Virkelig flot ramme med godt håndværk
Virkelig flot ramme med godt håndværk, samt hyggelig service.
Rammesnedkeren – Håndlavede billedrammer i snedkerkvalitet Hos Rammesnedkeren laver vi håndbyggede billedrammer af den højeste kvalitet. Vi tror på godt håndværk, ærlige materialer og en æstetik, der holder hele livet. Alle vores rammer bliver lavet på eget værksted i Roskilde, hvor vi skærer, samler og finpudser hver eneste ramme med stor omhu. Vi bruger udelukkende massivt egetræ – enten lys eller mørk eg – som vi udvælger med fokus på kvalitet og bæredygtighed. Træet behandles skånsomt for at bevare dets naturlige glød, og vi sørger for, at hver ramme ikke bare er smuk, men også solid. En ramme fra os går ikke i stykker, bare fordi den har været en tur i en flyttebil! Vores sortiment består af klassiske og tidløse skifterammer i standardmål samt specialmål, så du kan få en ramme, der passer perfekt til dit billede. Vi mener, at en god ramme skal fremhæve kunsten og ikke tage opmærksomheden fra den. Vi leverer hurtigt – typisk inden for 2-6 hverdage – og vi pakker vores produkter forsvarligt, så de kommer sikkert frem. Har du spørgsmål, hjælper vi gerne – for hos Rammesnedkeren handler det ikke bare om at sælge rammer, men om at levere en god oplevelse og et produkt, du vil elske i mange år frem.
Tønsbergvej 44, 4000, Roskilde , Denmark
Virkelig flot ramme med godt håndværk, samt hyggelig service.
Rammen er meget veludført håndværk. Det begyndte at blive kritisk med levering men det løste rammesnedkeren ved selv at komme forbi med den flot service
Virkelig flotte rammer i fantastisk kvalitet. Kan helt sikkert anbefales.
Fik monteret fødder på rammerne og de er helt perfekte. Super hurtigt svar på min forespørgsel og super service.
Tak! Vil købe igen 🙌
Meget flot ramme, kvaliteten er i top, fuld tilfreds. Pakket meget omhyggeligt og forsvarligt ind.
Bestiller gerne igen.
Bedste kvalitet ubetinget.
Håndlavet med snedkersamling, super eksklusivt.
Kenneth er serviceminded ud over alle grænser.
Har skiftet rammer på alle mine billeder :-)
Jeg giver rammesnedkeren mine varmeste anbefalinger! Jeg har modtaget to smukke rammer, der blev leveret på rekordtid. Håndværket er fuldstændig på linje med de rammer, jeg tidligere har bestilt hos andre rammeværksteder, hvor prisen har været markant højere.
Kenneth har været tilgængelig for at besvare de spørgsmål, jeg havde ifm. valg af ramme, og har modtaget svar i løbet af 10 minutter. Super service!
Super flotte rammer og rigtig god service med personlig levering lige til døren 😊

Reply from Rammesnedkeren
Jeg bestilte 5 rammer hos Rammesnedkeren og fik de fineste rammer og et meget flot resultat. Det er tydeligt at han går op i kvalitet og kan sit "kram", priserne er tilmed meget rimelige, og fik også hurtig levering. Jeg vil altid bestille hos ham fremadrettet. De allerbedste anbefalinger herfra. Louise

Reply from Rammesnedkeren
Har købt to rammer på specialmål, og de er fantastiske flotte - passer perfekt til mine billeder.
Derudover var det for første gang nemt at bestille rammer på mål (det har jeg bokset med tidligere at finde ud af). Servicen var høj og rammerne blev leveret af Kenneth selv.

Reply from Rammesnedkeren
Flotteste rammer jeg nogensinde har ejet! Perfektion er et stort ord at bruge, men det skal bruges her!
Det er tydeligt at se, at håndværket er i orden, og der er stolthed omkring detaljen. Jeg kommer til at anbefale rammesnedkeren til alle jeg kender.