Rammesnedkeren Reviews 17

4.5

1. Picture Frame Shop
  2. Wood Frame Supplier

Written by the company

Rammesnedkeren – Håndlavede billedrammer i snedkerkvalitet Hos Rammesnedkeren laver vi håndbyggede billedrammer af den højeste kvalitet. Vi tror på godt håndværk, ærlige materialer og en æstetik, der holder hele livet. Alle vores rammer bliver lavet på eget værksted i Roskilde, hvor vi skærer, samler og finpudser hver eneste ramme med stor omhu. Vi bruger udelukkende massivt egetræ – enten lys eller mørk eg – som vi udvælger med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Træet behandles skånsomt for at bevare dets naturlige glød, og vi sørger for, at hver ramme ikke bare er smuk, men også solid. En ramme fra os går ikke i stykker, bare fordi den har været en tur i en flyttebil! Vores sortiment består af klassiske og tidløse skifterammer i standardmål samt specialmål, så du kan få en ramme, der passer perfekt til dit billede. Vi mener, at en god ramme skal fremhæve kunsten og ikke tage opmærksomheden fra den. Vi leverer hurtigt – typisk inden for 2-6 hverdage – og vi pakker vores produkter forsvarligt, så de kommer sikkert frem. Har du spørgsmål, hjælper vi gerne – for hos Rammesnedkeren handler det ikke bare om at sælge rammer, men om at levere en god oplevelse og et produkt, du vil elske i mange år frem.

4.5

3-star
2-star
1-star

Mine varmeste anbefalinger

Jeg giver rammesnedkeren mine varmeste anbefalinger! Jeg har modtaget to smukke rammer, der blev leveret på rekordtid. Håndværket er fuldstændig på linje med de rammer, jeg tidligere har bestilt hos andre rammeværksteder, hvor prisen har været markant højere.
Kenneth har været tilgængelig for at besvare de spørgsmål, jeg havde ifm. valg af ramme, og har modtaget svar i løbet af 10 minutter. Super service!

June 3, 2025

Kan kun anbefales!

Super flotte rammer og rigtig god service med personlig levering lige til døren 😊

June 3, 2025

Kære Frederikke
Tusind tak for den fine anmeldelse – jeg bliver helt glad når nogen gider bruge et øjeblik på at skrive et par ord om mine produkter og service. Tak for handlen :-) Mvh Kenneth

Utrolig fint arbejde

Utrolig fint arbejde, smukt resultat!

May 17, 2025

Kære Lone
Tusind tak for de pæne ord – det gør mig virkelig glad at høre!
Det er altid fedt at vide, at det jeg roder med i værkstedet, ender med at pynte hjemme hos nogen 😊
Tak fordi du handlede hos mig!

Rated 5 out of 5 stars

Super lækre og flotte rammer

Super lækre og flotte rammer. Hurtig levering

April 10, 2025

Kære Merete
Tusind tak for din fine anmeldelse – det er en fornøjelse at høre, at både rammer og levering var som det skulle være!
Tak fordi du valgte at handle hos mig 🙌

Super oplevelse og super flotte rammer

Super oplevelse og super flotte rammer

April 10, 2025

Hej Per,
Tusind tak for den fine anmeldelse – det gør mig virkelig glad at høre!
Dejligt at både oplevelsen og rammerne har ramt plet :-)
Tak for handlen!

Flot Flot Flot

Jeg bestilte 5 rammer hos Rammesnedkeren og fik de fineste rammer og et meget flot resultat. Det er tydeligt at han går op i kvalitet og kan sit "kram", priserne er tilmed meget rimelige, og fik også hurtig levering. Jeg vil altid bestille hos ham fremadrettet. De allerbedste anbefalinger herfra. Louise

March 31, 2025

Kære Louise
Wow – tusind tak for de flotte ord!
Det betyder virkelig meget at få så positiv feedback – især når nogen lægger mærke til både kvaliteten og kærligheden til håndværket.
Tak for handlen og de fine anbefalinger – du er altid velkommen igen!

Rated 5 out of 5 stars

Smukke ramme og god service

Har købt to rammer på specialmål, og de er fantastiske flotte - passer perfekt til mine billeder.
Derudover var det for første gang nemt at bestille rammer på mål (det har jeg bokset med tidligere at finde ud af). Servicen var høj og rammerne blev leveret af Kenneth selv.

January 9, 2025

Reply from Rammesnedkeren

Tak for den fine anmeldelse - Det betyder rigtig meget at få god feedback. Jeg håber du bliver glad for dine rammer - Jeg har gjord mig umage med at lave dem :-)

Rated 5 out of 5 stars

Flotteste rammer jeg nogensinde har…

Flotteste rammer jeg nogensinde har ejet! Perfektion er et stort ord at bruge, men det skal bruges her!
Det er tydeligt at se, at håndværket er i orden, og der er stolthed omkring detaljen. Jeg kommer til at anbefale rammesnedkeren til alle jeg kender.

November 15, 2024

Reply from Rammesnedkeren

Hej Mikkel - Tak for den fine anmeldelse - Jeg håber du bliver glad for din ramme - Og ja - der bliver lagt meget energi i håndværket, så det må gerne skinne igennem at det er et ordenligt produkt.

Take a closer look