Der freundliche Telefonische Kontakt…
Der freundliche Telefonische Kontakt mit Frau Raabe.
Und die schnelle Hilfe bei der Lösung meines Problems.
MfG.
Roland Schiller.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Der freundliche Telefonische Kontakt mit Frau Raabe.
Und die schnelle Hilfe bei der Lösung meines Problems.
MfG.
Roland Schiller.
Es una auténtica verguenza que BMW use esta empresa "aseguradora" para las garantías de vehículos seminuevos, y cuando aparece un fallo, tengas un LIMITE de presupuesto para el vehiculo de sustitución.
¡350 EUROS! Una auténtica verguenza.
Llevo sin coche más de 14 días y sigo esperando. 350 euros para un coche de alquiler te duran una semana justa.
Es decir, que compras un BMW pensando que compras algo de primera marca, que recibirás una atención "premium", y te tratan peor que si compras un coche chino. UNA AUTENTICA VERGUENZA
Mobilitätsgarantie Rückzahlungen seit Monten überfällig sehr schlecht selbst ein stern ist zuviel
Versicherung fur Gebrauchtwagen wird bei Verkauf nicht übertragen.
Ständig ausreden.
Schalthebel vom Automatikgetriebe gehört nicht zum Getriebe. usw.
Premium garantie die in de praktijk niks dekt
Mijn ervaring met Real Garant is helaas erg teleurstellend. Ik heb een zogenaamde “Premium Plus” garantie op mijn auto afgesloten, met het idee dat ik daarmee beschermd zou zijn tegen onverwachte defecten.
In de praktijk blijkt dat echter anders te werken.
Bij een defect wordt er zeer strikt gekeken naar de exacte lijst met onderdelen in de polisvoorwaarden. Als een onderdeel niet letterlijk in die opsomming staat, wordt de claim simpelweg afgewezen, zelfs als het onderdeel duidelijk onderdeel is van een systeem dat volgens de garantie wél gedekt zou zijn.
Een voorbeeld uit mijn eigen situatie:
– eerder had ik een probleem met het stuur, dat volgens hen niet onder het stuurhuis zou vallen.
– nu is er een defect aan een warmtewisselaar van het hybride koelsysteem, maar omdat dit onderdeel niet letterlijk in de lijst staat, valt het volgens Real Garant opnieuw buiten de dekking.
Het resultaat is dat een garantiepakket dat als “Premium Plus” wordt gepresenteerd in de praktijk weinig waarde heeft wanneer er daadwerkelijk iets stuk gaat. Het voelt alsof er altijd wel een reden wordt gevonden waarom een specifiek onderdeel net buiten de dekking valt.
De communicatie zelf is erg star: men blijft zich uitsluitend beroepen op de letter van de voorwaarden en lijkt weinig ruimte te zien voor redelijkheid of praktische interpretatie.
Mijn advies aan anderen:
Ga niet in zee met een partij als Real Garant. Ze zijn er niet om zorgen weg te halen en je een stukje veiligheid te bieden. Ze zijn er voor een enkele reden en dat is zo veel mogelijk geld verdienen. Kosten wat het kost, geen persoonlijke blik, geen medeleven, geen menselijkheid. Waar ze wel goed in zijn hun voorwaarden zo dicht timmeren dat ze je altijd ongelijk kunnen geven en jou claim niet betalen (altijd dus want anders verdienen ze te weinig denk ik)
In een notendop: Je betaald een premium prijs voor een product wat nooit in jou voordeel gaat zijn en alles er aan doet jou never nooit uit te betalen. Met een zo koud en kill mogelijke reactie zowel op de mail als aan de telefoon.
Voor mij persoonlijk heeft deze garantie in de praktijk geen enkele toegevoegde waarde gehad.
Ga vooral niet in zee met deze partij als je waar voor je geld wilt!!!!
Vorsicht vor dieser Versicherung.
Trotz Abschluss einer garantieversicherung premium 100D wurde oder wird schaden nicht bezahlt dabei wird verwiesen auf eine versicherungsdeckung die nicht beinhaltet ist.
Hierbei geht das um das notfallsystem SOS .
Eine sicherheitsrelevante Komponente die auch Leben retten kann.
Von der Versicherung wird auf Telefonanlage der Fehler geschoben obwohl die Telefonanlage einwandfrei funktioniert und es nur um den Sender geht der ein Notsignal absetzt.
Für mich eine Frechheit da es dann auch um Leben gehen kann.
Es ist eine Auslegungssache.
Keine Kulanz der Versicherung.
Überhaupt nicht weiterzuempfehlen