Ralles Rene Ruder Reviews 94

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er meget glad for den gode oplevelse af virkelig fine og rene vinduer. Sød, venlig og meget høflig service. Jeg opdagede faktisk næsten ikke, der blev pudset vinduer før han var færdig. Vil helt s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god oplevelse med Ralles Rene Ruder. Han har pudset alle mine vinduer i min lejlighed og jeg er super godt tilfreds med resultatet - de står knivskarpt. Ud over det er en en virkelig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Har den bedste erfaring med Ralles firma. Han er pligtopfyldende, kommer til tiden og udfører et godt job til meget rimelige priser. Agter fortsat at bruge ham som vinduespudser.

1. Window Cleaning Service

Written by the company

Ralles Rene Ruder er din lokale vinduespudser der cykler rundt i de københavnske gader📍🚲 🪟😃Vinduespudsning med et smil😃🪟 Besøg min hjemmeside for at beregne din pris: https://www.ralles.dk Du kan altid kontakte mig på: +45 299 244 34

4.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Flotteste ruder til god pris

February 5, 2025

Virkelig god oplevelse!

Virkelig god oplevelse med Ralles Rene Ruder.

Ud over det er en en virkelig flink fyr, med god service.

Klar anbefaling herfra!

January 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Måske vinduer bare er vinduer for…

Måske vinduer bare er vinduer for andre! Men efter et besøg fra Rasmus, var det som om en ny verden åbnede sig for mig.. ude på den anden side kunne jeg pludselig så hvor smuk verdenen var! Rasmus - du er en livredder <3 alt alt ALT det bedste for dig og din virksomhed her fra

January 3, 2025

Rigtig fin oplevelse

Vi har haft besøg af Rasmus i dag, som tog vores vinduer både indvendigt og udvendigt. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale ham.

December 27, 2024

En rigtig god vinduespudser

Kan varmt anbefale Ralles Rene Ruder
Rasmus er virkelig dygtig, er meget grundig og yder en super god service
Så flink fyr👍🏽
Skal bestemt have pudset vinduer af Rasmus igen, uden tvivl🙏🏽

December 16, 2024

Ralles rene ruder

Rasmus har pudset vores vinduer idag til en aldeles rimelig pris. Venlig sød og meget service minded. Det gør vi gerne en anden gang 😊

December 17, 2024

Perfekt vinduespudsning

Super vinduespudsning, hurtigt og pletfrit. knægten er meget venlig og gør enda miljøet en tjeneste og kører med hele udstyret på ladcykel, stor anbefaling!

December 11, 2024

Take a closer look