven staat in de handleiding.
Dit heb ik via e-mail gemeld (ze vragen zelf om dat via deze weg te doen) maar zo zie je maar dat de service na verkoop gewoon niet bestaat want je ontvangt zelfs geen reactie!
Jammer!!! Maar zo ontdek je gelukkig ook weer andere, zelfs goedkopere winkels. Wie zei ooit ook al weer "elk nadeel heb z'n voordeel".

February 19, 2023

Pluim voor de klantenservice

Onlangs een Sangean DAB+ noodradio besteld. Ik had een mailtje over de levering over het hoofd gezien maar werd heel vriendelijk te woord gestaan. De radio is netjes conform afspraak bezorgd.
Verder hebben ze een ruim assortiment en een nette prijs. Zou er zeker nog een keer wat bestellen.

May 4, 2022

SERVICE is groots

Toen ik een nieuwe radio in huis wilde halen moest het iets zijn waarmee ik iets langer dan "even" vooruit kan. Surfend over het net kwam ik de Radiowinkel van Sander tegen en kocht daar mijn eerste DAB radio. Het ding werd vlot geleverd en toen ik naderhand wat vragen had werd ik ook daarmee op heel prettige wijze geholpen. Intussen heb ik meerdere apparaten in deze winkel gekocht en heb absoluut geen spijt. Ik ga er ook in de toekomst nog vaker terugkomen; zeker weten!

August 25, 2017

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look