Wat een vreselijk bedrijf. €100 betaald voor een jas die gewoon uit China bleek te komen en super slechte kwaliteit was. Vervolgens €30 betaald om het te retourneren en nu al 2 maanden verder nog stee... See more
See what reviewers are saying
Wat ging er mis? ALLES verkeerde kleur én verkeerd artikel gekregen, retour aangevraagd op 9-10-2025. Op al het emailverkeer krijg je automatische antwoorden, niemand die écht luistert en je mail... See more
Advertenties, leuk, alleen ga je kijken bij als bv dr jas nietgoed is en hij moet retour, nou niet te geloven moet je het na de leverancier sturen en fie zit in china🙈🙈🙈o ja kosten zijn voor jou.... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Zeer slecht
Zeer slecht. Blouse besteld voor n bruiloft. Merkte te laat dat dit uit het buitenland kwam. Meteen gemaild dat dit te laat zou komen. Dus bestelling geannuleerd. Bericht gekregen dat het verzonden was. Helaas na 5 dagen nog niet ontvangen. Mail gestuurd daar niets meer op gehoord. Volgens mij ben ik mijn geld kwijt en blouse ook.
REDLACECLITING VIEZE OPLICHTERS
De bestelling van mijn vrouw is nooit aangekomen. Volgens track en trace ook een heel ander adres.
Dus je bent gewoon je geld kwijt.
Redlace cloting zijn OPLICHTERS..
KOOP ER NIKS MENSEN.
Jasje besteld en via Treckingsnr…een heel raar nr 9 Weesp->Geleverd door drop-off bij mailbox, pin:nee, deur nr. Ik woon niet in Weesp OPLICHTERIJ
Jasje besteld en via Treckingsnr 9 Weesp->Geleverd doordrop-off bij mailbox,pin:nee, deur nr. In Weesp krijg ik als antwoord bestelling is succesvol geleverd op het opgegeven adres wat dus onjuist is ik woon niet in Weesp heb dit adres ook helemaal niet opgegeven
Via mail contact opgenomen krijg je een standaard antwoord dat het een aantal dagen duurt voor dat je pakket geleverd wordt wat ook al niet klopt met mijn vraag stelling telefonisch niet bereikbaar
Ik heb sterk het vermoeden dat ik ben opgelicht en dus mijn geld kwijt ben
Het liefst geef ik helemaal geen ster onbetrouwbaar bedrijf OPLICHTERIJ
Bestel hier niet!
Ik heb bij Redlaceclothing.nl twee witte pantalons besteld in verschillende maten. Het leek heel mooi: gratis verzending met DHL. Helaas kwam ik er later achter dat de producten geretourneerd moeten worden naar China op eigen kosten. Maar goed, helaas passen beide broeken niet goed. Bovendien zijn ze heel doorschijnend. Ik wil ze retourneren en heb dan ook een retourformulier aangevraagd via de mail. Inmiddels zijn we een week verder en krijg ik geen contact met dit bedrijf. Bellen heeft ook geen zin, want ik krijg meteen de voicemail. Kortom, bestel hier vooral NIET, want als de producten niet bevallen, ga je je geld niet terug zien.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.