Blijven SPAM sturen ondanks herhaaldelijk verzoek om af te melden op de mailing. Eerder gevraagd of ze konden aantonen dat hun producten veilig zijn. Nooit reactie gehad.
See what reviewers are saying
Helaas had ik zelf eerst beter onderzoek moeten doen. Veel van de producten die verkocht worden komen uit "Dezelfde" fabriek waarvan veel alie express/Temu verkopers ook inkopen. Hierdoor... See more
Company replied
Via een aanbieding van “Ouders van nu” hier 2 babytandenborstels gekocht. Zien er goed uit en voelen fijn, je mag alleen niet te dikke vingers hebben. Het duurde wel even voor we het pakketje binnen h... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Rammelaartje Kinderspeelgoed en kraamcadeau's! Snelle verzending en altijd ingepakt als een cadeautje! Gepersonaliseerde kraamkadootjes, speenkoorden, wagenspanners, bijtringen en meer! Ook speelgoed, wanddecoratie, siliconen borden en slabbetjes zijn bij ons verkrijgbaar.
Contact info
Agnietenstraat 9, 5301 ES , Zaltbommel, Netherlands
- info@rammelaartje.nl
- rammelaartje.nl
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Waardeloze website, doe je aankopen ergens anders
Een kadopakket besteld voor vrienden. Volgens de website wordt de bestelling al meer dan 2 weken "gereed". Contact opgenomen met klantenservice, die zeggen de bestelling verzonden te hebben, maar toen ik vroeg voor een tracking informatie, het werd plotseling stil. Mijn verdere mails worden genegeerd. Zeer teleurstellend omdat dit als surprise voor vrienden was bedoeld! Ik ga hier nooit iets meer kopen, zonde van je geld en tijd.
Update ivm reactie verkoper:
Bedankt voor jullie reactie. Spijtig genoeg ontvang ik deze pas nadat ik een negatieve reactie heb geplaatst. Eerder werden mijn e-mails genegeerd, wat ook een duidelijk beeld van jullie bedrijf schetst. Zal jullie website goed werken en een juiste bestelling update geven, dan zal ik jullie niet hoeven te contacteren. Ja, ik heb idd een ander adres doorgegeven zodat de kado direct bij de vrienden zal worden bezorgd (helaas bieden jullie geen "kado" optie waarbij je bv. een kadoverpakking kan toevoegen en een notitie aan de ontvanger. Misschien een idee voor in de toekomst?). Maar omdat ik zelf moest nagaan of de kado bezorgd is, wat het gehele idee van een surprise tegengaat (alweer, jullie website deed het niet en jullie negeren klantberichten), blijft deze negatieve review van kracht. Als jullie meer tijd nodig hebben om iets uit te zoeken, dan kan er toch een korte mail verzonden worden dat jullie achter de schermen bezig zijn? Tenzij de klantervaring voor jullie niet belangrijk is, wat hier wel blijkt..

Reply from Rammelaartje
Mooi cadeautje gekregen van…
Mooi cadeautje gekregen van rammelaartje! Daardoor heb ik deze webshop leren kennen. Verkopen erg leuke spullen en fijne service!
Het product netjes gekregen
Het product netjes gekregen. Alleen zou er een bevestigings mail komen als het product er aan zou komen. Deze is pas gekomen nadat ik er om gevraagd had. De dag erna netjes pakketje in de bus.
Prima service
website met veel leuke ideeën .
Leuke website met veel leuke ideeën en artikelen.
Via leuke actie van de vingertandenborstel hier terecht gekomen. Ziet er goed uit!
Lange levertijd en dure producten.
20 juni wat besteld en nog steeds niet binnen gekregen. Kan ook nergens een telefoonnummer vinden dit opzichzelf vind ik heel onklantvriendelijk.
Daarbij vind ik de producten erg duur als je het met andere verkopers vergelijkt.
Radiostilte
Heel jammer dat ik na het stellen van een aantal kritische vragen n.a.v. de reviews hieronder niks hoor. Al weken lang verschillende pogingen gedaan contact te zoeken zonder resultaat. Ik wil graag een eerlijk en duidelijk antwoord op o.a de vraag waar de artikelen vandaan komen
Netjes binnen gekregen
Super
Super snelle service, borsteltje past goed om de vingers heen, bij de papa om de pink grote handen.
Onze kleine man moet lachen als we zijn 1 tandje poëten.
Beter verpakken
Een product aangeschaft wat als brievenbus pakketje is verzonden, het gaat om een siliconen vinger tandenborstel in een plastic hoesje voor de hygiëne. Helaas is het niet goed verpakt (alleen in een envelop gedaan) en bij aankomst lag het plastic hoesje dan ook in drie stukken. Jammer, want nu kan ik de tandenborstel niet meer hygiënisch verpakken.
*Na reactie van Rammelaartje rating aangepast na 4 sterren, omdat ze met een oplossing voor het ongemak komen. Helaas dus in dit geval mis gegaan maar goede klantenservice.

Geen aanrader
Geen aanrader! 3 weken geleden wat bestelt, niet gekregen. Ik krijg ook geen antwoord op mijn mails. Als ik dit wist had ik het nooit bestelt, bah!
Doorverkoop van ali express producten zonder de vereiste naslag en papieren.
Op het 1ste gezicht leuke producten, tot je iets verder gaat kijken en blijkt dat deze regelrecht van Ali express afkomen.
Navraag of dit inderdaad het geval was en of men (als verkoper) de wettelijke papieren kon overleggen cf. de NVWA eisen en reach verordeningen inzake de veiligheid en kwaliteit, word blijkbaar niet op prijs gesteld en worden zonder antwoord verwijderd.
Behalve het doorverkopen van AE producten verkoopt men dus blijkbaar ook nog 'food grade' producten die niet food grade en veilig zijn.
gemiste kans !
2x betaald omdat hij het zogenaamd niet…
2x betaald omdat hij het zogenaamd niet deed, verder moet ik zelf uitzoeken bij wie of wat ik moet wezen.

Reply from Rammelaartje
Snelle levering van een mooi product.
Super snelle service en levering!

Reply from Rammelaartje
Super snelle en nette service!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.