Jeg købte en ring fra RAHSTORM, og jeg er virkelig meget tilfreds. Ringen er meget smuk, elegant og i rigtig god kvalitet. Den er også meget fint og omhyggeligt lavet. Leveringen var meget hurtig... See more
Company replied
Kanon service! Jeg skrev fordi jeg var i tvivl omkring størrelsen på en halskæde og fik svar indenfor 10 minutter🤩 Hurtig levering allerede dagen efter. 5 stjerner herfra!
Company replied
Virkelig god kvalitet, smukke smykker og god kommunikation, i tilfælde af spørgsmål til produkterne
Company replied
Rahström skaber ure og smykker i sterlingsølv, premium rustfrit stål og nøje udvalgte materialer. Hvert design er præget af nordisk enkelhed og tidløse detaljer — skabt til at blive båret år efter år
2300, København S, Denmark
Leveringen var meget hurtig, og emballagen var utrolig smagfuld og flot. Man kunne virkelig mærke, at der var lagt omtanke i detaljerne.
Jeg vil helt sikkert handle hos dem igen og kan varmt anbefale RAHSTROM.

Reply from RAHSTRÖM
Ringede vedr størrelse tak for hjælpen varen kom til tiden .perfekt

Skøn oplevelse.
De har nogle smukke smykker og en god kundeservice!
Jeg handler der helt sikkert igen.

Reply from RAHSTRÖM
Jeg bestilte, og det kom lynhurtigt! Alt var som beskrevet, og jeg er super glad for mit køb. Kan helt klart anbefales!
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Rahström. Smykkerne er udført med sans for kvalitet og detaljer, og servicen var imødekommende og professionelt hele vejen igennem. Man føler sig i trygge hænder – jeg kommer helt sikkert igen!
Tak for en perfekt oplevelse!
Købte Octa Nordic guld ur fra Rahström til en gave. Fantastisk smuk ur med fine detaljer og fødselaren blev meget glad.

Reply from RAHSTRÖM
Rigtig god webshop - hurtig levering. Køber en del gaver derinde. Jeg kan stærkt anbefale Rahström.dk.

Reply from RAHSTRÖM
Fede designs, lækker kvalitet, god kundeservice og hurtigt fragt! Fuld ud tilfreds og kan varmt anbefale at handle hos rahstrom😊

Reply from RAHSTRÖM
Købte et ur sindssyg kvalitet virkelig god service 🙌🏾

Reply from RAHSTRÖM
Jeg får komplimenter på mine smykker fra Rahström hver gang jeg har dem på. God service, god levering, perfekt oplevelse - helt klart mit go-to brand🤩

Reply from RAHSTRÖM
Altid god og hurtig service. De flotteste smykker som er af virkelig god kvalitet. Vender tilbage igen og igen!

Reply from RAHSTRÖM
Hurtig levering allerede dagen efter. 5 stjerner herfra!

Reply from RAHSTRÖM
Super flot kvalitet, hurtig levering
Kan klart anbefales🔥

Reply from RAHSTRÖM
Super stilfuldt ur af lækker kvalitet! Skal helt klar have flere ure her fra!!

Reply from RAHSTRÖM
Lækkert ur god kvalitet... hurtig levering alt i alt dejligt oplevelse

Reply from RAHSTRÖM
Købte et Octa Nordic til mig og et sæt øreringe til konen og er virkelig overrasket over at man for den pris kan få så detaljeret og høj kvalitet! Ekstremt stilrent og behaligt at bruge til hverdag. Overvejer allerede at bestille et horizon.
Kæmpe anbefaling herfra.

Reply from RAHSTRÖM
Helt vildt hurtig levering og nemt og finde rundt på hjemmesiden, skal helt sikkert have mere herfra !!!