Betrouwbaar bedrijf en de levering ging snel genoeg. De regenjas is precies wat ik zocht, extra grote maat besteld omdat de Agu regenjas klein valt
See what reviewers are saying
4 ster omdat ik het jammer vind dat er geen maten tussen zitten voor mensen met kleinere ietwat mollige benen. Ik heb mijn regenbroek in moeten korten. Een toevoeging als maat zou extra kort (EK) bin... See more
Verkeerde maat regenbroek besteld, houdt de maattabel aan van de website. De koerier (DPD/ DHL) had het pakje zo hard in de brievenbus geramd (zit op de buitenmuur) dat het klepje ontwricht was... See more
Grote keuze in regenpakken. Handige richtlijnen voor de juiste maat. Snel bezorgd. Klantenservice goed bereikbaar en behulpzaam. Kosteloos retourneren/ruilen tot 60 dagen na aankoop.
Company details
Written by the company
Bij Regenpakhuis vind je een uitgebreide collectie regenkleding voor zowel dames als heren van gerenommeerde merken zoals Pro-X Elements, Derbe, Tanta, Mac in a Sac, en Helly Hansen. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle regenjas, een praktische poncho, of waterdichte broek voor outdoor-activiteiten, wij hebben het allemaal. Onze collectie biedt hoogwaardige regenkleding die bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden. Ook voor kinderen hebben we vrolijke regenjassen en stevige laarzen van merken zoals Playshoes en CeLaVi om hen droog en comfortabel te houden. Kies voor kwaliteit en functionaliteit, en blijf droog, ongeacht de regen. Ontdek ons aanbod bij Regenpakhuis!
Contact info
Weth. Heinsbergenplein 2, 5741HX, Beek en Donk, Netherlands
- info@regenpakhuis.nl
- regenpakhuis.nl
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De belofte van een snelle levering is…
De belofte van een snelle levering is helemaal nagekomen. Ook het retourneren (meerdere maten besteld) en het retourbeleid werd vlot nagekomen.
Snel bezorgd
Mooie laarsjes en goede service!
Prima regenjassen en prima service
De regenjassen ook bruikbaar op de fiets (kort model) zijn prima: licht, wind en waterdicht, soepel. Je kan het ook nog makkelijk in een kleine rugzak meenemen.
De service is geweldig: op een vraag per email wordt binnen 1 dag gereageerd met een goed antwoord. Als de zending iets langer duurt, wordt dat meteen gemeld. een keer was het niet op voorraad, dan wordt er gebeld om te overleggen: wachten of een ander model, zelf de verzending uitstellen tot een gewenste datum gaat moeiteloos. Heel bijzonder voor een webshop. Ik heb sinds 2020 goede ervaringen.
Top service!
Top service!
Onlangs een aankoop gedaan bij het Regenpakhuis en ik had nog wat vragen daarover waarbij zij mij heel fijn geholpen hebben.
Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Goed Regenpak
Telefonisch netjes te woord gestaan, regenpak binnen aangegeven levertijd ontvangen. Erg tevreden met het regenpak.
Ondanks reactie bedrijf, is weer in een regenpak niet mogelijk, altijjd uitgehangen laten drogen , kwaliteit is super slecht!!!Dit bedrijf verdient geen enkel ster!!!
Dit bedrijf verdient geen enkel ster, na 7 mnd het hele regen pak gescheurd, regen broek volledig de buitenkant er af.
absoluut zeer slechte service, absoluut nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf

Reply from Regenpakhuis
goede service
Ruime keuze en goede klantenservice. Regenjas bevalt prima. Ga zeker vaker bestellen.
Wat een grote keuze in regenartikelen
Wat een grote keuze in regenartikelen! Al voor de tweede keer een bestelling gedaan en zeer tevreden. Bij mijn tweede bestelling had ik per ongeluk de verkeerde kleur gekozen. Volgende dag meteen contact opgenomen, vriendelijk geholpen en de kleur keuze hebben ze aangepast, allemaal geen probleem. Fijne webshop.
