Realdania Reviews 4

2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Ringer konstant

Ringer konstant. Kan ikke blokere nummer, fordi de ligger tom besked på telefonsvarer.
Hvis man ringer tilbage, får man en stemme der siger: "Vi har ringet til dig for at spørge om du vil være medlem. Vi prøver at få fat på dig et senere tidspunkt". Ingen information om hvem der ringede - det må du selv finde ud af. Hvis man finder deres hoved telefon nummer, så kan man stå i telefon kø i 30min som nr. et uden at kommer igennem - har prøvet flere gange - de tager ikke telefonen.

March 28, 2024
Realdania logo

Reply from Realdania

Hej Hans-Peter,

Vi vil gerne give dig en tilbagemelding på din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en mindre god oplevelse med Realdania og TMPO, som ringer på vegne af os vedr. gratis medlemskab af vores forening.

Som udgangspunkt bliver der ikke lagt beskeder på telefonsvarerne – vi beklager, hvis det er sket. Vi ringer et begrænset antal gange, og hvis der ikke er kontakt, stopper vi med at ringe.

Vi har flere til at tage telefonerne på vores hovednummer, og det er ikke kutyme, at der er mere end et par minutters ventetid – dog har vi begrænsede åbningstider ifm. jul og påske og lukket på helligdage.

Vi tager din kritik til efterretning og tager den med i vores videre arbejde.

For god ordens skyld vil vi nævne, at Realdania er en almennyttig forening, og derfor er det lovligt for os at ringe til potentielle medlemmer. Vi ringer alene med et tilbud om gratis medlemskab af vores forening med tilhørende medlemsfordele, der også er gratis. Vi er en filantropisk forening, der støtter projekter, der er med til at øge danskernes livskvalitet gennem det byggede miljø, og har derfor ingen kommercielle interesser når vi ringer til potentielle medlemmer.

Hvis du ikke ønsker at blive kontaktet af diverse organisationer, kan du tilmelde dig Robinsonlisten via borger.dk. Hvis du ikke ønsker at modtage opkald eller breve fra os specifikt, er du velkommen til at kontakte os på 70 11 66 66 eller medlem@realdania.dk, så sørger vi for, at du ikke ringes op igen.

REALDANIA

Rated 1 out of 5 stars

Ulovlig telemarketing via Malaga tele-scam selskab

I dag bliver jeg ringet op fra en dansktalende telefonsælger fra tmpo.dk, som på vegne af Realdania ønsker at optegne mig som medlem i deres forening.

De oplyser at de har mit telefonnummer fra et eksternt marketingbureau som har givet dem tilladelse til at ringe til mig med markedsføring, til trods for at jeg aldrig har givet dem tilladelse. Hun henviser også til en officiel liste som hun kalder "Teledata" - men der findes intet i søgning på dette fænomen.

I mine virksomheder må jeg ikke lave denne type markedsføring af produkter, gratis som betalte, så det må Realdania selvfølgelig heller ikke.

Ergo laver Realdania ulovlig markedsføring via et ublu telemarketing selskab i Malaga.

Læser man kort anmeldelser af tmpo.dk her på trustpilot, så ser man hurtigt at Realdania samarbejder med særdeles ublu forretningspartner.

Det må vi håbe at Realdania tager til eftertragtning.

January 11, 2024
Realdania logo

Reply from Realdania

Hej Nikolaj,

Vi vil gerne give dig en tilbagemelding på din anmeldelse. TMPO ringer på vegne af Realdania vedr. medlemskab af vores forening. De ringer for os fra deres kontor i Silkeborg. Navne og telefonnumre på de personer, som TMPO kontakter for os, er offentligt tilgængelige telefonbogsdata fra 118.dk. Inden TMPO får oplysningerne er de renset for personer, der har tilmeldt sig Robinson-listen, således at vi ikke ringer til nogen, der ikke ønsker det. Alle kan tilmelde sig Robinsonlisten via borger.dk, hvis ikke man ønsker at blive kontaktet af diverse organisationer.

Realdania er en almennyttig forening, og derfor er det lovligt for os at ringe til potentielle medlemmer. Vi ringer alene med et tilbud om gratis medlemskab af vores forening med tilhørende gratis medlemsfordele. Vi er en filantropisk forening, der støtter projekter, der er med til at øge danskernes livskvalitet gennem det byggede miljø, og har derfor ingen kommercielle interesser når vi ringer til potentielle medlemmer.

REALDANIA

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt med en virksomhed der anvender…

Dejligt med en virksomhed der anvender deres resourcer og penge på skønne bæredygtige investeringer og giver så meget tilbage til samfundet med noget vi fysisk kan se, bruge og være glade for langt ud i fremtiden. TAK for endnu et stort RealDania år!

April 10, 2021

Take a closer look