Een super handige kaart voor jouw klanten!! Google reviews zorgen ervoor dat je beter vindbaar bent en zijn dus essentieel voor jouw bedrijf.
See what reviewers are saying
Duurde superlang voor de kaart er eindelijk was. Had de hoop al opgegeven, maar uiteindelijk toch gekregen. Probeer de factuur te krijgen, maar er wordt niet gereageerd op mail, je kunt niet bellen... See more
Company details
Written by the company
Bij Recensiekaart.nl specialiseren we ons in het aanbieden van innovatieve en gebruiksvriendelijke Google review kaarten die werken met NFC-technologie. Ons platform helpt bedrijven van elke omvang om hun online reputatie te verbeteren en vertrouwen op te bouwen bij hun klanten. Sinds onze oprichting zijn we toegewijd aan het leveren van uitstekende service en ondersteuning, zodat onze klanten eenvoudig authentieke feedback kunnen verzamelen en de klantervaring kunnen verbeteren.
Contact info
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Oplichters
Oplichters! Krijgt ze niet te pakken en er word niets geleverd!
PAS OP!

Reply from Recensiekaart
Ze zijn ONBEREIKBAAR en WERKT NIET!!
Ze zijn ONBEREIKBAAR en WERKT NIET. Ik heb zelf een zaak waardoor ik normaal nooit negatieve reacties plaats bij andere zaken maar ik wil mensen waarschuwen voor dit bedrijf. Het zag er zo betrouwbaar uit maar niets is minder waar. Ik heb de kaarten ontvangen maar deze werken niet. Ik probeer hun op elk mogelijke manier te contacteren maar is gewoon ONMOGELIJK. er staat enkel te bereiken via WhatsApp maar via WhatsApp krijgen ze de berichten zelf niet aan. Aub mensen val hier niet voor zoals mij.

Nooit mijn kaarten ontvangen
Nooit mijn kaarten ontvangen, weggegooid geld! Probeer al maanden iemand te bereiken maar onbereikbaar. Echt belachelijk dit!

Nooit ontvangen
Wat ben ik blij dat ik niet twee kaarten heb besteld voor mijn bedrijven, wat de bedoeling was. Ik heb in oktober een bestelling geplaatst en tot op heden (1 februari 2204!) niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd en WhatsApp berichten komen niet aan. Waar blijft mijn kaart? Ik wil graag mijn geld terug.

Reply from Recensiekaart
Niet bestellen! Gewoon lekker zelf een QR maken.
Probeer de factuur te krijgen, maar er wordt niet gereageerd op mail, je kunt niet bellen, en via whatsapp is er ook niemand bereikbaar. Onwijs slecht dit.
Denk dat ze hun eigen recensiekaart niet durven te gebruiken, stelletje niksnutten.

Geen contact te krijgen met Recensiekaart, reageren NIET
Bestellen gaat ok en afleveren conform wat er belooft is. Probleem is om contact te krijgen: mail en telefoon verwijst naar Whatsapp en niemand reageert. Dus als je een factuur voor je administratie wilt hebben kan je dat vergeten. Hele slechte aftersales service.

Reply from Recensiekaart
Na een maand nog niks ontvangen.
Na een maand nog niks ontvangen.
Mensen trap er niet in, pure oplichterij.
Ik ga ook aangifte doen tegen oplichting.

Reply from Recensiekaart
50 euro betaald maar helemaal niets…
50 euro betaald maar helemaal niets ontvangen. Er staat “niet goed geld terug garantie” nou… als je als bedrijf totaal onbereikbaar bent is dit een makkelijke belofte. Vind het echt heel zonde van ons geld. Contact opgenomen met de Consumentenbond betreft deze oplichting . Ik ben nog in afwachting.
Update 20/12/23: Inmiddels heb ik de kaarten ontvangen en ze doen het goed. Wel vervelend dat ze totaal onbereikbaar zijn en niet tijdig leveren. Eenmaal geleverd doen ze het prima. Daarom heb ik mijn sterren aangepast

Reply from Recensiekaart
Jawel ook ik ben er in getrapt!
Jawel ook ik ben er in getrapt!! Doe t niet, is oplichting

Beter laat dan nooit
Na bijna 3 weken de kaart ontvangen. Jammer genoeg kreeg ik eerder geen reactie via whatsapp, telefoon en op de website het contactformulier verzenden was niet mogelijk.
Communicatie kan een stuk beter.
Hij werkt helaas niet bij iPhone 8, wel op Android en iPhone X

Reply from Recensiekaart
Besteld maar niks mogen ontvangen en…
Besteld maar niks mogen ontvangen en reageren niet .

Wel betalen
Wel betalen, nooit leveren! Het wordt al overal gedeeld. Trap er niet in, ze zijn totaal onbereikbaar en het is oplichterij!
Recensia heeft zelf een HELE SLECHTE recentie!

Reply from Recensiekaart
Oplichters we hebben betaald en nooit…
Oplichters we hebben betaald en nooit iets ontvangen. Ze reageren niet en nemen niet op. Levering binnen 2 dagen schei toch uit.

OPLICHTING!
OPLICHTING!
Kaart niet ontvangen, niet te bereiken, reageren nergens op. Site staat vol met valse informatie. Bedrijfsadres klopt niet want in het bedrijfsverzamelgebouw zijn ze niet bekend, KVK niet bekend.

Bestellen….even wachten….Google Recensie Kaart
Het duurt even maar dan heb je ook wat! Jammer dat er veel mensen zijn die slechte ervaring hebben met dit bedrijf. Ik wil Recensiekaart.nl bedanken voor het versturen van mijn Google Recensie kaart.

Besteld en nooit geleverd
Besteld en nooit geleverd, pure oplichterij! Nergens komt een antwoord op, mail, telefoon, whatsapp...

Reply from Recensiekaart
Niks ontvangen en reageren nergens op
Niks ontvangen en reageren nergens op! Oplichters heeft er iemand wel een site waar je de goede kaart kunt bestellen ? En kunnen wij iets doen om ons geld terug te krijgen?

De bestellen in nooit binnen
De bestellen in nooit binnen
Klantenservice werkt ook niet ook niet op e-mails
Dief bedrijf

The Trustpilot Experience