Ik ben zeer fijn en prettig geholpen
Ik ben zeer fijn en prettig geholpen. Mijn bestelling was mooi op tijd, en precies wat ik besteld had.
Zeker een aanrader om hier te bestellen.
Eén ster is al teveel voor regenpakhuis.
Eén ster is al teveel voor regenpakhuis.
Ik had een blacknight regenbroek xl lang besteld. Na zes dagen krijg ik een berichtje dat die niet meer in voorraad is en niet meer wordt gemaakt. Ik kon kiezen tussen een regenbroek die voor de helft te koop staat op de site of mijn geld terug.
Meteen gereageerd of dat ze het wilde terug storten, wat ze meteen zouden doen. Vijf dagen later weer een berichtje gestuurd waar mijn geld bleef. Meteen een berichtje terug dat het dezelfde dag zou worden terug gestort wat ook gebeurde. Wat een prutsers.
Hallo Regen pakhuis,
Hallo Regen pakhuis,
Tot mijn verbazing heb ik mijn geld terug gekregen van U, dit is byzonder en onverwachts,
Klant vriendelijk100%, klant gericht 100%
Deze review vervangt mijn vorige die onterecht was.
Hartelijk dank
Goede service, op tijd geleverd en blij met het product
Met mijn lengte van 1.93 en een…
Met mijn lengte van 1.93 en een "behoorlijke" buikomvang kon ik in geen enkele winkel een passende regenbroek vinden. Dankzij de goede telefonische begeleiding van Debbie kon ik meteen de juiste keuze maken, ik moest wel eerst even alles opmeten, beenlengte en buikomvang :-).
Goede klantenservice
Goede klantenservice. Ik zocht en vond de heren regenbroek met de gewenste eigenschappen bij Regenpakhuis. Echter stond er bij de broek een maattabel voor dames. Dat was bij veel (alle?) artikelen van dat merk zo. Ik deed navraag bij klantenservice, die aangaven deze tabellen gekregen te hebben van de fabrikant. De klantenservice bood meteen aan de juiste maattabel op te gaan vragen en ze koppelden dat prima terug aan mij. Ergens vreemd dat Regenpakhuis zelf niet meteen zorgde voor juiste informatie op hun site, maar servicegericht hebben ze het wel goed afgehandeld. Op basis van de juiste informatie kreeg ik een fantastisch goed passende broek en los van de maat een fantastisch product, zo is mijn eerste indruk. Ik moet het nog wel testen in de regen.
Nooit weer!
Op 15 december een regenpakje voor kleindochter besteld om met kerst te geven. Daarna een week niks gehoord, ook geen bericht van verzending. Op 22 december om 16.45 gebeld over hoe het zit. Volgens de site tot 17.00 bereikbaar. Helaas antwoordapparaat met de mededeling dat je tot 17.00 kunt bellen. Pech en geen pakje met kerst. 27 dec. weer gebeld. Er wordt onprofessioneel opgenomen door ene Job, waardoor ik moet vragen of ik met het regenpakhuis verbonden ben. Opgehangen en nog eens gebeld. Nu nam een vrouw op. Blijkt dus dat regenpakhuis ook eerst zelf de spullen moet bestellen en mijn pakje 27 dec. nu pas hebben doorgestuurd naar verzendbedrijf. Dat is een levertijd van 2 weken. Ik vind dat je de klant daarvan op de hoogte moet stellen. Er waren genoeg alternatieven geweest om aan een CeLaVie regenpakje te komen. Regenpakhuis voor mij nooit weer! Onprofessioneel!!!!
Prima afhandeling!
Prima afhandeling!
Het artikel dat is had besteld was niet meer leverbaar. De suggesties voor een alternatief zijn duidelijk aangegeven. De levering was goed binnen de termijn in een voldoende stevige envelop.
De communicatie met de helpdesk was duidelijk en snel.
De volgende keer zal ik zeker weer via Regenpakhuis bestellen.
Goed bereikbaar, vriendelijk te woord gestaan
Veel keuze en makkelijk bereikbaar, er blij met mijn regenlaarzen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.